|
|
|
| Autor |
Správa |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2006, 21:16 Predmet: "trosečník" |
|
|
no, čo si o tejto "novej" reality šou na prime myslíte? podľa mňa je to radikálne niečo lepšie ako "papundeklové" show typu VV, BB a iné, a hlavne, nehlasujú ľudia na základe toho, kto sa prejaví ako najväčší kkt - jedna vec ma radikálne zaujala, a to takmer výhradne severské mená v titulkoch, čo to znamená? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2070 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2006, 21:20 Predmet: Re: "trosečník" |
|
|
| artabanes napísal: |
no, čo si o tejto "novej" reality šou na prime myslíte? podľa mňa je to radikálne niečo lepšie ako "papundeklové" show typu VV, BB a iné, a hlavne, nehlasujú ľudia na základe toho, kto sa prejaví ako najväčší kkt  |
Aspoň trochu vzrúšo, nie čumieť ako ostatní sa napchávajú, prekrikujú, chlastajú a dokopy steblom nepreložia.
Aspoň to má nejaký dej, nie ako spomínané relácie, kde sa deň tváril ako všetky ostatné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1000
Zaslal: 09 Sep 2006, 21:22 Predmet: |
|
|
| je to nieco skvele rad sa na to pozeram,radsej ako na te nase pitchoviny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 8:05 Predmet: |
|
|
Konecne nejaka normalna reality-show...Nie ako Vyvoleni,BigBrother a podobne chu****...
Official web: http://www.trosecnik.centrum.cz/
// skoda, ze to chodi v sobotu, a este k tomu len raz do tyzndna |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 9:47 Predmet: |
|
|
| je to celkom dobre, hlavne lepsie nez kontajnerove reality show, ale uz biekedy to tu bolo v minulosti tiez boli na ostrove a sutazili |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 9:55 Predmet: |
|
|
jasné že to bolo v minulosti, ale bolo to s USA - len predabované a odvysielané - niečo ako americká superstar, čo chodí (chodila) na stv, zo slovenským dabingom - to by niekto mohol povedať o takmer všetkých RS, že to tu už bolo
a na sk/cz televiziach take nieco este nikdy nebolo, ze by nejaka tv priamo tuto RS natočila |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 724 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 10:01 Predmet: |
|
|
| Očom to je? Ešte som to nevidel. O čo hrajú? |
|
| Návrat hore |
|
 |
notrit Light Star

Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 242
Zaslal: 10 Sep 2006, 10:15 Predmet: |
|
|
| je to dobre, ale pre mňa už okukané. Ja som to pozerával ešte keď to bolo v zahraničí ako Survivor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 10:42 Predmet: |
|
|
Ja som videl Americké verzie, presnejšie sériu 1,2,3,5,6 je to super, teraz beží aj na AXN, ale neviem presne ktorá EN verzia (bez dabingu) ako prvá to u nás dávala TV JOJ ešte pred 3 - 4 rokmi, bola to prvá séria na ostrove Borneo... včera som pozeral tu CZ celkom Cool, ale ten Vašut mi tam nesedí... radšej mohli dať Boučeka dúfam, že aj naší žebraci z Markízy a spol... nazberajú money na niečo také.... lebo tie Hviezdy na ľade na TV Joj je taká istá trapovina ako Miliónový tanec. Keby tam aspoň obyčajný ľudia súťažili, ale nie nejaké vychrtlé hviezdy za honorár... Survivor je u mňa No. 1, a tiež v USA je každý rok na EMMY v TOP 5.
//Tou vychrtlou hviezdou som samozrejme nemyslel Karin Haydu, to je kočka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 10 Sep 2006, 11:42 Predmet: |
|
|
Ovela lepsie by bolo vytvorit takuto reality ako tie traposiny typu : Tancujme a korculujme ..
Aj ja som nieco take sledoval na AXN , tam to uz bola ina kava , ked mali uz iba ryzu na zranie
btw vyhral to gay |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 724 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 12:03 Predmet: |
|
|
| Švíík napísal: |
Ovela lepsie by bolo vytvorit takuto reality ako tie traposiny typu : Tancujme a korculujme ..
Aj ja som nieco take sledoval na AXN , tam to uz bola ina kava , ked mali uz iba ryzu na zranie
btw vyhral to gay |
skoro v každej reality show vyhral gay. V BB vyhral gay, vo VV CZ vyhral gay, vo VV SK vyhral transexuál ktovie čím to je |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kufor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2005 Príspevky: 319 Bydlisko: Čadca... Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 14:34 Predmet: |
|
|
| jj da sa na to pozriet, kedysi som to kukol sem-tam ked to davali na nove myslim, zahranicne predabovane, volalo sa to Kto prezije... presna kopia toho je tento trosecnik... ale je to celkom OK |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 19:29 Predmet: |
|
|
| Pozeral som americke verzie, kt. niekedy davnejsie prenasala Prima. Super je to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 656 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 22:28 Predmet: |
|
|
je to pecka men sa to velmi paci... videl som prvu seriu americkej Survivor takze viem ze sa to ete rozbehne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 11 Sep 2006, 14:35 Predmet: |
|
|
| Patyk napísal: |
skoro v každej reality show vyhral gay. V BB vyhral gay, vo VV CZ vyhral gay, vo VV SK vyhral transexuál ktovie čím to je |
tiez mi to nejde do hlavy budeme bojovat za prava normalnych ludi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|