az na to ze to ma 20 KB //iba na tej "miniature v prilohe mi ukazalo 20 kb ked som to otvoril a dal vlastnosti tak uz bolo 5
//neco som skusil aj ja
//to bolo len tak narychlo, idem este nieco poskusat a dat to pod 6kb..
//pfuha tak som teda nieco spravil ale pod 6kb to neviem dat ked ori ukladani v PS znizim kvalitu tak sa velkost moc nezmensi a kvalita je uplne na prd...kibo nemozes skusit moju pracu zmensit ? bola ty to teamova praca
Este som aj ja skusil nieco. Obe mensie ako 6 kb cize si ich sem mozes kludne dat ak sa ti pacia Akurat som tam akosi nedal to FAN... Neviem, mne sa to tam akosi nepacilo. Ale ak chces mozem ti to dorobit.
Este som aj ja skusil nieco. Obe mensie ako 6 kb cize si ich sem mozes kludne dat ak sa ti pacia Akurat som tam akosi nedal to FAN... Neviem, mne sa to tam akosi nepacilo. Ale ak chces mozem ti to dorobit.
prosim, mohol by mi niekto zmensit tento obrazok a na miesto toho brainiac napisat PROFIK. vopred diky
//dik kibo , som do grafiky na pc dost lama Hacket:Ja som to chce presne tak. Chcel som len zmensit velkost aby som to mohol dat ako avatar a prepisat to brainiac na profik.
mno tak nieco som skusil ale neviem ako si to predstavujes ak mas nejake specialne vyhrady tak povedz, upravim neni problem...vsetky vlozis sem na hojko myslim bez problemov-vsetky maju pod 6KB.samozrejme akk ich chces videt v originale musis na ne najskor kliknut
Online napísal:Ja by som veľmi poprosil aby ste mi niekto napísal na pravý bok avataru nejakým zaujímavým fontom Online. Ďakujem vopred, K+ vás neminie.
tak nieco... tak narychlo
BTW toje 10tka alebo 34ka?
//EDIT: kedze sa moja praca tak vlemi pacila dodo.gold-ovi tak pridavam este par...
je to len tak na rychlo, tak pripadne zmeny nie je problem spravit...