|
|
|
| Autor |
Správa |
pikiliki Medium Expert

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 100
Zaslal: 19 Nov 2006, 20:31 Predmet: UFC - Ultimate Fighters |
|
|
dnes som si stiahol DVD - UFC Ultimate Knockouts Combo Vol.2 a som z toho dosť na mäkko Proste dvaja pacienti sa pustia do seba s jednym pravidlom - nekopať medzi nohy - inak sama krv, lakte, päste, kolena.......dosť Hard ale začalo ma to baviť, a tie niektore komba ktore predvadzaju lol, suúper padne ako jablko. Asi si niečo obkukám niekedy mi to vážne pripada ako PC hra  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1748 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 21:00 Predmet: |
|
|
| .. chlape toto povazujem za uchylku .. ved to neni normalne hrat sa na nejakych bitkarov bez specialnych efektov ( zato s realnymi defektmi ) ... myslis ze ludia to robia pre potesenie ?? alebo ak nie tak mi zisti kolko musi dostat takyto DEBIL zato aby riskoval zivot pred kamerou ??? .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pikiliki Medium Expert

Zaslal: 19 Nov 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
mne je jedno prečo to robia ,za kolko m skym, či musia , či nemusia , či ich to baví....ale niektore bitky su fakt dobre , Wrestling je len divadlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2935 Bydlisko: Ďakujem, mám ! Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 21:59 Predmet: |
|
|
| fuu, ako si to opisál, tak sa mi to zdá dosť kruté... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2631
Zaslal: 19 Nov 2006, 22:03 Predmet: |
|
|
Hej je to husté .. Niekedy až rozum postojí či tie peniaze stoja za toto napr . http://youtube.com/watch?v=TGZtZZ9qJEM
Tie špatné lakte Aj tak najvačší kkti sú tam rozhodcovia , mnohokrát chlap je pridusený skoro mŕtvy , a už sám zápasník radšej ukončí zápas , aby súpera už naozaj nezabil , lebo ten kkt sudi to nezastaví |
|
| Návrat hore |
|
 |
pikiliki Medium Expert

Zaslal: 19 Nov 2006, 23:26 Predmet: |
|
|
čo sa tyka cien originalnych DVD, su to nehorazne vysoke ceny , v poslednom čase to je dosť propagovane takže prachy sa tam točia isto a aj samotne zápasy....štatistiky bojovnikov, komentare su take ako v NHL ešte lepšie, zachvilu sa budu zbierať kartičky zápasnikov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|