nordkapp_pb napísal:akoze makaveli celkom si ma dostal ... miesto toho si sa zacal ty do mna navazat ..ale spytam sa ta preco ???
ja som sa do teba vobec nenavazal, ak si to myslis tak sorry... ako mozes dalej od tvojho prispevku vidiet,
pincovi som
slusne napisal co si myslim o tupacovi, jeho hudbe, jeho zivote a tom co dokazal a celkovo moj nazor... kto sa slusne opyta, ten dostane slusnu odpoved... ale ked ty napises toto:
nordkapp_pb napísal:.. hmm sorry nechce sa mi citat tie dlhe dristy o (t)rapperoch .. taq sem ktosi please vypiste...
tak podla toho si myslim a urcite aj ostatni, ze ta to moc nezaujima, a skor si sa navazal ty...

...ak som to pochopil zle, moja chyba...
nordkapp_pb napísal:ked som si teraz precital nieco o jeho zivote, tak nedokazal o nic viac ako napr. Kurt Cobain, alebo John Lenon, akurat zomrel inou smrtou a mal inu farbu pleti ...
a kto vravi, ze dokazal viac...? nikto tu o nom nehovori ako o nejakom svetovom spasitelovi alebo revolucionarovi... ale o tom, ze pre ortodoxnych hip-hopovych fanusikov je to, co pre fausikov punku alebo rocku cobain s nirvanou a pre fanusikov pop-rockovej hudby a hudby 60tych rokov john lennon s beatles...