Ucitel
mno .... jeden ucitel z nasej skoly povedal na dievca ktore milujem ze je spatna a take chu**** ..ja som sa donho pustil ze on je spatny a tak a dal my facku .. a ja som nevahal ani sekundu a vrazil som mu pestov do nosa .. prisiel riaditel a chitil ma a zavolaly fizlov ... ... k teme asi tolko ze ked ju ten chalan lubi tak bi mal za nov chodit aj napriek tomu ze mu to ucitel zakazuje.. ja bi som si to nenechal ,,nech sa stara do svojich veci 
Normálne som v nemom úžase čo tu čítam. Ako sa tie škoslké časy zmenili. Ve´d to nikdy tak nebolo, aby sa učiteľ miešal do nejaké súkromia. Nechápem čo to je za učiteľ, ale jednoznačne by si mala dať najavo tvoj nesúhlas s jeho zasahovaním do tvojho súkromia. V prípade, že to nepomôže tak sa s nim porozprávaj súkromne priamo do očí a nahraj si celý rozhovor. Potom to pušť riaditeľovi a verím, že takýto učiteľ tam dlho nezotrvá. A ktomu ešte keď píše aj list máš aj hmotný dôkaz. No dôležité je, aby si mala niečo dôveryhodné. Popripade ak to nechceš riešiť hneď s riaditeľom, tak to povedz rodičom nech oni to vybavai v škole.
P.S. Učiteľa sa nemáš prečo báť
P.S. Učiteľa sa nemáš prečo báť
Akoze ani nechapem preco to riesis ty, to by si mal razne vybavit ten chalan. Ved ked ste deviataci tak uz dudliky nepapate, skuste sa spravat ako dospeli ludia a vybavit to raz a navzdy. Chalanovi povedz nech si pod slovom "razne" predstavi co len chce. Nejaky stary imbecil nema pravo nikomu rozbijat vztah, nechapem ako mozte nieco take a este k tomu tak dlho tolerovat. By sa to stalo mne alebo kamaratom tak ma po dvoch tyzdnoch zlomenu nejaku koncatinu a bol by kludny. Ked to inak nejde....
Myslim ze uroven tvojej karmy je priamo umerna urovni tvojej gramatiky. Nemas chut si do ist do skoly este zopakovat?10ucen napísal:mno .... jeden ucitel z nasej skoly povedal na dievca ktore milujem ze je spatna a take chu**** ..ja som sa donho pustil ze on je spatny a tak a dal my facku .. a ja som nevahal ani sekundu a vrazil som mu pestov do nosa .. prisiel riaditel a chitil ma a zavolaly fizlov ... ... k teme asi tolko ze ked ju ten chalan lubi tak bi mal za nov chodit aj napriek tomu ze mu to ucitel zakazuje.. ja bi som si to nenechal ,,nech sa stara do svojich veci
-
Začiatok Konca
Professional
Ja by som mu robil same naschvaly,ako keby prechadzal okolo,tak by som sa naschval zacal bozkavat alebo podobne srandy...On by bol potom mierne nastvany a spravil by nejaku kravinu a tu treba nejakym sposobom zachytit(nahravka alebo nieco podobne..)a vtedy ked bude velmi nastvany povie viac ako inokedy...A to je ta chvila(vasa chvila),aby ste sli za riaditelom...

Moj triedny sa podobne zaryva do mojho zivota , ale nie kvoli nejakemu vztahu ale vie ze mimo skoly rozvijam vsemozne "aktivity"
ale nikdy som k nemu nebol zly ani nic pod. . V poslednom case ale na mne uplne sedi , hlada kedy my moze spravit nieco zle... napr. som nepriniesol ospravedlnenku hned na druhy den a hned mi zaje*al neosp. hodiny a pritom vacsina ludi ani nenosi ospravedlnenky !!!! Ale som dost velku blbost spravil ked ma naposledy vytocil : som sa mu vyhrazal ze hrat sa na machra moze len v triede , ze len nech skusi ist cez vikend do mesta
takze mam teraz dost hnusny pruser