Update orig. game ????

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Update orig. game ????

Príspevok od používateľa ledenaster »

Vypatchuju aj orig. hry v obchodoch ked vyjde nejaky patch ?????
Tot. uvazujem nad kupou "Boiling Point" kedze som pocul ze ma moooooooc chyb tak som urcity cas pockal mohlo by to byt opravene ?
:roll:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

v obchodoch byvaju zvycajne len zakladne verzie, ak chces opravene stiahni si z netu patche
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokial chces kupit original hru, tak nemas co riesit ohladom patchov. Az vyjde, jednoducho stiahnes, instalnes a ides.

Horsie to je s hrami s "legalizovadlami".. tam zvycajne ak mas aplikovane "legalizovadlo", tak Ti patch ani nenainstaluje.. resp. aj ked nainstaluje, potom musis hladat nove "zlegalizovadlo"..

Ale ako bolo pisane vyssie, original hry sa predavaju zvycajne v zakladnej verzii.. je to na Tebe, ci chces cakat alebo si to kupis neskor (mozno aj cena by bola mensia, len ci Ti to stoji to pockanie) ;)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

jasne diky........ :roll:
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

No, ono sa preedsalen môže stať, že po nejakom čase sa začne vyrábať patchnutá verzia hry. No tento proces trvá dlho a patchnutá verzia originálu sa dostane do obchodov až potom, čo požiadali o nvú várku produktov, lebo ich mali na sklade málo. Takže nespoliehal by som sa na to, že patchnutú verziu hry niekto v obchode nájde.... aj keď sa to stáva
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Napis do brlohu a oni ti daju vediet aku verziu maju.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

ja mam tiez original boiling point a to je pravda ze pri tejto hre bolo vela bugov - cize som cakal a nakoniec zacali pradavat cesku verziu ktora uz bola patchnuta s najnovsim patchom 2.0 ktora odstranila mnozstvo chyb - teraz je to uz hratelne. Lenze nie je to takto pri kazdej hre. Ako pisali ini vacsinou patche treba stiahnut z netu
Napísať odpoveď