tUNNeD! pOMOc!

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

erik_tt napísal:Ja by som to povedal tak zober karbobrusku vyrez si tvar aky chces v bocnici chod do baumaxu alebo niecoho podobneho kup si co najtensie pleksisklo zober lepidlo a mas kup si neony trtni si ich tam kup si vetraky s neonmi a mas hadam vetrak dokazes namontovat good luck
a vyzerat bude ako pokazeny vianocny stromcek, tuning nie je iba natrepat co najviac neonov a svietiacich fanov do case
uz to vidim ako budu tie diery vyrezane karbobruskou vyzerat, nakoniec bude este zhanat novu bocnicu, lebo tu staru dorezal na 100 casti

cOre : chod sa pozriet na forum.pctunig.cz najdi si forum ohladne Casemodding-u a potom sa rozhodni na ake upravy ti budu stacit tvoje sily, lebo pokial skaredu dieru nie je vidno, je dobre, ale pokial ju budes vystavovat tak je to otrasne a iba si znicis case
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

cOre napísal:si ch*j? ci lama? dpc normalne sa pýtam kur*a.. a ti robis drahoty.. kur*a vyznam sa do PC ale neviem iba to kde zistim to napätie zdroja.. :roll:
da sa to vyriesit aj bez vulgarizmov... ja len hovorim ze prv sa nauc chodit a potom behat :)

a uz koniec sirenia offtopicu, rad som sa tebou pohadal... :wink:
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

sundevil napísal:a vyzerat bude ako pokazeny vianocny stromcek, tuning nie je iba natrepat co najviac neonov a svietiacich fanov do case
uz to vidim ako budu tie diery vyrezane karbobruskou vyzerat, nakoniec bude este zhanat novu bocnicu, lebo tu staru dorezal na 100 casti

cOre : chod sa pozriet na forum.pctunig.cz najdi si forum ohladne Casemodding-u a potom sa rozhodni na ake upravy ti budu stacit tvoje sily, lebo pokial skaredu dieru nie je vidno, je dobre, ale pokial ju budes vystavovat tak je to otrasne a iba si znicis case
prosim ta ja s kamaratom sme robili bednu a ta bedna je nadheren odrezana a vobec to nieje vidiet a hadam vie ake neony si tam chce dat a urco v Presove je neaky shop kde maju neony sakra kebyze ide striekat bednu tak niec nepoviem ale vyrezat poje*anu dieru aby nevedel tak to uz je vazne moc
Napísať odpoveď