Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

UFC - Ultimate Fighters
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 06.07.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 20:31    Predmet: UFC - Ultimate Fighters Odpovedať s citátom  

dnes som si stiahol DVD - UFC Ultimate Knockouts Combo Vol.2 a som z toho dosť na mäkko Razz Proste dvaja pacienti sa pustia do seba s jednym pravidlom - nekopať medzi nohy - inak sama krv, lakte, päste, kolena.......dosť Hard ale začalo ma to baviť, a tie niektore komba ktore predvadzaju lol, suúper padne ako jablko. Asi si niečo obkukám Twisted Evil niekedy mi to vážne pripada ako PC hra Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
nordkapp_pb
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 21:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

.. chlape toto povazujem za uchylku .. ved to neni normalne hrat sa na nejakych bitkarov bez specialnych efektov ( zato s realnymi defektmi ) ... myslis ze ludia to robia pre potesenie ?? alebo ak nie tak mi zisti kolko musi dostat takyto DEBIL zato aby riskoval zivot pred kamerou ??? ..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 21:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

mne je jedno prečo to robia ,za kolko m skym, či musia , či nemusia , či ich to baví....ale niektore bitky su fakt dobre Razz, Wrestling je len divadlo
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Lord_3D
Guru
Guru

Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 21:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

fuu, ako si to opisál, tak sa mi to zdá dosť kruté...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 22:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hej je to husté .. Niekedy až rozum postojí či tie peniaze stoja za toto napr . http://youtube.com/watch?v=TGZtZZ9qJEM

Tie špatné lakte Razz Aj tak najvačší kkti sú tam rozhodcovia , mnohokrát chlap je pridusený skoro mŕtvy , a už sám zápasník radšej ukončí zápas , aby súpera už naozaj nezabil , lebo ten kkt sudi to nezastaví
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 23:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

čo sa tyka cien originalnych DVD, su to nehorazne vysoke ceny , v poslednom čase to je dosť propagovane takže prachy sa tam točia isto a aj samotne zápasy....štatistiky bojovnikov, komentare su take ako v NHL Very Happy ešte lepšie, zachvilu sa budu zbierať kartičky zápasnikov Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia
Strana 1 z 1

Prejdi na: