|
|
|
| Autor |
Správa |
marek carey Amateur

Stav:  Založený: 11.04.2006 Príspevky: 31
Zaslal: 09 Sep 2006, 22:54 Predmet: Uprava uvitania |
|
|
Caute potrebujem pomoct.
Na mojom fore sa vedla hlavneho bannera napravo zobrazuje sprava Hey xxx You have xxx new messages atd.....
ale chcem aby sa mi to zobrazovalo pod bannerom najlepsie v strede...
vie mi niekto poradit?
tu je link:
http://ilovemc.proboards104.com/index.cgi |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7378 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 9:04 Predmet: |
|
|
Odkazy na fora ohľadom phpbb premazané, toto jeho forum nie je phpBB!!
a k veci: skús zmeniť template, alebo ukázať zdrojáky lebo takto ti to nikto nepomôže |
|
| Návrat hore |
|
 |
marek carey Amateur

Zaslal: 10 Sep 2006, 10:00 Predmet: |
|
|
| tam sa nedaju menit zdrojaky ako cele prepisovat.....ja mozem len napisat do headers a footers nejaky kod....jeden mam ale ked ho pouzijem zmizne mi to cele a ja to chcem len presunut.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7378 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 10 Sep 2006, 10:37 Predmet: |
|
|
| marek carey napísal: |
| tam sa nedaju menit zdrojaky ako cele prepisovat.....ja mozem len napisat do headers a footers nejaky kod....jeden mam ale ked ho pouzijem zmizne mi to cele a ja to chcem len presunut.... |
to nechápem: to ako nemáš celý web na disku a neuploaduješ ho cez ftp, len sa cez nejakú blbú administráciu staráš o štandartnú tému čo ti dali a môžeš vykonávať základné minimálne úpravy? potom asi veľa toho nepomeníš. a aký kód si to mal? hoď ho sem |
|
| Návrat hore |
|
 |
marek carey Amateur

Zaslal: 10 Sep 2006, 11:13 Predmet: |
|
|
<script type="text/javascript">
<!--
/* Remove "Hey, X..." and "« Home »" */
var iCell = document.getElementsByTagName("td");
iCell[1].lastChild.style.display = "none";
iCell[2].style.display = "none";
// -->
</script> |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|