Keby vravíme o Ubisoft Montreal, alebo o EA štúdio L.A. tak nepoviem, ale nepliesť výrobcu a vydavateľa
Ubisoft
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ubisoft
v prvom rade sa ospravedlnujem za obnovovanie starej temy ale naco zakladat druhu...
Ubisoft v najblizsich dnoch bude stahovat drvivu vacsinu svojich sluzieb. Na zaklade toho nebudu dostupne (na aku dlhu dobu netusim) online funkcie vo vacsine hier. oznam so zoznamom najdete tu: http://static2.cdn.ubi.com/transition/d ... index.html
Ubisoft v najblizsich dnoch bude stahovat drvivu vacsinu svojich sluzieb. Na zaklade toho nebudu dostupne (na aku dlhu dobu netusim) online funkcie vo vacsine hier. oznam so zoznamom najdete tu: http://static2.cdn.ubi.com/transition/d ... index.html
Re:
Ked uz tak vyvojar, ty vyrobca.Racius napísal:Niektorí asi nepochopili, že UBISOFT o akom sa tu bavíme nie je výrobca, ale VYDAVATEĽ.![]()
Keby vravíme o Ubisoft Montreal, alebo o EA štúdio L.A. tak nepoviem, ale nepliesť výrobcu a vydavateľa
Ubi je rozhodne naj, nevadi mi ani Uplay a podobne srandy, od nich kupujem hry bez strachu z toho ze si domov donesiem sracku.
-
typek61
Darca
posielali niekomu Vam e-mail, ze si mate vytvorit nove heslo?
Zatial som nic nedostal. Mozno posielali len tym koho sa to tyka ?
-
typek61
Darca
ale preco by som si ho mal menit?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hackli uplay, píše to tam 
-
typek61
Darca
dobre
nemusis byt hned nervozny 
-
hrban
Addict
njn mne to došlo tiež, podľa toho mailu majú meno, mail a zakódované heslo, čiže v podstate z toho hesla majú hovno...ako nechápem načo im to bolo
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Mam menšiu otázku, mam sa kvuli tomu hacknutiu začať báť a meniť hesla? Alebo sa nič nestalo.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
áno aj nie.. Neviem či to bolo šifrované a nevieš čo leakli
pre svoju bezpecnost si to zmen. Pokial pouzili nejaku bezpecnu metodu sifrovania, tak sa nemas coho bat, ale pre istotu by som si to zmenil (napr. ja som si ho este nezmenil).