tUNNeD! pOMOc!
-
cOre
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
tUNNeD! pOMOc!
Ahojte mám jeden problém, chcem si pc troška vytuniť..
Pridat chcem
- Priesvitnú bočnicu
- Neony 2ks
- Chladiče, nejake pekne.. (svietiace a zaroven tiché..) http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1
Nevedeli by ste mi poradit čo najlepšie chladiče, a kde zohnat priesvitne bočnice.. a chladiče v prešove, alebo košiciach.. kludne objednám ale nie z BA alebo daleko od východu...
a ešte čo odporučate.. diki..
a ešte nejake nálepky AMD, Intel, .... a viete take tuningarske na PC... dikes..
PS : Kde zistim napetie zdroja? ze ake mam.. diki.
Pridat chcem
- Priesvitnú bočnicu
- Neony 2ks
- Chladiče, nejake pekne.. (svietiace a zaroven tiché..) http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1
Nevedeli by ste mi poradit čo najlepšie chladiče, a kde zohnat priesvitne bočnice.. a chladiče v prešove, alebo košiciach.. kludne objednám ale nie z BA alebo daleko od východu...
a ešte čo odporučate.. diki..
a ešte nejake nálepky AMD, Intel, .... a viete take tuningarske na PC... dikes..
PS : Kde zistim napetie zdroja? ze ake mam.. diki.
-
PAuLi3
Darca
Kód: Vybrať všetko
www.tichepc.sk-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Smoake
Star
tichepc.sk je najdrahsi obchod aky poznam!su tam sice dobre veci ale peknee draheeeferderikoo napísal:Kód: Vybrať všetko
www.tichepc.sk
-
cOre
Medium Expert
nevyznam v kompe? hh, tak to si ma zarazil, ja iba hladam obchod chapeš?fruxo napísal:kamarade... vyser sa na tuningovanie kym nieco neposeries... este nemas dostatok skusenosti na to aby si "špáral" do pocitaca...
+ naco ti bude vytunene pc... radse si ho upgradni a ked uz chces fakt tuningovat tak vlastnorucne
skus pozriet toto
dufam, ze ti to pomoze
Kód: Vybrať všetko
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=PC+tuning+shop&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=lr%3Dlang_sk-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
cOre
Medium Expert
si ch*j? ci lama? dpc normalne sa pýtam kur*a.. a ti robis drahoty.. kur*a vyznam sa do PC ale neviem iba to kde zistim to napätie zdroja..fruxo napísal:"PS : Kde zistim napetie zdroja? ze ake mam.. diki."
hmm ?... a ty chces tuningovat pc ?
//erik_tt : s tym namontovanim ventilatoru by tusim musel ist do servisu(joke)
a vyzerat bude ako pokazeny vianocny stromcek, tuning nie je iba natrepat co najviac neonov a svietiacich fanov do caseerik_tt napísal:Ja by som to povedal tak zober karbobrusku vyrez si tvar aky chces v bocnici chod do baumaxu alebo niecoho podobneho kup si co najtensie pleksisklo zober lepidlo a mas kup si neony trtni si ich tam kup si vetraky s neonmi a mas hadam vetrak dokazes namontovat good luck
uz to vidim ako budu tie diery vyrezane karbobruskou vyzerat, nakoniec bude este zhanat novu bocnicu, lebo tu staru dorezal na 100 casti
cOre : chod sa pozriet na forum.pctunig.cz najdi si forum ohladne Casemodding-u a potom sa rozhodni na ake upravy ti budu stacit tvoje sily, lebo pokial skaredu dieru nie je vidno, je dobre, ale pokial ju budes vystavovat tak je to otrasne a iba si znicis case
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
da sa to vyriesit aj bez vulgarizmov... ja len hovorim ze prv sa nauc chodit a potom behatcOre napísal:si ch*j? ci lama? dpc normalne sa pýtam kur*a.. a ti robis drahoty.. kur*a vyznam sa do PC ale neviem iba to kde zistim to napätie zdroja..
a uz koniec sirenia offtopicu, rad som sa tebou pohadal...
-
erik_tt
Medium Professional
prosim ta ja s kamaratom sme robili bednu a ta bedna je nadheren odrezana a vobec to nieje vidiet a hadam vie ake neony si tam chce dat a urco v Presove je neaky shop kde maju neony sakra kebyze ide striekat bednu tak niec nepoviem ale vyrezat poje*anu dieru aby nevedel tak to uz je vazne mocsundevil napísal:a vyzerat bude ako pokazeny vianocny stromcek, tuning nie je iba natrepat co najviac neonov a svietiacich fanov do case
uz to vidim ako budu tie diery vyrezane karbobruskou vyzerat, nakoniec bude este zhanat novu bocnicu, lebo tu staru dorezal na 100 casti
cOre : chod sa pozriet na forum.pctunig.cz najdi si forum ohladne Casemodding-u a potom sa rozhodni na ake upravy ti budu stacit tvoje sily, lebo pokial skaredu dieru nie je vidno, je dobre, ale pokial ju budes vystavovat tak je to otrasne a iba si znicis case