Tunnig bedne

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
markesy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa markesy »

onix napísal::D coses na

Kód: Vybrať všetko

www.tntrade.sk

su bohovse veci na bednu atd.
:aasmile21:

kiez by som mal prachy....
ja na specreo.com
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Moj PC, sice kvalita fotiek neni bohvieco, ale mojej tvorby tam je nieco a este sa aj bude vela veci casom robit...ale to najskor cez leto :)
Prílohy
My PC
My PC
Snímka129.jpg
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Bože ludia, toto sú tuningy? Samé vysvetlené cirkusové skrinky... Jedno blbé plexisklo, plno neonov, svietiace fany... to je tuning? o môj bože... :?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Dunlop napísal:Bože ludia, toto sú tuningy? Samé vysvetlené cirkusové skrinky... Jedno blbé plexisklo, plno neonov, svietiace fany... to je tuning? o môj bože... :?
Ak mas nieco lepsie nech sa paci mozes sa prezentovat...kritizovat dokaze kazdy...to si ma sam pozvarat bednu aby to bol "tunnig" podla teba?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Nie, netreba pozvárať... Stačí použiť kreativitu, vyhrať sa... Vyrezať jednu krivú dieru na plexisklo (to je ten lepší prípad, horší je za "tuning" považovať už origoš kasnu s plexi), dokáže každý...
Zainteresovaní určite vedia čo myslím...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vieš každy si nekce spraviť s bedne tank niekdo si ju kce len pekne osvietiť a to mu stači.............a za druhe on vravel ze to iba pre začiatok ze ide v tuningu pokračoooovať .......a za 3. večina domaceho tuning vypada hrozne zle orezane atd bla bla tak kasa potom vypada ako keby vypadla z 10 poschodia .................ano je pravda že človek sa uči a po 10 kase dokaže potom robiť nadherne veci............ale každy nato nema čas
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale ja som teraz nenarážal na nikoho konkrétneho... Ja všeobecne po prekukaní všetkých stránok... Proste všetko na jedno kopyto...
A to že si kúpim dva neony a napojím na molexy ešte nieje tuning.
Tuning je niečo viac než len skladačka, aspon ja to tak beriem :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ano ja to beriem ja to tiež neberem ako tuning skorej ako skrašlenie pc ................ale zas ber na ohlad že ked ceš mat fakt tuning tak do tej bedne treba vraziť celu vyyplatu a to každy zas tiež neda
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak teraz musím naozaj oponovať :)
Dá sa spraviť aj rozumný tuning takpovediac za babku... Tzv. urob si sám... Kúpiť je to najlahšie, vymyslieť a "vysustružlikať na kolene" už je druhá vec :) Ale je mi jasné že panelákoví majstri toho moc nezmôžu...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ak tym naražaš namna tak ja byvam v rodinnom dome na dedine .........a necitim sa ako nejaky meštan ......................ano spraviš si vela veci sam ale ten neon tiež niečo stoji to prexisklo tiež a dalšie veci ked si tobil vlastne napady tak to tiež niečo stoji ja vravim o celku že ten tuning aj ked je domaci nestoji 100sk ked kceš už fakt poriadny tuning o ktorom je reč nie otom čo je v tejto teme
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Narážal som na tunerov ktorí bývajú v meste v paneláku, tí proste asi nemajú inú možnosť než taký light shop tuning.
Mám už čosi za sebou a nepresiahol som 1000sk. (plexi, kvalitná farba...) Skôr uprednostnujem ručnú prácu a "co dúm dal" :D :oops:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

pozrite sa...ak sa mienite hadat kvoli takymto veciam...keby osm bol vedel tak tu fotku sem ani nedam...proste som si to spravil z chvilkovej nudy proste je to zabavka pre mna...tu skrinu so uz kupil s plexi je to TT Swing...jedine naco som cel poukazat ze v bedni mozme mat aj poriadok teda kabelaz hlavne...lebo co tu nekedy vidim tak sa mi zaludok obracia...ale tj jedno...ako som powedal chcel som si raz nieco take spravita teraz mam...

/to Dunlop: Ja som nenapisal, ze mam vytunenu bednu alebo ze hodim neon a som seef...proste sa mi to paci ako som si to spravil...uvidim co s tym buem dalej robit...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

my sa už nehadame o tebe ale o celkovom pojme pc tuning.....
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

ked uz sme pritom...byval som este pred tyzdnom v dome a znicil som uz nejednu bednu ale ja sa hlavne zaujimam o pekne upravenu kabelaz...samozrejme teraz cem zacat farbit nastastie mam kde a mam aj bedne daake...takze farebne kombinacie odskusam a tak...mne islo v tomto novom PC o tichost a aby to aj nejak vyzeralo ako samozrejme ze nic extra to neni...mozno casom....
Tuning inak je celkovo tazka a velka komercia zacalo sa v autach a teraz uz aj v PC/konzolach proste vo vsetkom...proste ak sa ti moja kysna nelubi tak sa pozri na tych XY ostatnych na SK/CZ forach narazam hlavne na ten bordel v nich...ked uz mam plexi bednu tak nech to aj vyzera vo vnutri...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

prosim vas, chcem sa spytat... mam cierny monitor (lcd), cierne repraky, ciernu mys, zatial bielu klavesnicu, no chcel by som prestriekat bednu na cierno. chcem sa spytat, akym sprejom? ci nejaky obycajny z farby laky :D alebo aky? a ci mozem zastriekat aj dvdromku? dakujem.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

molotow covers all to je perfektne .. inac ten neon co mam ja to nieje obycajny z obchodu . je vlastnorucne vyrabany s led diodami a verte dalo mi to zabrat robil som to 2.5 hodiny.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

jasne ze moozes aj cd romku a sprej kukni v baumaxe na zelezo a rozne povrchy mas istotu a mas ich tam mrte sprav si rovno farebnu kombinaciu tj krajsie :)...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale sprej je sprej... O kvalite a životnosti laku nehovoriac... Ak si stým nikdy nerobil, namiesto pekného náteru budeš mať poroztekaný maglajz :)

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 11:48 )
ST1 - fakt sme nateba nič nehovorili... Len si pozri strany naspeť, a pochopíš.
Sám mám v kysni neony (krátke, menej svetla) a pustené ich nemám jak je rok dlhý, sám neviem načo som ich tam pchal... Pripadá mi to len nejaké pechorenie sa pred návštevou :lol: :oops: Ty to mávaš aj pustené? netahá oči? Keďže chceš PC aby bol čo najtichší, šikla by sa aj odhlučnovacia pena. Neplánuješ vodník? :twisted:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

jaj...no neplanujem vodnik i ked si viem vybavit priamo ze mi spravia odliatky vsetkeho co cem na mieru a vyjde ma to omnoho lacnejsie ako kupovat nove...sice buem to mat aj zadara....a neplanujem dvodnik boji msa toho tak trochu...na procaku mam gemin 2 ako si uz mohol vidiet a 2 tiche ventaky a teploty nejdu nad 45C vo Viste v plnej zatazi...mienim to taktnut...a mam to pustene bo mam to na zemi...ale ne vzdy cez noc vypnem...proste paci sa mi to...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ak maš 45stupnov tak neni dôvod davať vodnik .......iba ak nemaš čo s peniazmi :D
Napísať odpoveď