No a mne sa hrozne paci to, ze v kabine je vela miesta
TRUCK
Nj moj oco, este za mlada pracoval pre jednu firmu.....chodil v kamione ako spolujazdec....chodil s jednym dobrym kamaratom...ktory jazdi doteraz....vacsinou chodil iza hranice,ked sa dobre pamatam.
ze je to take velke...a zda sa mi to hrozne utulne 
Odporucam vam precitat si perfektny clanok ceskeho fanusika Liaz o jeho ceste do Moskvy na Liazke (Skoda XENA). Oplati sa
Je tam aj kopa fotiek
http://www.liaznavzdy.cz/moskva.php
http://www.liaznavzdy.cz/moskva.php
tak moj kamarat raz zaspal v dakej zakrute na dakom kopci ale mal stastie ze stocil volant na dobru starnu inak ja sa okolu kamionou tocim od malicka z ocom som si uz aj nieco presiel napr boli sme v atenach v olympiskom dome sami chlast sme viezli ked som bol mali chcel som byt kamionista ale teraz radsej vystudujem a budem robit elektrikara v mochovciach
no ja cem byt kamionista peto lebo to lubim od malicka.ja ich roste milujem....kazdy je....e po nich aky so to nezodpovedny vodici hento tamto.....ale ked si ludia uvedoma ako su hnany kolko toho maju na hlave zodpovednost a podobne veci....niektory su taky ....raz som si siel odfotit kamion saris z BA a vystupil z auta a skoro ma dobil....proste niektori to robia pre love ale napr. ako ja to cem robit z lasky k velkym autam.....aj keby to bola uboha platena robota
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja som tiez uvazoval nad tym byt kamionista. Jednoducho ma bavi soferovanie...a hlavne ked riadim nieco velke, je jedno co, ci to je tank, lokomotiva alebo kamion. A druha vec, precestujem vela statov napriec Europou, doma ma v podstate nic nedrzi, takze by to nebol problem. Najradsej soferujem v noci alebo za zhorsenych poveternostnych podmienok. Najviac by ma asi sralo to statie v zapchach a na colniciach.
Grim-Reaperka no ja milujem najme cestu po snehu a daz a tak podobne...ak mas nejake take spinavucke kamionaky ad snehu tak mozes poslat nejake foto na foro........Lub0$ hehehe no poviem ti to tak.....ked si to videl na slovenskych vodicou tak sa ani necudujem ..... nic v zlom niektroy su podstivy....ale su zato palky poriadne....a zivot ti to zachrani...lebo si predstav velke okno a ked do niecoho pekne buches ako pekne letis cez okno
nic len tak lebo ja mam tiez 16......Fabo a ja nato zasa gule mam
ale tak ak si sadnes do tej obyvacky a newes kde mas cestu ani prave ani lave koleso ci na krajnici c v sanci...tak to je adrenalin 
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 1:06 )
chcem sa osprevedlnit dobremu chlapcovi ktory mi dal plus na karmu a co mi napisl.....ale sorrka ale ja s karmou newem robit ani odpisat nanu ci co sa snou robi ... prepac.....ale pokracujme v debate kamionou
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 1:06 )
chcem sa osprevedlnit dobremu chlapcovi ktory mi dal plus na karmu a co mi napisl.....ale sorrka ale ja s karmou newem robit ani odpisat nanu ci co sa snou robi ... prepac.....ale pokracujme v debate kamionou
-
wolodo
Professional
pokial viem tak soferi autobusu maju vynimku ako maju policajti(vsetci s vystraznym svetelnym znamenim cervenej farby), vodici autoskoly (ucitelia), ludia pri cuvani, taxikari.. a to je asi tak vsekto co ma teraz napadloLub0$ napísal:A preco som nevidel, este ani jedneho sofera kamionu/autobusu, ktory by bol priputany? wtf
-
Fabo
Hardcore addict
No nemaju. Jedina vynimka je v tom, ze ak vozidlo nie je povinne vybavene pasmi tak nemusia - co nie su starsie kamiony a autobusy - co sa osobakov tyka tak tam to je tak cca 70 rok - vtedy sa to zaviedlo, ak mate napriklad Skodu 1000MB ktora nemala pasy v zakladnej vybave tak nemusite byt priputani ani vy.