syfon a odkial mas ze volvo s 480 konmi musi byt kamion????..
ehm nie som fanatik ale zajtra na obed ti postnem 2 fotky trucku co som videl v polsku, za nice..... teraz sa mi nechce zliezat z postele pre kabel na mobil hehe
Moj oco je kamionista a chodi na DAF XF 105 a ujo co ma firmu kde oco robi sa pred nedavnom na kamione prevratil s cisternou nic sa mu nestalo iba auto a cisterna v pi*i
toto je dobre ale ujov kamion sa zrazil z dakim bulharom ktory mu nedal prednost tak ich zacvikol presne medzi tahac a vlecku jeden vysel za nohu z auta skoro mu ju amputovali a druhy vyletel von oknom a museli ho ozivovat ale chvala bohu uz jazdia z nova
na to mi ja vazne luto v oboch pripadoch ...... aler som rad ze kazdy je nazive...ja sa najviac bojim toho ked budem jazdit ze naburam nikomu do navesu....ze neubrzdim alebo sa zrutim na soroske dole 300 metrou ale ne ..... sak budem skuseny vodis ...si myslim ved to je moja oblubena laska uz od malicka byt kamionakom.....a ked nejaka nehoda a mam zomriet tak v kamione!!!!!
Nj moj oco, este za mlada pracoval pre jednu firmu.....chodil v kamione ako spolujazdec....chodil s jednym dobrym kamaratom...ktory jazdi doteraz....vacsinou chodil iza hranice,ked sa dobre pamatam.
No a mne sa hrozne paci to, ze v kabine je vela miesta ze je to take velke...a zda sa mi to hrozne utulne
JO!! otom som uz cital....neozna niekto nejake stranky o tuckoch oku su lkw-infos.eu truck-forum.cz truck-phorum.eu............a vela dalsich neviete o nejakej dik chlapci.....a ktorej znacke fandite?
tak moj kamarat raz zaspal v dakej zakrute na dakom kopci ale mal stastie ze stocil volant na dobru starnu inak ja sa okolu kamionou tocim od malicka z ocom som si uz aj nieco presiel napr boli sme v atenach v olympiskom dome sami chlast sme viezli ked som bol mali chcel som byt kamionista ale teraz radsej vystudujem a budem robit elektrikara v mochovciach
no ja cem byt kamionista peto lebo to lubim od malicka.ja ich roste milujem....kazdy je....e po nich aky so to nezodpovedny vodici hento tamto.....ale ked si ludia uvedoma ako su hnany kolko toho maju na hlave zodpovednost a podobne veci....niektory su taky ....raz som si siel odfotit kamion saris z BA a vystupil z auta a skoro ma dobil....proste niektori to robia pre love ale napr. ako ja to cem robit z lasky k velkym autam.....aj keby to bola uboha platena robota