Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Trojuholnik
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Runes
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 9:58    Predmet: Trojuholnik Odpovedať s citátom  

caute no Runik ma problem Sad taze zacal som chodit na novu skolu a zoznamil som sa tam zo spoluziackou vtedy este zadanou celkom si rozumieme ako kamarati . Pred tyzdnom mala jej kamoska oslavu a ona cela nech tam idem s nou mal som byt darcek pre tu kamosku , akurat ze ja som nato zabudol bo mi to hovorila nefim kedy no a ked ma v piatok volala ze ci nejdem s nou som nesiel lebo som myslel ze to maju stretavku zo strednej. No a teraz k problemu ta spoluziacka sa v pondelok rozisla s chlapcom mozno mam natom zasluhu aj ja lebo to bol magor som jej hovoril nech sa nanho vykasle este v sobotu som bol zanou o 12 v noci bo sa pohadaly a bola s toho smutna trochu. V stredu som bol vonka s tou spoluziackou a aj s tou jej kamaratkou s ktorou ma cela zoznamit mne sa ta kamoska celkom zapacila akurat ze vcera sme si pisaly a pruser je v tom ze ona proste nece ist ani von a nebola rada ze si piseme bo oni su davno kamaratky a vraj sa tej mojej spoluziacke pacim :-/ no a co mam teraz robit tu spoluziacku mam rad ako kamosku ta jej kamaraka sa mi celkom ze dost lubi aj povahovo aj fyzicky proste je uplne ze perfektna daco take som si vysnival, lenze u nej nemam sancu kym moja spoluziacka sa bude tvarit ze daco chce a ja sa zasa nemozem tvarit ze nic necem ale to zasa bude tiez blbe ked spoluziacka bude kukat namna a ja budem kukat po jej dobrej kamaratke Sad viem ze som to trocha skomolil pri tom pisani ale dneska v noci som toho moc nenaspal koli tomuto problemu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 10:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Si si isty, ze ta ta jej kamaratka vobec nece, alebo iba koli tomu, ze nece ta "prebrat" kamaratke (tvojej spoluziacke)? Keby to bola ta druha moznost, tak by sa to dalo jednoducho vyriesit. Proste by si sa so spoluziackou porozpraval, ze sa ti paci ta jej kamaratka a ze by si s nou chel daco.. Uvidis. Bud sa budes tvarit ako nemehlo a ona vas da dokopy alebo sa tej spoluziacky opytas, ci by jej to nevadilo, keby si s tou jej kamaratkou chodil a spytaj sa jej to viackrat, aby ti to potom vyhadzovala do oci, ked sa urazi.
Alebo druha moznost. Na obe sa vyprdni, maj ich ako kamosky a v buducnosti nebudes mat problem s dvoma nafukanymi Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 10:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak tomu sa hovorí prúser.
Napísal si to pekne, až na tie Y v slovesách Wink .
Vyzerá to tak, že chceš priateľku, ktorú si si vysníval, no ani nikomu nechceš ublížiť.
Lenže ono to niekedy také jednoduché nie je.
Sme ľudia a Boh nás obdaril darom, ktorý mi nazývame reč. Nič iné ti neostáva, ako sa so svojou kamarátkou porozprávať. Alebo aspoň jej nejako naznačiť, nech k tebe už neprejavuje náklonnosť, aj tak jej to nič nepomôže. Ale je jasné, že začne účinkovať reťazová reakcia, ty ju povedzme odbiješ, a ako to u dievčat chodí. Jedna sa rozpráva s druhou, druhá s treťou. Vtedy máš riziko, že kamarátka ťa pred tvojou vysnívanou začne ohovárať. A tak stratíš obe.
Preto tomu musíš predísť. A to tak, že kamarátku vezmeš, inteligentne jej vysvetlíš že ju máš veľmi rád ako kamarát, no teba ťahá k jej kamarátke.
A ak ťa má rada aj ona, šťastie ti predsa dopraje.
No a potom ti nič nestojí v ceste.
Ak budeš dobrý, kamarátka rozumná, určite ti aj "požehná".
Jednoducho sa k tomu postav ako rozumný chlap, čo myslím že tým že si toto tu napísal aj si Wink
Ale pamätaj, medzi láskou a nenávisťou je len tenučký ľad. Tak ho neprelom.
Ak sa s kamoškou budeš baviť, povedz jej aký máš problém, ale nezhoď ju. Musíš ju aj v niečom vyzdvihnúť, potom to bude OK.
A budeš mať aj kamarátku, aj svojho miláčika Smile Držím prst Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MicHo
Light Star
Light Star

Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 10:55    Predmet: Re: Trojuholnik Odpovedať s citátom  

Runes napísal:
caute no Runik ma problem Sad taze zacal som chodit na novu skolu a zoznamil som sa tam zo spoluziackou vtedy este zadanou celkom si rozumieme ako kamarati . Pred tyzdnom mala jej kamoska oslavu a ona cela nech tam idem s nou mal som byt darcek pre tu kamosku , akurat ze ja som nato zabudol bo mi to hovorila nefim kedy no a ked ma v piatok volala ze ci nejdem s nou som nesiel lebo som myslel ze to maju stretavku zo strednej. No a teraz k problemu ta spoluziacka sa v pondelok rozisla s chlapcom mozno mam natom zasluhu aj ja lebo to bol magor som jej hovoril nech sa nanho vykasle este v sobotu som bol zanou o 12 v noci bo sa pohadaly a bola s toho smutna trochu. V stredu som bol vonka s tou spoluziackou a aj s tou jej kamaratkou s ktorou ma cela zoznamit mne sa ta kamoska celkom zapacila akurat ze vcera sme si pisaly a pruser je v tom ze ona proste nece ist ani von a nebola rada ze si piseme bo oni su davno kamaratky a vraj sa tej mojej spoluziacke pacim :-/ no a co mam teraz robit tu spoluziacku mam rad ako kamosku ta jej kamaraka sa mi celkom ze dost lubi aj povahovo aj fyzicky proste je uplne ze perfektna daco take som si vysnival, lenze u nej nemam sancu kym moja spoluziacka sa bude tvarit ze daco chce a ja sa zasa nemozem tvarit ze nic necem ale to zasa bude tiez blbe ked spoluziacka bude kukat namna a ja budem kukat po jej dobrej kamaratke Sad viem ze som to trocha skomolil pri tom pisani ale dneska v noci som toho moc nenaspal koli tomuto problemu
mam podobny problem lenze v mojom pripade ide o to ze obe su zpoluziacky a dokonca moje spoluziacky Confused
Návrat hore
Runes
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 10:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

eritrocit
heh no gramatika neni moj kamarat Very Happy
a ona ma ohovarat nebude to viem akurat mam taky pocit ze u tej kamosky uz nemam sancu aspon nie teraz kym sa ta spoluziacka tvari tak ze daco ce a aj keby sa tak tvarit prestala chvilku bude tvat kym nato zabudne heh no nic cakam kym sa objavi ta spoluziacka nech pokecame ale ona bola v noci na brigade tak nefim kady vstane

Sad
no ked su to obe spoluziacky tak to ti uz vobec nezavidim ale aspon si obe poznal predtym ale mna ta spoluziacka cela zoznamit s tou jej kamaratkou (spoluziackou zo strednej) za ucelom ktori sa stal akurat ze sa to zvrtlo heh jak v dakom filme blbom
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 12:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

toto je veľmi nepríjemá situácia, každý kto to zažil vie o tom svoje... no neviem, buď si to rovno do očí vydiskutovať že tá jedna je pre teba veľmi dobrá kamarátka a chceš aby to tak ostalo (veď kamarát je často viac ako priateľka) alebo tomu nechať čas... tá kamaratka sa možno na teba vykašle a ty budeš mať voľno k tej druhej.. axi zatiaľ nenájde niekoho iného apod.... je to zložité...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Runes
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 13:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

krupica_dnb napísal:
toto je veľmi nepríjemá situácia, každý kto to zažil vie o tom svoje... no neviem, buď si to rovno do očí vydiskutovať že tá jedna je pre teba veľmi dobrá kamarátka a chceš aby to tak ostalo (veď kamarát je často viac ako priateľka) alebo tomu nechať čas... tá kamaratka sa možno na teba vykašle a ty budeš mať voľno k tej druhej.. axi zatiaľ nenájde niekoho iného apod.... je to zložité...
hmm no ak sa namna jedna vykasle tak druhu stratim urcite :-/
Návrat hore
lukasione
Expert
Expert

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 13:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Runes toto bude tažké brácho,no byt tebou tak to urobím ako napísal eritrocit,slovami dokážeš najviac,tak sa do toho obuj a povedz im čo máš na srdci,ale prv by si mal zitiť či Tá ktorú chceš nehľadá na rýchlo chalana,potom by si mal uťešovat tú tvoju kamošku čo sa rozyšla s tym kápom,no ale držat odstup si musíš už a potom dať vedieť tej čo ju chceš a ísť sňou von....to tak skrátka malý návod Smile
Návrat hore
Runes
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 03 Nov 2006, 19:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

hehe no tak ta narychlo chalaan nehlada uz dlhsi cas je bez priatela Smile ale nakoniec sa to asmo vyriesilo medzi mnou a tou spoluziackou heh uz to staci dako dostat k tej kamoske a hadam vsetko bude ako ma byt Razz diky chlapci Smile ked nezabudnem tak sem hodim ako to skoncilo ci vztahom abo zas len 2 kamaratkami Very Happy
Návrat hore
drakeman
Guru
Guru

Založený: 29.11.2004

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 3:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

kde su tie casy ked som mal aj taketo problemy hehe...
jednoznacne povedz obom pravdu, bo len tak mozes vediet, ci si urobil spravnu vec a pravda nou je. ak je ta kamoska ktorej sa pacis kamoska a ma ta rada, bude chciet aby so bol stastny s nou ci bez nej. na zakalde toho ti pomoze s kamoskou. ak nie a nastve sa, v to pripade este celkom nechape zivot a realitu
Návrat hore
pe3x
VIP
VIP

Založený: 21.11.2004

PríspevokZaslal: 04 Nov 2006, 14:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

asi tak, velmi pekne to napisal drakeman, vo vsetkom s nim suhlasim, treba im povedat, ako ktoru beres, co ku ktorej citis..
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo
Strana 1 z 1

Prejdi na: