Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

urobili by ste to ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
thief596
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.03.2006

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:00    Predmet: urobili by ste to ? Odpovedať s citátom  

budem taky dost strucny.. priblizne pred piatimi rokmi som sa rozisiel s mojou priatelkou s ktorou som bol 4 roky.boli sme medzitym priatelia a teraz po case sa zase zaciname nejak casto stretavat a spolu ovela viac komunikujeme ako predtym. moja otazka znie ci by ste po 5 rokoch co ste sa so svojou polovickou rozisli.. ci by ste sa s nou vedeli dat znovu do kopy ? Sad Surprised
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zuzkazuzka
Moderátorka
Moderátorka

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

No, nemyslím, že je tu otázkou to, či by si sa s ňou vedel dať znovu dokopy, ale to, či to teraz tak cítiš a chceš. Pozri, boli ste spolu nejaký čas, 4 roky sú dosť dlhá doba, takže sa zrejme vzájomne celkom dobre poznáte. Keďže ste sa rozišli, tak tam bolo zrejme niečo, čo nevyhovovalo obom stranám. Otázkou je, či to tam po 5 rokoch od vášho rozchodu ešte stále je a či by vám to prípadne znovu neskazilo vzťah... Takže ja by som to videla asi tak, že keď máte k sebe vzájomné sympatie, tak to určite stojí za pokus.
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:07    Predmet: all Odpovedať s citátom  

Poloz si jednoduchu otazku: Lubim ju?

ANO- Urcite to skus
NIE- Nesiel by som do toho...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
thief596
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak my sme sa obidvaja poriadne zmenili po tej dobe.a zatial nevidim dovod preco by nasmu vztahu malo nieco vadit.mozno to skusim Smile ved uvidime co na to ona.. Embarassed
Návrat hore
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

zuzkazuzka napísal:
No, nemyslím, že je tu otázkou to, či by si sa s ňou vedel dať znovu dokopy, ale to, či to teraz tak cítiš a chceš. Pozri, boli ste spolu nejaký čas, 4 roky sú dosť dlhá doba, takže sa zrejme vzájomne celkom dobre poznáte. Keďže ste sa rozišli, tak tam bolo zrejme niečo, čo nevyhovovalo obom stranám. Otázkou je, či to tam po 5 rokoch od vášho rozchodu ešte stále je a či by vám to prípadne znovu neskazilo vzťah... Takže ja by som to videla asi tak, že keď máte k sebe vzájomné sympatie, tak to určite stojí za pokus.
Suhlasím ale musim povedať ešte to že sa odvtedy mohlo veľa vecí zmeniť vo vasich nazoroch a postoji ku takemu vztahu takze myslim ze ten vztah ak bude znova nebude taky isty ako predtym. Osobne by pomohlo keby si nam povedal preco ste sa rozisli Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
thief596
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Suhlasím ale musim povedať ešte to že sa odvtedy mohlo veľa vecí zmeniť vo vasich nazoroch a postoji ku takemu vztahu takze myslim ze ten vztah ak bude znova nebude taky isty ako predtym. Osobne by pomohlo keby si nam povedal preco ste sa rozisli Smile

osobne to bola moja chyba Sad ja som bol ten co vsetko pokazil..a ked ti mam pravdu povedat tak aj keby sme sa dali dokopy tak tam vzdy bude nieco tak skriet aby som neurobil tu istu chybu.btw ona dala kopacky mne..a ked mam pravdu povedat ani sa necudujem Crying or Very sad
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:14    Predmet: Re: all Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
Poloz si jednoduchu otazku: Lubim ju?
ANO- Urcite to skus
NIE- Nesiel by som do toho...
nie je vsetko zas tak jednoduche vezmi si ze po piatich rokoch a stvorrocnom vztahu to nie je len o laske ale sa tam miesa ovela viac pocitov a davka neistoty
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
zuzkazuzka
Moderátorka
Moderátorka

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

No tak to potom zaleží na tebe, aby si si vstúpil do svedomia a uvedomil si, či ti to dievča stojí za to, aby si jej znovu nejako hlúpo ublížil. Pokiaľ už teraz vieš, že po čase urobíš nejakú hlúposť, tak je celý problém škoda reči.... Ale pokiaľ cítiš, že ju máš znovu rád a že ona má rada teba, tak môžte zabudnúť na to, čo bolo a začať s čistým štítom. 5 rokov je dosť dlhá doba a obaja ste sa mohli zmeniť... Ide len o to, aby si ju o tom presvedčil.
Návrat hore
thief596
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

budem sa snazit..aby som nezabudol ja mam 21 rokov a ona ma 20
Návrat hore
zuzkazuzka
Moderátorka
Moderátorka

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Smile takže ak ma moja matematika neklame, tak ste spolu chodili keď ste mali 12 a 11 rokov?????? Chlapče, trochu sa zamysli a uvedom si, že to po 1. nemohol byť plnohodnotný vzťah, aký by si mohol mať teraz a po 2. ste boli deti!
Návrat hore
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

thief596 napísal:
budem sa snazit..aby som nezabudol ja mam 21 rokov a ona ma 20
Myslim ze v takom veku uz vies co ztah znamena a ze si dospel Smile takze skus to za vyskusanie sa neplati. Iba si toho váž ze si dostal druhu sancu. Wink
Návrat hore
thief596
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

zuzkazuzka napísal:
Smile takže ak ma moja matematika neklame, tak ste spolu chodili keď ste mali 12 a 11 rokov?????? Chlapče, trochu sa zamysli a uvedom si, že to po 1. nemohol byť plnohodnotný vzťah, aký by si mohol mať teraz a po 2. ste boli deti!

tak tie roky som sa sekol sorac Sad vem sme spolu chodili ked som ja ma pred 13 tak nejak..a boli sme spolu 3 roky alebo tak nejak.. skratka sme spolu boli dost dlho Rolling Eyes
Návrat hore
zuzkazuzka
Moderátorka
Moderátorka

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

keď cheš poradiť, tak sa vždy celkom hodí mať presné info. No, ale rok hore dolu, každopádne si myslím, že keby ste sa dali teraz dokopy, tak je to o niečom úplne inom, ako to bolo vtedy. Takže naozaj záleží len na tom, či to chcete obaja skúsiť. Potom vám v tom nič nebráni.
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

thief596 napísal:
tak tie roky som sa sekol sorac Sad vem sme spolu chodili ked som ja ma pred 13 tak nejak..a boli sme spolu 3 roky alebo tak nejak.. skratka sme spolu boli dost dlho Rolling Eyes

21 ročný človek by už mal vedieť napočítať do 10. Takže môžeš normálne napísať ako dlho ste spolu boli ?
Mimochodom, vyzerá to tak, že sa poznáte dlho. Nevidím žiadny dôvod ktorý by vám bránil neskúsiť to, pokiaľ nie je niečo vážne čo si nám nenapísal.
Návrat hore
thief596
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 11 Mar 2007, 11:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

zuzkazuzka napísal:
keď cheš poradiť, tak sa vždy celkom hodí mať presné info. No, ale rok hore dolu, každopádne si myslím, že keby ste sa dali teraz dokopy, tak je to o niečom úplne inom, ako to bolo vtedy. Takže naozaj záleží len na tom, či to chcete obaja skúsiť. Potom vám v tom nič nebráni.
som zvedavy co z toho bude. ale slubujem ze sa posnazim Embarassed
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: