Tot. uvazujem nad kupou "Boiling Point" kedze som pocul ze ma moooooooc chyb tak som urcity cas pockal mohlo by to byt opravene ?
Update orig. game ????
-
ledenaster
Medium Professional
Update orig. game ????
Vypatchuju aj orig. hry v obchodoch ked vyjde nejaky patch ?????
Tot. uvazujem nad kupou "Boiling Point" kedze som pocul ze ma moooooooc chyb tak som urcity cas pockal mohlo by to byt opravene ?

Pokial chces kupit original hru, tak nemas co riesit ohladom patchov. Az vyjde, jednoducho stiahnes, instalnes a ides.
Horsie to je s hrami s "legalizovadlami".. tam zvycajne ak mas aplikovane "legalizovadlo", tak Ti patch ani nenainstaluje.. resp. aj ked nainstaluje, potom musis hladat nove "zlegalizovadlo"..
Ale ako bolo pisane vyssie, original hry sa predavaju zvycajne v zakladnej verzii.. je to na Tebe, ci chces cakat alebo si to kupis neskor (mozno aj cena by bola mensia, len ci Ti to stoji to pockanie)
Horsie to je s hrami s "legalizovadlami".. tam zvycajne ak mas aplikovane "legalizovadlo", tak Ti patch ani nenainstaluje.. resp. aj ked nainstaluje, potom musis hladat nove "zlegalizovadlo"..
Ale ako bolo pisane vyssie, original hry sa predavaju zvycajne v zakladnej verzii.. je to na Tebe, ci chces cakat alebo si to kupis neskor (mozno aj cena by bola mensia, len ci Ti to stoji to pockanie)
-
ledenaster
Medium Professional
No, ono sa preedsalen môže stať, že po nejakom čase sa začne vyrábať patchnutá verzia hry. No tento proces trvá dlho a patchnutá verzia originálu sa dostane do obchodov až potom, čo požiadali o nvú várku produktov, lebo ich mali na sklade málo. Takže nespoliehal by som sa na to, že patchnutú verziu hry niekto v obchode nájde.... aj keď sa to stáva
ja mam tiez original boiling point a to je pravda ze pri tejto hre bolo vela bugov - cize som cakal a nakoniec zacali pradavat cesku verziu ktora uz bola patchnuta s najnovsim patchom 2.0 ktora odstranila mnozstvo chyb - teraz je to uz hratelne. Lenze nie je to takto pri kazdej hre. Ako pisali ini vacsinou patche treba stiahnut z netu