Tunnig bedne
Ale sprej je sprej... O kvalite a životnosti laku nehovoriac... Ak si stým nikdy nerobil, namiesto pekného náteru budeš mať poroztekaný maglajz 
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 11:48 )
ST1 - fakt sme nateba nič nehovorili... Len si pozri strany naspeť, a pochopíš.
Sám mám v kysni neony (krátke, menej svetla) a pustené ich nemám jak je rok dlhý, sám neviem načo som ich tam pchal... Pripadá mi to len nejaké pechorenie sa pred návštevou
Ty to mávaš aj pustené? netahá oči? Keďže chceš PC aby bol čo najtichší, šikla by sa aj odhlučnovacia pena. Neplánuješ vodník? 
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 11:48 )
ST1 - fakt sme nateba nič nehovorili... Len si pozri strany naspeť, a pochopíš.
Sám mám v kysni neony (krátke, menej svetla) a pustené ich nemám jak je rok dlhý, sám neviem načo som ich tam pchal... Pripadá mi to len nejaké pechorenie sa pred návštevou
jaj...no neplanujem vodnik i ked si viem vybavit priamo ze mi spravia odliatky vsetkeho co cem na mieru a vyjde ma to omnoho lacnejsie ako kupovat nove...sice buem to mat aj zadara....a neplanujem dvodnik boji msa toho tak trochu...na procaku mam gemin 2 ako si uz mohol vidiet a 2 tiche ventaky a teploty nejdu nad 45C vo Viste v plnej zatazi...mienim to taktnut...a mam to pustene bo mam to na zemi...ale ne vzdy cez noc vypnem...proste paci sa mi to...
-
mackousko007
Expert
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, no pravdu povediac, nepáči sa mi tá kombinácia "biela, čierna" (možno to nieje úplne biele).. Ale na druhej strane, to máš asi tiché nie ? Pretože tam vidím samú noctuu 
Btw moja skrinka, už tu niekde bola.. Fotená len z boku.. Je to staršia case, tak z predu sa to fotiť ani neoplatí, totižto nieje tam čo fotiť.. Nenazíval by som to ani tuningom, je tam diera + plexi.. 3 lacné chladiče, 1 chladič na CPU, modré neóny, všetko.. Ale doma mám jednu skrinku NV-690, ktorú tak pomaličky začínam skladať
BTW. ako teraz pozerám na tú moju skriňu, hore vidím neaký bordel v kabeláži.. Deň predtým som sa tam hrabal, to preto.. Inak to je pekne schované.. ( Tie káble sú to čidlá na LCD displej, ktorý ukazuje teplotu..)
Btw moja skrinka, už tu niekde bola.. Fotená len z boku.. Je to staršia case, tak z predu sa to fotiť ani neoplatí, totižto nieje tam čo fotiť.. Nenazíval by som to ani tuningom, je tam diera + plexi.. 3 lacné chladiče, 1 chladič na CPU, modré neóny, všetko.. Ale doma mám jednu skrinku NV-690, ktorú tak pomaličky začínam skladať
BTW. ako teraz pozerám na tú moju skriňu, hore vidím neaký bordel v kabeláži.. Deň predtým som sa tam hrabal, to preto.. Inak to je pekne schované.. ( Tie káble sú to čidlá na LCD displej, ktorý ukazuje teplotu..)
-
mackousko007
Expert
-
lacolino12
Novice
Re: Tunnig bedne
Neskutočný gýč. 
....no možno vec vkusu.
....no možno vec vkusu.