Turistika

O športe...
Penguin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Penguin »

Malu Fatru som po hrebeni prešiel za 6 hodin. A môj oblubeny vrch je Rozsutec je to skoro ako v Slovenskom raji.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

moc na tury nechodim iba ked je cas tak zajdem na martinske hole alebo na maguru
RAMMSTEIN16
Amateur
Amateur

Re: Turistika

Príspevok od používateľa RAMMSTEIN16 »

Mistr.Bombastik...1x napísal:Ahojte zaujimaju ma niejake tury čo poradite.Ja možem povedať pred nedavnom som bol v rohačoch dosť vyšlap hore ale niečo pekne a čo si myslite ešte o Turistike.Môj nazor je Najkrajšie je všade všetko je pekne kde sa pohneš alebo vindeš a tvoja namaha je odcenena peknym pohladom a to je Ono.
Pravda. Ja som už obehal polovicu roháčov. Veľmi rád chodím na turistiku. Ale najviac krát som bol na Chate pod Suchým a následne na Suchom. Tiež dobrá túra.
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš »

ja uz som toho obehal dost. slovensky raj, mala fatra(odprucam prejst hreben), velka fatra. strazovske vrchy, kysuce... ale najviac sa mi paci v tatrach. odprucam ist na slavkovsky stit, krivan je tiez pekna tura, dalej trasa hrebieno-terynka-priecne-zbojnicka a este naopak ist z teryho na sedielko. potom koprovsky ale tam ked som bol tak bolo blbe pocasie som nic nevidel. rysy su stiez dobre. najhorsi zazitok moj bol ked sme robili bystre sedlo. to vtedy prsalo hmla jak v rici a este k tomu tesne pred sedlom bola na takom strmom svahu snehova plocha. tam keby som sa smykol tak so mnou amen. neodporucam ist javornicku dolinu, lebo ta ma 9 km isli sme ju 4 hodiny ale mne sa zdalo ako keby sme 3 dni isli. ale na tej doline bolo krasne to ze sme tam videli aspon 20 kamzikov. a dokonca k jednemu som bol na 3 metre. krasna tura je ked pojdete na zelene pleso a odtial na svistovku a potom na skalnate. a este druha varianta ist zo zeleneho plesa na jahnaci stit. no tak to je asi vsetko. v tatrach mi chyba este urobit jednu dostupnu dvojtisicovku-vychodnu vysoku. a este by som chcel prejst hreben nizkych tatier.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Ahojte,

Zajtra planujeme s priatelmi pesiu turistiku v okoli Bratislavy
To znamena ze vezmeme auta, ideme niekam nedaleko BA, vylezieme hore, pobudneme v prirode, pokochame sa vyhladom...

Kam sa oplati zajst? ... moze byt aj nedaleke Rakusko.

Naposledy sme boli na Sandbergu, takze najlepsie by bolo nieco podobne (nenarocne-idu aj dievcata) a s peknym vyhladom.

V prilohe je nas plan :
1/ Pajstun
2/ Braunsberg

Vdaka za kazdu radu.
Prílohy
braunsberg.jpg
pajstun.jpg
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Ja som najviac polozil v Malej Fatre, zvacsa trasa Chata pod Chlebom (kto pozna poslednu cast tury - General vie ze to nie je ziadna sranda), odtial na razcestie a na Chleb, naspat na razcestie a na Velky Krivan). Zvacsa som ale chodil sam a polobehom, snazil som sa spravit cca 1/3-cas oproti turistickemu uvadzanemu na tabuliach, coz sa mi vlastne okrem prvych dvoch razov vzdy aj podarilo. Vyborna vec na kondicku...
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tiež chodím na turistiku, Slanské vrchy už mám skoro celé obehnuté,ďalej Malú Fatru a Vihorlatské vrchy
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Mala fatra mam rad :) ked uz tak vsetci na nu behate.

Mam otazku, zhruba si zacinam planovat leto a chcel by som prejst trasu Dukla - Devin za cca 28dni.

Mate o tejto ceste Hrdinov Snp skusenosit, bol ste na nej niekto, presiel ste ju?
Napísať odpoveď