urobili by ste to ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
thief596
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa thief596 »

eritrocit napísal:21 ročný človek by už mal vedieť napočítať do 10. Takže môžeš normálne napísať ako dlho ste spolu boli ?
no dobre pocitam 3-4 roky.. zas nebud nahnevany :cry:
//tu sa niekto hnevá? :shock: :) eritrocit
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Joj, tie presné info vedia tak potešiť.... :? Pozri, boli ste každopádne deti, tak by som to absolútne nebrala ako smerodajné... Jediné, čo vám celkom hrá do karát je, že sa trochu poznáte a máte vek zrelý na vzťah.
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Re: urobili by ste to ?

Príspevok od používateľa tusken »

thief596 napísal:budem taky dost strucny.. priblizne pred piatimi rokmi som sa rozisiel s mojou priatelkou s ktorou som bol 4 roky.boli sme medzitym priatelia a teraz po case sa zase zaciname nejak casto stretavat a spolu ovela viac komunikujeme ako predtym. moja otazka znie ci by ste po 5 rokoch co ste sa so svojou polovickou rozisli.. ci by ste sa s nou vedeli dat znovu do kopy ? :( :o
No mne sa teraz stalo čosi podobne s priatelkou som chodil 3 mes. potom sme sa rozisli (ona dala kopacky mne a este aj bez udania dovodu ) ale ostali sme kamarati.Pol roka som ju nevidel. no a v poslednom case sa neako casto stretavame respektive ona ma pavidelne vola do krcmi aj s jej kamaratkami. No viem nechodili sme spolu tak dlho ako vy ale principialne je to to iste.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

no takze zazila som skoro to iste..s mojim som chodila rok skoro..rozisli sme sa ...boli sme velmi dobri kamarati.....nejak sme si vsak uvedomili ze nas to k sebe opat taha.. a sme spolu uz zas dost dlho..vyskusaj to...drzim palce
Napísať odpoveď