Turok
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
krista presne aj ja zmrd zasrany nie a nie chcipnutxJEDIKNIGHTx napísal:Ide o slušné Béčko,ale obtiažnosť je nevyvážená.
Som v jaskyni a mám zabiť nejakého velkého úhora, ale už ma to presáva baviť,lebo už som tam asi 8x zomrel,ked začne po mne hádzať tie stalagmity, alebo stalaktity, tak som v prdeli. Nemáte niekto nejakú fintu, ako to prejsť?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
vyriešil som to tak, že som si stiahol trainer, nastavil nesmrtelnosť a bolo.Padawan napísal:krista presne aj ja zmrd zasrany nie a nie chcipnut
Kód: Vybrať všetko
http://www.abcgames.sk/default.asp?p=trainery_zobraz&ID=11765-
Cyrus666
Light Professional
no ja som sa tiez nasral zapol nesmrtelnost na tu pasaz a je to, uz som to dohral vcelku slusna hra na odreagovanie a hlavne krasny fight na koniecxJEDIKNIGHTx napísal:vyriešil som to tak, že som si stiahol trainer, nastavil nesmrtelnosť a bolo.Kód: Vybrať všetko
http://www.abcgames.sk/default.asp?p=trainery_zobraz&ID=11765
-
Cyrus666
Light Professional
nainstalovane to ma 15 a v pohode som to hral na 1024x768 high detaily 16xfiltrovanieHulkm napísal:na akych zostavas ste to hrali a ako to asi slo???ja to uz volaky ten piatok taham a hadam ze to cez vykend uz dorazim....to neni mozne ved to ma 12,5GB a nainstalovane by to malo mat okolo 18 asi
3GHZ PentiumD, 2GB Ram, X1600pro
-
Hulkm
Professional
keby to chcel niekto poctivo prejst tak tu je video ako na toho T-Rexa...xJEDIKNIGHTx napísal:Ide o slušné Béčko,ale obtiažnosť je nevyvážená.
Som v jaskyni a mám zabiť nejakého velkého úhora, ale už ma to presáva baviť,lebo už som tam asi 8x zomrel,ked začne po mne hádzať tie stalagmity, alebo stalaktity, tak som v prdeli. Nemáte niekto nejakú fintu, ako to prejsť?
[Turok How to Beat 1st T-Rex Battle]
-
Cyrus666
Light Professional
ako ja som to poctivo presiel ked niekto prejde hentu pasaz s tym velkym vodnym jasterom bez god modu tak je botHulkm napísal:keby to chcel niekto poctivo prejst tak tu je video ako na toho T-Rexa...
[Turok How to Beat 1st T-Rex Battle]
-
Hulkm
Professional
takze problem vyrieseny.....kto by mal problem ako je na obrazku v prilohe tak treba stiahnut posledne ovlace od Ageii a pojde to presnejsie su to v8.04.25.......a teraz k hre....
na to aka je to nova hra tka som cakal urcite nieco viac od grafiky a este ake to je velke....ak to nebude ta velkost v grafike tak to bude potom asi nekonecna hra...trava je robena v 2D a neda sa v tom vyznat ked okolo vas zacne behat volaky maly curak...na mojom NB mi to ide na plne detaily tak som rad...hratelnost sa mi celkom paci a som asi v druhom levely tak som zvedavy co este hra ponukne
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 22:11 )
haluska co sa mi paci ktoru to pise pri nacitavani hry
Dinosaurs eat meat. You are meat. Run away!!
na to aka je to nova hra tka som cakal urcite nieco viac od grafiky a este ake to je velke....ak to nebude ta velkost v grafike tak to bude potom asi nekonecna hra...trava je robena v 2D a neda sa v tom vyznat ked okolo vas zacne behat volaky maly curak...na mojom NB mi to ide na plne detaily tak som rad...hratelnost sa mi celkom paci a som asi v druhom levely tak som zvedavy co este hra ponukne
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 22:11 )
haluska co sa mi paci ktoru to pise pri nacitavani hry
Dinosaurs eat meat. You are meat. Run away!!
-
Daggertail
Light Professional
existuje rip,ktory ma nieco cez 5gb,ten som stiahol ja,po rozbaleni ma samozrejme 15gb,ziadne problemy som s nim nemalHulkm napísal:na akych zostavas ste to hrali a ako to asi slo???ja to uz volaky ten piatok taham a hadam ze to cez vykend uz dorazim....to neni mozne ved to ma 12,5GB a nainstalovane by to malo mat okolo 18 asi
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Ja to hram na AMD X2 5600+,2 GB RAM a 8800GTS 320 MB a ide mi to tak 35- 60FPS na rozlíšení 1024x768 a stredné detaily.Hulkm napísal:na akych zostavas ste to hrali a ako to asi slo???ja to uz volaky ten piatok taham a hadam ze to cez vykend uz dorazim....to neni mozne ved to ma 12,5GB a nainstalovane by to malo mat okolo 18 asi
-
aviceN
Guru
jezis chalani neviete zabit toho velkeho z vody co sa vynori neviem co to je nejaka chu**** hej a po zemi mate 3 diery z ktorych unika "plyn" alebo para ci co to je proste nehate ho chvilku hadzat povas vecicky a ked uz pojde povas hubou tak sa postavte za tu dieru z ktorej ide "plyn" ci co a ked bude privas tak pustite plamenometom do diery davku a nechajte nek ho obhory a tak behajte po tych dierach a vzdy to opakujte a neskor ked uz budem at celu hubu od krvi tak pridte ako stale za tu dieru a namierte ked bude nad nou tak supnite plamenakom do diery a potom zdvihnite cross vy mu ten vsetok plyn supnete do xsichtnu ja nwm mne sa to podarilo tak takze pokial to nepojde ja si to loadnem a skusim to... napiste ci to slo a btw. spravil som to bez cheatov a ziadnych trapnych trainerov 
-
Daggertail
Light Professional
ja som to presiel,nebolo to az take tazkeClicK napísal:jezis chalani neviete zabit toho velkeho z vody co sa vynori neviem co to je nejaka chu**** hej a po zemi mate 3 diery z ktorych unika "plyn" alebo para ci co to je proste nehate ho chvilku hadzat povas vecicky a ked uz pojde povas hubou tak sa postavte za tu dieru z ktorej ide "plyn" ci co a ked bude privas tak pustite plamenometom do diery davku a nechajte nek ho obhory a tak behajte po tych dierach a vzdy to opakujte a neskor ked uz budem at celu hubu od krvi tak pridte ako stale za tu dieru a namierte ked bude nad nou tak supnite plamenakom do diery a potom zdvihnite cross vy mu ten vsetok plyn supnete do xsichtnu ja nwm mne sa to podarilo tak takze pokial to nepojde ja si to loadnem a skusim to... napiste ci to slo a btw. spravil som to bez cheatov a ziadnych trapnych trainerov
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Daggertail
Light Professional
hral som to este na X360 ale mna to bavilo... pacila sa mi grafika, zbrane tiez - kazda ma dve funkcie. Pribeh v pohode.. Taka odreagovacka. Pre mna 80% kvoli tomu ze to nic nove neprinieslo ale ako hra je kvalitna... a ak som dobre pocul tak sa chysta aj pokracovanie
ps: a zakoncovacie pohyby s nozikom nemaju chybu - pekne animacie
ps: a zakoncovacie pohyby s nozikom nemaju chybu - pekne animacie