Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

tUNNeD! pOMOc!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Overclocking a tuning PC Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
sundevil
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 20 Jún 2007, 17:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

erik_tt napísal:
Ja by som to povedal tak zober karbobrusku vyrez si tvar aky chces v bocnici chod do baumaxu alebo niecoho podobneho kup si co najtensie pleksisklo zober lepidlo a mas kup si neony trtni si ich tam kup si vetraky s neonmi a mas hadam vetrak dokazes namontovat good luck
a vyzerat bude ako pokazeny vianocny stromcek, tuning nie je iba natrepat co najviac neonov a svietiacich fanov do case
uz to vidim ako budu tie diery vyrezane karbobruskou vyzerat, nakoniec bude este zhanat novu bocnicu, lebo tu staru dorezal na 100 casti

cOre : chod sa pozriet na forum.pctunig.cz najdi si forum ohladne Casemodding-u a potom sa rozhodni na ake upravy ti budu stacit tvoje sily, lebo pokial skaredu dieru nie je vidno, je dobre, ale pokial ju budes vystavovat tak je to otrasne a iba si znicis case
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
fruxo
Professional
Professional

Založený: 29.07.2006

PríspevokZaslal: 20 Jún 2007, 17:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

cOre napísal:
si ch*j? ci lama? dpc normalne sa pýtam kur*a.. a ti robis drahoty.. kur*a vyznam sa do PC ale neviem iba to kde zistim to napätie zdroja.. Rolling Eyes
da sa to vyriesit aj bez vulgarizmov... ja len hovorim ze prv sa nauc chodit a potom behat Smile

a uz koniec sirenia offtopicu, rad som sa tebou pohadal... Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
erik_tt
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.05.2006

PríspevokZaslal: 20 Jún 2007, 20:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

sundevil napísal:
a vyzerat bude ako pokazeny vianocny stromcek, tuning nie je iba natrepat co najviac neonov a svietiacich fanov do case
uz to vidim ako budu tie diery vyrezane karbobruskou vyzerat, nakoniec bude este zhanat novu bocnicu, lebo tu staru dorezal na 100 casti

cOre : chod sa pozriet na forum.pctunig.cz najdi si forum ohladne Casemodding-u a potom sa rozhodni na ake upravy ti budu stacit tvoje sily, lebo pokial skaredu dieru nie je vidno, je dobre, ale pokial ju budes vystavovat tak je to otrasne a iba si znicis case
prosim ta ja s kamaratom sme robili bednu a ta bedna je nadheren odrezana a vobec to nieje vidiet a hadam vie ake neony si tam chce dat a urco v Presove je neaky shop kde maju neony sakra kebyze ide striekat bednu tak niec nepoviem ale vyrezat poje*anu dieru aby nevedel tak to uz je vazne moc
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Overclocking a tuning PC Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: