URBAN EXPLORATION
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
taaakze,
vcera som bol na tej zakladni, len tak zrychla
Zhrnutie:
-> Pod celym komplexom je pravdepodobne obrovsky tunelovy komplex(planujem presukamat viac, nakolko som nemal baterku a tak), su do neho samostatne vchody, a takisto vchody zo samotnych raketovych sil
-> Niektore sila su zachovane, niektore menej(preteka voda ,hrdza)
-> takisto tam je zachovala strazna veza na vrchu(da sa na nu vyliezt)
-> je tam aj opustena, ale pomerne zachovana jedalen, ubytovna(pomerne velka 2 poschodova budova), teplaren a ine mensie budovy
fotky sa pokusim uploadnut v priebehu dna
vcera som bol na tej zakladni, len tak zrychla
Zhrnutie:
-> Pod celym komplexom je pravdepodobne obrovsky tunelovy komplex(planujem presukamat viac, nakolko som nemal baterku a tak), su do neho samostatne vchody, a takisto vchody zo samotnych raketovych sil
-> Niektore sila su zachovane, niektore menej(preteka voda ,hrdza)
-> takisto tam je zachovala strazna veza na vrchu(da sa na nu vyliezt)
-> je tam aj opustena, ale pomerne zachovana jedalen, ubytovna(pomerne velka 2 poschodova budova), teplaren a ine mensie budovy
fotky sa pokusim uploadnut v priebehu dna
teda chlape nechem ta skalamat ale ja som sice neskumal tu zakladnu dako poriadne ale ziaden vhidny vchod do podzemnych chodieb som ennasiel, bol som vnutry v tych bunkroch, ano tma su chodbny ale iba medzi ejdnotlivymi bunkrami, par tych chodieb ide aj hlbsie ale potom sa konci, nasli sme aj jedny zaomietkovane pancierove dvere za ktroe by sa mzono oplatilo ist:)
my mame tiez chodby popod celym mestom prevrtane niekedy sli chodby zo snv az pod spissky hrad. rad by som sa dostal aspon do tych co su pod mestom, pred kostolom ket robili dlazbu tak sa do nich nahodou preburali tak teras je tam hrube sklo .. dalsi vchod je vnutri v kostole ale ten je zamurovany. dalsi vchod bol za mestom v takej jaskini az na to ze ho odstrelili dynamitom. pocul som ze aj z niektorych budov na namesti cez pivnice sa tam da dostat ale nepoznam velmi nikoho kto by mal v pivnici vchod do katakomb
no ale urcite by to stalo zato pozriet si to...
-
theBliZZard
Star
V SNV mame stary masokombinat, ale vyuzivaju ho airsoftaci na svoje akcie, takze nie je az taky opusteny
a este si tam aj sbs chodi kradnut beton, ci take nieco 
http://www.ask-pp.sk/zongal/fotky.html
tu su nejake fotky s tych akcii, kamarat ma videjko ako tam buraju jednu stanu, ked sa k nemu dostanem tak ho tu postnem

http://www.ask-pp.sk/zongal/fotky.html
tu su nejake fotky s tych akcii, kamarat ma videjko ako tam buraju jednu stanu, ked sa k nemu dostanem tak ho tu postnem
hej mas pravdu mame prevratne cele mesto, ja som raz davno bol na zidovskom cintorine, tam su tiez dajake katakomby, ale bol som este detsko, som sa bal jak nikdy estebrainwirm napísal:my mame tiez chodby popod celym mestom prevrtane niekedy sli chodby zo snv az pod spissky hrad. rad by som sa dostal aspon do tych co su pod mestom, pred kostolom ket robili dlazbu tak sa do nich nahodou preburali tak teras je tam hrube sklo .. dalsi vchod je vnutri v kostole ale ten je zamurovany. dalsi vchod bol za mestom v takej jaskini az na to ze ho odstrelili dynamitom. pocul som ze aj z niektorych budov na namesti cez pivnice sa tam da dostat ale nepoznam velmi nikoho kto by mal v pivnici vchod do katakombno ale urcite by to stalo zato pozriet si to...
-
chlapec10
Addict
takze slubene fotky z tej zakladne(osrpavedlnujem sa za vodoznaky, ale tie tam musia byt)

Pozri si fotku cislo 6, je to fotene minimalne 100m od najbliziseho sila/bunkra. a takychto vchodov je niekolko, minimalne uplne hore na kopci(ten na fotke) a jeden uplne dole, blizko tej opustenej jedalne...
Samozrejme nikde som netrvdil ze tie chodby su pod pod celym komplexom... ale z toho mi to logicky vychadza(halt, ale mozem sa aj mylit)
Tak nabuduce hladaj dokladnejsieD30RU5 napísal:teda chlape nechem ta skalamat ale ja som sice neskumal tu zakladnu dako poriadne ale ziaden vhidny vchod do podzemnych chodieb som ennasiel, bol som vnutry v tych bunkroch, ano tma su chodbny ale iba medzi ejdnotlivymi bunkrami, par tych chodieb ide aj hlbsie ale potom sa konci, nasli sme aj jedny zaomietkovane pancierove dvere za ktroe by sa mzono oplatilo ist:)
Pozri si fotku cislo 6, je to fotene minimalne 100m od najbliziseho sila/bunkra. a takychto vchodov je niekolko, minimalne uplne hore na kopci(ten na fotke) a jeden uplne dole, blizko tej opustenej jedalne...
Samozrejme nikde som netrvdil ze tie chodby su pod pod celym komplexom... ale z toho mi to logicky vychadza(halt, ale mozem sa aj mylit)
Aj ked tu uz je link na nejake fotky tak som prihodil este nejake svoje
Dubnica nad Vahom, vojensky bunker nazyvany miestnymi Veleryba a jeden z tunelov, ktory bol pravdepodobne spojeny s tymto bunkrom...momentalne je zasypana velka cast tunela a nizsie podlazia bunkru zatopene. Hovori sa ze tento bunker mal 12 podlazi a v okoli sa nachadzalo este zopar dalsich podobnych tunelov, ktore mali byt unikovymi vychodmi v pripade vojnoveho konfliktu...dalsie chodby, ktore by mali byt spojene s touto sietou tunelom by sa mali nachadzat v byvalej ZVS...ale su to len dohady...tak neviem
http://maho125.rajce.idnes.cz/Velryba_- ... nad_Vahom/
Dubnica nad Vahom, vojensky bunker nazyvany miestnymi Veleryba a jeden z tunelov, ktory bol pravdepodobne spojeny s tymto bunkrom...momentalne je zasypana velka cast tunela a nizsie podlazia bunkru zatopene. Hovori sa ze tento bunker mal 12 podlazi a v okoli sa nachadzalo este zopar dalsich podobnych tunelov, ktore mali byt unikovymi vychodmi v pripade vojnoveho konfliktu...dalsie chodby, ktore by mali byt spojene s touto sietou tunelom by sa mali nachadzat v byvalej ZVS...ale su to len dohady...tak neviem
http://maho125.rajce.idnes.cz/Velryba_- ... nad_Vahom/
-
NorthWindVG
Amateur
Zdravim, moj prvy prispevok na tomto fore, snad potesi 
Urban exploration sa da povedat,ze je tiez moja zaluba. Momentalne, co si pamatam, tak som bol 2x na devinskej kobyle (fotky uploadnem neskor, ked budem doma) , este nejake betonove-onicom-bunkre v karloveskych lesoch a ine.
Chcem zalozit blog o urbexe v bratislave a v okoli, s pridavanim fotiek a "reportov". Na kobylu chodim najradsej, ak teda tam este niekto nebol alebo ma zaujem ist, napiste.
...poznate este nejake miesta v BA, blizkosti BA, ktore by sa dali preskumat?
Urban exploration sa da povedat,ze je tiez moja zaluba. Momentalne, co si pamatam, tak som bol 2x na devinskej kobyle (fotky uploadnem neskor, ked budem doma) , este nejake betonove-onicom-bunkre v karloveskych lesoch a ine.
Chcem zalozit blog o urbexe v bratislave a v okoli, s pridavanim fotiek a "reportov". Na kobylu chodim najradsej, ak teda tam este niekto nebol alebo ma zaujem ist, napiste.
...poznate este nejake miesta v BA, blizkosti BA, ktore by sa dali preskumat?
-
NorthWindVG
Amateur