TRUCK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj moj oco, este za mlada pracoval pre jednu firmu.....chodil v kamione ako spolujazdec....chodil s jednym dobrym kamaratom...ktory jazdi doteraz....vacsinou chodil iza hranice,ked sa dobre pamatam.
No a mne sa hrozne paci to, ze v kabine je vela miesta :D ze je to take velke...a zda sa mi to hrozne utulne :oops:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Odporucam vam precitat si perfektny clanok ceskeho fanusika Liaz o jeho ceste do Moskvy na Liazke (Skoda XENA). Oplati sa :) Je tam aj kopa fotiek

http://www.liaznavzdy.cz/moskva.php
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

JO!! otom som uz cital....neozna niekto nejake stranky o tuckoch oku su lkw-infos.eu truck-forum.cz truck-phorum.eu............a vela dalsich neviete o nejakej :) dik chlapci.....a ktorej znacke fandite?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

tak moj kamarat raz zaspal v dakej zakrute na dakom kopci ale mal stastie ze stocil volant na dobru starnu inak ja sa okolu kamionou tocim od malicka z ocom som si uz aj nieco presiel napr boli sme v atenach v olympiskom dome sami chlast sme viezli ked som bol mali chcel som byt kamionista ale teraz radsej vystudujem a budem robit elektrikara v mochovciach
bajlachVT
Expert
Expert

no ja cem byt kamionista peto lebo to lubim od malicka.ja ich roste milujem....kazdy je....e po nich aky so to nezodpovedny vodici hento tamto.....ale ked si ludia uvedoma ako su hnany kolko toho maju na hlave zodpovednost a podobne veci....niektory su taky ....raz som si siel odfotit kamion saris z BA a vystupil z auta a skoro ma dobil....proste niektori to robia pre love ale napr. ako ja to cem robit z lasky k velkym autam.....aj keby to bola uboha platena robota
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ja som tiez uvazoval nad tym byt kamionista. Jednoducho ma bavi soferovanie...a hlavne ked riadim nieco velke, je jedno co, ci to je tank, lokomotiva alebo kamion. A druha vec, precestujem vela statov napriec Europou, doma ma v podstate nic nedrzi, takze by to nebol problem. Najradsej soferujem v noci alebo za zhorsenych poveternostnych podmienok. Najviac by ma asi sralo to statie v zapchach a na colniciach.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Pocujte, to ja som slepy, alebo v dialkovych kamionoch niesu pasy? wtf....pozeral som obvrazky Magnumu a nejak som nenasiel naznaky bezpecnosti, respektive pasov.......
Inac dal by som sa nahovorit na jazdu v renault magnum :oops:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

jasne, ze su tam pasy, len nie kazdy ich pouziva, Scania mala uz davno taku kampan, ze vsetky pasy boli reflexne oranzove tak aby kazdy videl, ze je pripasany :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

A preco som nevidel, este ani jedneho sofera kamionu/autobusu, ktory by bol priputany? wtf :?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

lebo este asi nemali havariu :(
Prílohy
Scania akcia. z roku 2001
Scania akcia. z roku 2001
bajlachVT
Expert
Expert

Grim-Reaperka no ja milujem najme cestu po snehu a daz a tak podobne...ak mas nejake take spinavucke kamionaky ad snehu tak mozes poslat nejake foto na foro........Lub0$ hehehe no poviem ti to tak.....ked si to videl na slovenskych vodicou tak sa ani necudujem ..... nic v zlom niektroy su podstivy....ale su zato palky poriadne....a zivot ti to zachrani...lebo si predstav velke okno a ked do niecoho pekne buches ako pekne letis cez okno
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved to si prave viem predstavit a preto mi je to cudne.....ze ty co je pre nich soferovanie zamestnanim, a kazdodennym vyplnenim casu....tak ty by mali dbat na bezpecnost dva krat viac......
bajlachVT
Expert
Expert

a ty chces byt tiez kamionakom??kolko mas rokov?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie nechcem....ale paci sa mi...myslim to utulie v kabine kamionu...hlavne v tych novych :oops:
Mam16...preco sa pytas?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Velmi zaujimavy clanok, precital som ho jednym dychom, hlavne preto ze som podobny rusofil. Co sa truckov tyka, rad by som si to vyskusal, ale ako karieru by som to nebral, na to gule nemam.
bajlachVT
Expert
Expert

nic len tak lebo ja mam tiez 16......Fabo a ja nato zasa gule mam :D ale tak ak si sadnes do tej obyvacky a newes kde mas cestu ani prave ani lave koleso ci na krajnici c v sanci...tak to je adrenalin :)

//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 1:06 )
chcem sa osprevedlnit dobremu chlapcovi ktory mi dal plus na karmu a co mi napisl.....ale sorrka ale ja s karmou newem robit ani odpisat nanu ci co sa snou robi ... prepac.....ale pokracujme v debate kamionou :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Lub0$ napísal:A preco som nevidel, este ani jedneho sofera kamionu/autobusu, ktory by bol priputany? wtf :?
pokial viem tak soferi autobusu maju vynimku ako maju policajti(vsetci s vystraznym svetelnym znamenim cervenej farby), vodici autoskoly (ucitelia), ludia pri cuvani, taxikari.. a to je asi tak vsekto co ma teraz napadlo
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No nemaju. Jedina vynimka je v tom, ze ak vozidlo nie je povinne vybavene pasmi tak nemusia - co nie su starsie kamiony a autobusy - co sa osobakov tyka tak tam to je tak cca 70 rok - vtedy sa to zaviedlo, ak mate napriklad Skodu 1000MB ktora nemala pasy v zakladnej vybave tak nemusite byt priputani ani vy.
bajlachVT
Expert
Expert

jo to jo :d ale newem kto dnes by chodil na nejakej liazke MKD :D hehhehehehe cize vecina vozidiel ma dnes pasy povinne
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak medzinarod asi nie :) ale vnutrostatnu snad hej...

no takze sumarizacia:

a) sedite niekde a mate k dispozicii pasy - povinne

b) sedite niekde a nemate k dispozicii pasy - nepovinne

ci uz je to kamion, autobus, bycikel alebo kolobezka.
Napísať odpoveď