TRUCK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bajlachVT
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bajlachVT »

nic len tak lebo ja mam tiez 16......Fabo a ja nato zasa gule mam :D ale tak ak si sadnes do tej obyvacky a newes kde mas cestu ani prave ani lave koleso ci na krajnici c v sanci...tak to je adrenalin :)

//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 1:06 )
chcem sa osprevedlnit dobremu chlapcovi ktory mi dal plus na karmu a co mi napisl.....ale sorrka ale ja s karmou newem robit ani odpisat nanu ci co sa snou robi ... prepac.....ale pokracujme v debate kamionou :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Lub0$ napísal:A preco som nevidel, este ani jedneho sofera kamionu/autobusu, ktory by bol priputany? wtf :?
pokial viem tak soferi autobusu maju vynimku ako maju policajti(vsetci s vystraznym svetelnym znamenim cervenej farby), vodici autoskoly (ucitelia), ludia pri cuvani, taxikari.. a to je asi tak vsekto co ma teraz napadlo
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No nemaju. Jedina vynimka je v tom, ze ak vozidlo nie je povinne vybavene pasmi tak nemusia - co nie su starsie kamiony a autobusy - co sa osobakov tyka tak tam to je tak cca 70 rok - vtedy sa to zaviedlo, ak mate napriklad Skodu 1000MB ktora nemala pasy v zakladnej vybave tak nemusite byt priputani ani vy.
bajlachVT
Expert
Expert

jo to jo :d ale newem kto dnes by chodil na nejakej liazke MKD :D hehhehehehe cize vecina vozidiel ma dnes pasy povinne
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak medzinarod asi nie :) ale vnutrostatnu snad hej...

no takze sumarizacia:

a) sedite niekde a mate k dispozicii pasy - povinne

b) sedite niekde a nemate k dispozicii pasy - nepovinne

ci uz je to kamion, autobus, bycikel alebo kolobezka.
bajlachVT
Expert
Expert

jj tak to jo....a ty si trucker alebo nico s autami alebo lubis rucky...alebo alebo ? :D nemas nieco z toho com som pisal predtym?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak to bolo na mna, tak nic z toho, len mam este v cerstvej pamati 315ku kedze som vodicak robil len nedavno.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

co chces 315 je pecka poprdel nahradnich dielov atd inac stimi pasmi to je tak pasy tlacia tak ich nenosia a pasy v niektorych kamionoch su pasy len tie okolo brucha tak potom ich nevidis priputanich
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

315ku zakon nie nieco ine neviem co :)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Fabo napísal:315ku zakon nie nieco ine neviem co :)
jaj ja som myslel nieco ine
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Gajdy napísal:co chces 315 je pecka poprdel nahradnich dielov atd inac stimi pasmi to je tak pasy tlacia tak ich nenosia a pasy v niektorych kamionoch su pasy len tie okolo brucha tak potom ich nevidis priputanich
No a co ze tlacia...ale je to bezpecnejsie...
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Lub0$ napísal:No a co ze tlacia...ale je to bezpecnejsie...
hej tak skus 4 hodiny byt priputani pasmi bez toho aby si si ho co len napravil
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Tento problem som riesil len v jedinom aute a to bola Lada Niva :D Bol som pripasany v aute vyse 12 hodin a pas bol posledna vec co ma trapila :)

Myslim, ze v kazdom modernejsom kamione/autobuse je pohodlie vodica dostatocne zabezpecene. Mne sa skor zda ako keby vodici mali az taky prehnany pocit bezpecia z toho, ze soferuju niekolko tonovy kolos a nemaju potrebu priputat sa...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Gajdy napísal:hej tak skus 4 hodiny byt priputani pasmi bez toho aby si si ho co len napravil
Ja som siel v aute z UK na Slovensko....ked kus tak 2 dni.....a mat pas mi nerobilo nic......skor naopak...ja kolko krat idem v aute..nezalezi na tom ako dlho trva cesta, mi nerobi dobre ked som NEPRIPUTANY....proste ked nemam zapnuty pas, necitim sa v aute, alebo inom vozidle dobre a pohodlne....a hlavne bezpecne....

A inac to kamionisto maju zakazane si napravit pas ci co??? :roll:
bajlachVT
Expert
Expert

no ja osobne pas nemam rad.....a nie v kazdom kamione mas pas kolo pasu!!!!!vecina ich ma ako v osobaku.......napr nejake cisternove amiony znamich znaciek bedzinovych pus maju pekne svitiace :)

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 4:48 )
i love renault magnum

//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 16:19 )
Gajdy
to je jedno vsetko okolo toho.zacni s niecim a uz to ide ako nikdy :d zacni napriklad stym aku mas rad znacku...ja RENAULT MAGNUM and MAN
Prílohy
Renault-Magnum-PLSZ-Travabe-(Willann)-0104-1-B.jpg
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no tak ja som vzdy frcal na volne tatre a lizke proste vyrastal som medzi nimi aj ked teraz sa vzdy liazke smejem ale je to auto ktore dokaze zarobit odvezie strasne vela celkom pri normalnej spotrebe nizka nakupna cena a veeeeelmi vela nakupnich dielov
bajlachVT
Expert
Expert

liiza je super masina.....diely su lacne ona je stara vela zvladne a je dobra :D
Gajdy
Medium Star
Medium Star

tak vydim ze to tu upada tak na rozhibanie moja najoblubenejsia tatra viezol som sa na nej iba raz ako spolujazdec Tatra Kolos 8x8 prikladam obrazok je z netu lebo ta na ktorej som sa viezol je predana bola v troska inom prevedeni bez ramu a vzadu bola plosina na bager ci naco
Prílohy
tatra2-798x639.jpg
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Syfon napísal:Uzivatel Masaker ma predpokladam velmi bohate skusenosti s kamionmi, http://www.hojko.com/ake-mate-auto-t19156-1215.html posledny post :)
presne tak.. uz dlho mame v rodine taketo velke auta:D
lasku k nim nejak necitim:D skor sa to u nas bere ako zdroj obzivy a pracovny nastroj.. momentalne FH12 480hp cervena, naves kogel max , zhrnovacia "strecha" a aj oba boky.... vzadu dvojkridlove vrata.. par mesiacov stara suprava.. :)
pytajte sa co len chcete.. mozme rozvijat debatu.. uz ked ste taky fanatici.. :D
a myslim ze z kamionovania este vyrastiete:D ak chete tak vam ten zasraty kamion na sneho teraz dakedy odfotim a mozete sa odbavit aj viac krat:D
blackshit: pocuvaj na starom volve sme mali najazdene vyse miliona km.. fh12 420hp nalozene 25 850. .viem ze je to nad limit. aleco hadam im to nevyhodime zajazdy.. a hore kopcom sme nalozili takmer novy.. par mesacny man 480-ku ktory mal nalozene 8 ton farieb.. takze do manu ani zadarmo... scania ma trosku problem so zabehom.. ale po par mesiacoch uz stiha aj na volvo.. takze po zabehu je dost dobra..
mercedes.. nekupovat! :D stare medaky co boli to boli tanky. .masiny. .a tieto nove.. hrkalky.. prevodovka v p... po par 10tis. km... a este to ani uznat v zaruke nechcu..
bajlachVT
Expert
Expert

tatra ezna bratra!!! najme ked je 8 X 8 to je moja laska
Napísať odpoveď