Fata! ChaoS napísal:Ak už budeš prerábať veľkosť, tak už tochto avatáru.
Mojej úpravy avatáru sa nesmejte.
Sry lepsia kvalita je ten prvy tak som upravil velkost toho vymazanim zopar prebytocnych farieb. Som na laptope zase, ale tak hadam tu mam dobre nastanevy jas a kontrast, tak neviem ci je vidno rozdiel, snad nie
zdravím vás! nenašla by sa nejaká dobrá duša čo mi pridá nick vľavo dole na môj avatar? Len prosím nie mato.x ale Mato.x- s veľkým M (s k+ nešetrím )
A ešte prosím ak by to šlo pod 6kB
Vopred veľká vďaka
schw33k napísal:poznáš to : aj snaha sa cení ?
Tak nabudúce sa vyseriem
Nieeee... tak som to nemyslel. On len pisal, ze aby kvalita zostala a ty si to mal take kockate no. Ale nevyser sa na nic. Je malo ludi co pomahaju a ty si jeden z nich
Blazer: Mohol by som sa spýtať, že v akom programe to robíš, aby som nabudúce ak niečo také potreboval už vedel. Vo photoshope s kanálmy sa mi moc nedarilo. Jaj a pravdaže aj to že kde? Lebo to bude asi bude Imagereader.
Fata! ChaoS napísal:Blazer: Mohol by som sa spýtať, že v akom programe to robíš, aby som nabudúce ak niečo také potreboval už vedel. Vo photoshope s kanálmy sa mi moc nedarilo. Jaj a pravdaže aj to že kde? Lebo to bude asi bude Imagereader.
čaute! nenašiel by sa niekto kto mi spraví pekný avatar z tohto povodneho ktoré mám a že by mi tam pridal ešte moje meno? Kto mi ho urobí zaručujem že mu K+ pribudne rapidne. A ešte prosím ak by to šlo tiež pod 6kB..
Vopred ďakujem