|
|
|
| Autor |
Správa |
thief596 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2006 Príspevky: 35 Bydlisko: SVK Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:39 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
| 21 ročný človek by už mal vedieť napočítať do 10. Takže môžeš normálne napísať ako dlho ste spolu boli ? |
no dobre pocitam 3-4 roky.. zas nebud nahnevany
//tu sa niekto hnevá? eritrocit |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1318 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:41 Predmet: |
|
|
Joj, tie presné info vedia tak potešiť.... Pozri, boli ste každopádne deti, tak by som to absolútne nebrala ako smerodajné... Jediné, čo vám celkom hrá do karát je, že sa trochu poznáte a máte vek zrelý na vzťah. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tusken Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2007 Príspevky: 78 Bydlisko: Hušče Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 16:28 Predmet: Re: urobili by ste to ? |
|
|
| thief596 napísal: |
budem taky dost strucny.. priblizne pred piatimi rokmi som sa rozisiel s mojou priatelkou s ktorou som bol 4 roky.boli sme medzitym priatelia a teraz po case sa zase zaciname nejak casto stretavat a spolu ovela viac komunikujeme ako predtym. moja otazka znie ci by ste po 5 rokoch co ste sa so svojou polovickou rozisli.. ci by ste sa s nou vedeli dat znovu do kopy ?  |
No mne sa teraz stalo čosi podobne s priatelkou som chodil 3 mes. potom sme sa rozisli (ona dala kopacky mne a este aj bez udania dovodu ) ale ostali sme kamarati.Pol roka som ju nevidel. no a v poslednom case sa neako casto stretavame respektive ona ma pavidelne vola do krcmi aj s jej kamaratkami. No viem nechodili sme spolu tak dlho ako vy ale principialne je to to iste. |
|
| Návrat hore |
|
 |
5-ula Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 292
Zaslal: 11 Mar 2007, 18:31 Predmet: |
|
|
| no takze zazila som skoro to iste..s mojim som chodila rok skoro..rozisli sme sa ...boli sme velmi dobri kamarati.....nejak sme si vsak uvedomili ze nas to k sebe opat taha.. a sme spolu uz zas dost dlho..vyskusaj to...drzim palce |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|