|
|
|
| Autor |
Správa |
hitman VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2004 Príspevky: 1121 Bydlisko: St.Petersburg Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 15:44 Predmet: |
|
|
| frederick123 napísal: |
ludia od kadial ste to brali- hlavne to hitmanove sa mi páči  |
diki krabica Libra,priehladna bocnica Alzasoft a tie katody Imperio.Ak chces tak pozri co maju,je z coho vybrat |
|
| Návrat hore |
|
 |
pe3x VIP

Stav:  Založený: 21.11.2004 Príspevky: 1135 Bydlisko: pe3x.sk & lamky.net Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 15:48 Predmet: |
|
|
nechapem naco vyhadzovat $ za take nepodstatne veci,radsej si kupte novu grafu,ramku,disk,nie tunning  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hitman VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2004 Príspevky: 1121 Bydlisko: St.Petersburg Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 15:50 Predmet: |
|
|
| p3t0 napísal: |
nechapem naco vyhadzovat $ za take nepodstatne veci,radsej si kupte novu grafu,ramku,disk,nie tunning  |
no za ten liter co som do toho dal bohviejaku vga,ramku a este neviem co nekupis!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 16:14 Predmet: |
|
|
ale je rozdiel medzi ramkou za dva litre a za tri tam si ten liter investovat mohol.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 16:31 Predmet: |
|
|
ja nechapem, naco kupujete napr bocnice v alzasofte, ved to je moc drahe, pravy tunnig sa robi po domacky, kupim plexisklo, urobim obvodi na elektriku, vyrezem diery a vsetko.
Podla mna je nanic kupit a dat top len dokopy, to neni wono  |
|
| Návrat hore |
|
 |
frederick123 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.11.2004 Príspevky: 679 Bydlisko: Topoľčany Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:08 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
ja nechapem, naco kupujete napr bocnice v alzasofte, ved to je moc drahe, pravy tunnig sa robi po domacky, kupim plexisklo, urobim obvodi na elektriku, vyrezem diery a vsetko.
a potom to tak aj musí vyzerať. Šak daj foto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:19 Predmet: |
|
|
a potom to tak aj musí vyzerať. Šak daj foto  |
no nahodou staci kuknut co robi stoobi, to vyzera uplne jak original, laserom si tam pali veci, a to on robi, cest a moja poklona mu patri.
BTW. ja netuningujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:19 Predmet: |
|
|
| traktorista ma pravdu, pravy tuning sa robi doma na kolene a ked ot vies tak origos veci su oproti tomu slabucky odvar... a hlavne za to nedas tie nekrestanske peniaze a mozes vrazit do upgradu kompu |
|
| Návrat hore |
|
 |
frederick123 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.11.2004 Príspevky: 679 Bydlisko: Topoľčany Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:22 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| traktorista ma pravdu, pravy tuning sa robi doma na kolene a ked ot vies tak origos veci su oproti tomu slabucky odvar... a hlavne za to nedas tie nekrestanske peniaze a mozes vrazit do upgradu kompu |
namáš dáky manuál na tuning PC. 6e by som to skúsil sám  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:29 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
namáš dáky manuál na tuning PC. 6e by som to skúsil sám  |
??? si myslis ze ti nekdo povie ako sa to robi?
Normalne, ked si aspon trochu zrucny, nieco urcite zbastlis, proste s priamociarkou vyrez tvar pre bocnicu, napr tym zacni ale manual? Vy ste uz ale PC deti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
frederick123 Star

|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:40 Predmet: |
|
|
Vy ste uz ale PC deti  |
každý sa nenarodil s náradím v ruke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:44 Predmet: |
|
|
Vy ste uz ale PC deti  |
njn, tak potom nemas co tuningovat
Ale pravda, pokial sa nenaucis byt trochu zrucny, budes mat v zivote IMHO zbytocne roblemy, s autom, s domom a tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
frederick123 Star

|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:47 Predmet: |
|
|
Vy ste uz ale PC deti  |
njn, tak potom nemas co tuningovat
Ale pravda, pokial sa nenaucis byt trochu zrucny, budes mat v zivote IMHO zbytocne roblemy, s autom, s domom a tak  |
a práve preto chcem začať pri tuningu PC, tam nemám až tak čo posr.... Alebo hej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:49 Predmet: |
|
|
a práve preto chcem začať pri tuningu PC, tam nemám až tak čo posr.... Alebo hej  |
neboj, proste chod za tatinkom ze chces pozicat vrtacku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
frederick123 Star

|
Zaslal: 12 Jan 2005, 17:52 Predmet: |
|
|
neboj, proste chod za tatinkom ze chces pozicat vrtacku  |
ok, dúfam že to nedopadne tak, že budem museť kupovať novú benňu
Ale neva, ja voľačo skúsim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|