//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 15:45 )
O nic neziadam, no vlastne iba o radu:
ako myslite ze bude vyzerat moj avatar lepsie, takto ako je alebo pozadie vystrihnem a necham transparentne ? dnes vecer ked budem doma spravim tu verziu z transparentnym pozadim a porovnate...
akurat som si zmensil orazok presne na poziadavky fora ale nemam v booku soft cim by som si ta mdal volaky pekny napis a v skicari sam i to nepaci ...
ak y bol niekto taky dobry a hodil mi tam volaky pekny napis v tvare HulkM...velke a male ako som napisal...diky, odmenim sa
Mal si sem dať radšej kvalitnejšiu verziu (lebo ak do toho niekto pridá nejaký text, tak bude zase musieť znížiť kvalitu, aby to malo správnu veľkosť).
chrono napísal:Mal si sem dať radšej kvalitnejšiu verziu (lebo ak do toho niekto pridá nejaký text, tak bude zase musieť znížiť kvalitu, aby to malo správnu veľkosť).
ok diky za radu...ono to nebolo ovela vacsie ani pred tym - 110x110...tu ho mate teda...
Keby sa niekomu chcelo tak by som poprosil obidve obrazky trosku upravit aby boly vhodne pre avatar, nejaky taky ramcek, aby sa obrazok trosku zvyraznil....a mozno aj moj nick malickymi pismenkami niekde na kraj....dakujem....
Ty, diky moc, ale ked mas cas, mohol by si prosim nejak pozmenit ten nick? Nejak mi nesedi ten font....
Ale dakujem, mas K+ za ochotu...ze si si nasiel cas..