V pohodeee, ja tiež každému pozrem na obuv a nemyslím si, že je to úchylka.awtt napísal:ja som uchyl na topankyvzdy sa musim pozriet kto co ma na nohach
Uchylita
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
nejakymarko
Addict
-
kukiak
Addict
neviem ci je to uchylka.. taky skor monkov syndrom. Proste ked si raz klepnem o stol ruku, musim aj dalej vytukat nejaky rytmus (we will rock you napr
). Dalej som si isty ze je som zamkol byt, ale aj tak sa cez cele schodisko vratim naspet a skontrolujem ci je naozaj zamknute, prejdem meter a aj tak este raz stuknem (ano myslite si ze som debil.. ale som celkom normalny
). Najhorsie je ked ma chyti taketo neico v aute. Pri kazdej nerovnosti alebo ked prejdeme popri strome, znacke a pod. musim stiahnut rit
.. ale to ma uz chyta malo..
ano inak som v poriadku..
ano inak som v poriadku..
-
DeFeAt
Medium Professional
Je to relativne kto je a kto nieje uchylak.. mne sa stava obcas, ze mi uleti ruka pri dievcati, ale to je len takeee.. kamaratske:D ale ked vidim, ze to dievcatu vadi, tak urcite prestanem.. mne sa to snad hnusi viac ako dievcatu, ked by som ju mal obtazovat
Btw, botasky? Ja si vsimam znacky oblecenia
ale to len tak, ked sa nudim a tak.. posledna moznost 
Btw, botasky? Ja si vsimam znacky oblecenia
aziatky su fakt fajn... ja sa tiez pozeram na nohy a na zuby
pochytena deformacia: mama je zubarka... ak baba nema bab dokonaly usmev tak hned idu body dole...
a ci poznam uchyla? jj, moj byvaly telocvikar a triedny... mozno ste ho videli v telke... taky dlhovlasy typo v kroji a s kosou... fest magor...
a ci poznam uchyla? jj, moj byvaly telocvikar a triedny... mozno ste ho videli v telke... taky dlhovlasy typo v kroji a s kosou... fest magor...
-
pinacolada
Guru wannabe
nezastave sa len timovych kolegov?erytrocyt napísal:Rixo, ak to nejako príliš nepreháňaš a hneď od nej nežiadaš jej fotky erotického charakteru, alebo príliš veľa fotiek, je to normálne. Aj ja chcem vidieť s kým si píšem
uchyl je az posledne stadium nadrzania ..ako 20 pubertakov v jednej hlave neni vela uchylov imho...
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
peterkozel
Medium Professional
keby to tak všetci brali bola by to prázdna téma...myslím že autor chcel skor niečo také akým sa táto téma uberá a nemusí byť presne totožná s výrazom, ktorý použil...hlavne, že tomu rozumieme nieSepiroth napísal:inak mali by sme sa velmi zamysliet nad vyrazmi ako "úchylka" "Fetiš" a "Sexualna zvratenosť" predtým, než dačo napíšeme.má,llokto sa totiž doteraz trafil do témy.