Zdravim.. uz par rokov mam internet chello a posledne dva sa uz stazujem pretoze neni moc kvalitny.
teraz sa mi deje taka vec ze kazde 2 minuty mi to padne a naskoci. prenosova rychlost okolo 25/kBs a mal by som mat 1MB.. zacalo to vcera, do vtedy som uplne vpohode stahoval. nemozem tu robit skoro nic.
skusal som aj viackrat restartovat modem a nic.. tiez ma niekto taketo problemy?
Upc/chello vypadavanie
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Upc/chello vypadavanie
Zavolaj do servisu, z*eb ich a povedz im nech Ti to prídu fixnúť. To je jediné riešenie. Budú musieť u Vás prerobiť infraštruktúru káblov a rozvodov - asi. Mne ide chello bezchybne už niekoľko rokov a mimo tých dvoch plánovaných výpadkov som nič iné nezaznamenal. Na druhej strane brácho čo býva v starom dome kde majú rozvodňu na káble jak keby ju potkany dávali dokopy, tak mu to blbne hlava nehlava - čomu sa ani nečudujem. Treba mať kvalitnú rozvodňu, tú skrinku kde je káblovka a máš po problémoch. Samotné chello proxiny problémy nemajú a nemávajú.
Taktiež si z času na čas skontroluj chello mail, alebo ten ktorý si im dal, či tam nie je správa o nejakých výpadkoch. A btw. si nespokojný dva roky, či dva dni? Lebo to máš popísané dosť kontradiktívne.
Taktiež si z času na čas skontroluj chello mail, alebo ten ktorý si im dal, či tam nie je správa o nejakých výpadkoch. A btw. si nespokojný dva roky, či dva dni? Lebo to máš popísané dosť kontradiktívne.
Re: Upc/chello vypadavanie
no takto.. chello byvalo velmi kvalitne tak v rokoch 2004-2008 a potom sa mi zda ze sa to dost zhorsilo, ale akoze inac fajn no, neni to az take zle ze by som to chcel menit za nieco ine, lebo mam emailku ktoru pouzivam a bal by som sa vyskusat nieco ine..
a tie dva dni,, uz sa to zlepsilo od soboty obcas sa to este par krat za den stane.
vo stvrtok ma dojst technik a tiez mi v telefone vraveli ze to bude vkabloch alebo nieco v takomto.
a tie dva dni,, uz sa to zlepsilo od soboty obcas sa to este par krat za den stane.
vo stvrtok ma dojst technik a tiez mi v telefone vraveli ze to bude vkabloch alebo nieco v takomto.