Ten koniec bol vymysleny fantasticky, taky ako ma byt teda aspon podla skutocnosti(ak taka skutocnost vlastne bola)Dem0n napísal:Poslednych 5 sekund filmu som nechapal, nemy uzas! Super film ... fakt to stoji za pozretie
United 93 - Jedine lietadlo bez dosiahnuteho ciela..
Vyborne, hlavne ten zaver, aj ked som vedel ako to skonci, tak to bolo nakrutene genialne. Dojem mi sice trochu pokazila mama, lebo som jej nepovedal co to je za film a cakala nieco na styl, kde letuska na konci filmu pristane s lietadlom a vyda sa za zachrancu z radu pasazierov...takze ona sa pri zaverecnej scene usmievala v ocakavani happy endu ktory nikdy nemal prist. Tak ci tak dostal ten film odo mna 5 * na csfd.cz a nie je dovod pochybovat, ci si take hodnotenie zasluzil.
Vsetky klucove sceny boli natocene perfektne, dostal ma hlavne ten naraz druheho lietadla do WTC, neviem ako to reziser dokazal, ale vysledok je fantasticky.

Vsetky klucove sceny boli natocene perfektne, dostal ma hlavne ten naraz druheho lietadla do WTC, neviem ako to reziser dokazal, ale vysledok je fantasticky.
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
A v dokumente Loose Change su take dvokazi ktore sa daju logicky odvodit = ze mam na to zvrateny nazor ale postupne zacinam verit ze si to vsetko USA vymyslela a naplanovala roky dozadu.Lofffoooo napísal:som cumel dokument o tom 11.-tom septembri..a posledne slova jedneho z cestujucich,ktory momentalne volal so svojou manzelkou,v tom lietadlo ktore nedoletelo tam kde sa povodne planovalo boli Ok!Let's go!..njn haluz jako v cs-ku..