|
|
|
| Autor |
Správa |
thief596 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2006 Príspevky: 35 Bydlisko: SVK Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:00 Predmet: urobili by ste to ? |
|
|
budem taky dost strucny.. priblizne pred piatimi rokmi som sa rozisiel s mojou priatelkou s ktorou som bol 4 roky.boli sme medzitym priatelia a teraz po case sa zase zaciname nejak casto stretavat a spolu ovela viac komunikujeme ako predtym. moja otazka znie ci by ste po 5 rokoch co ste sa so svojou polovickou rozisli.. ci by ste sa s nou vedeli dat znovu do kopy ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1318 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:06 Predmet: |
|
|
| No, nemyslím, že je tu otázkou to, či by si sa s ňou vedel dať znovu dokopy, ale to, či to teraz tak cítiš a chceš. Pozri, boli ste spolu nejaký čas, 4 roky sú dosť dlhá doba, takže sa zrejme vzájomne celkom dobre poznáte. Keďže ste sa rozišli, tak tam bolo zrejme niečo, čo nevyhovovalo obom stranám. Otázkou je, či to tam po 5 rokoch od vášho rozchodu ešte stále je a či by vám to prípadne znovu neskazilo vzťah... Takže ja by som to videla asi tak, že keď máte k sebe vzájomné sympatie, tak to určite stojí za pokus. |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2370 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:07 Predmet: all |
|
|
Poloz si jednoduchu otazku: Lubim ju?
ANO- Urcite to skus
NIE- Nesiel by som do toho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
thief596 Light Expert

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:08 Predmet: |
|
|
tak my sme sa obidvaja poriadne zmenili po tej dobe.a zatial nevidim dovod preco by nasmu vztahu malo nieco vadit.mozno to skusim ved uvidime co na to ona..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1661 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:08 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
| No, nemyslím, že je tu otázkou to, či by si sa s ňou vedel dať znovu dokopy, ale to, či to teraz tak cítiš a chceš. Pozri, boli ste spolu nejaký čas, 4 roky sú dosť dlhá doba, takže sa zrejme vzájomne celkom dobre poznáte. Keďže ste sa rozišli, tak tam bolo zrejme niečo, čo nevyhovovalo obom stranám. Otázkou je, či to tam po 5 rokoch od vášho rozchodu ešte stále je a či by vám to prípadne znovu neskazilo vzťah... Takže ja by som to videla asi tak, že keď máte k sebe vzájomné sympatie, tak to určite stojí za pokus. |
Suhlasím ale musim povedať ešte to že sa odvtedy mohlo veľa vecí zmeniť vo vasich nazoroch a postoji ku takemu vztahu takze myslim ze ten vztah ak bude znova nebude taky isty ako predtym. Osobne by pomohlo keby si nam povedal preco ste sa rozisli  |
|
| Návrat hore |
|
 |
thief596 Light Expert

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:10 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
Suhlasím ale musim povedať ešte to že sa odvtedy mohlo veľa vecí zmeniť vo vasich nazoroch a postoji ku takemu vztahu takze myslim ze ten vztah ak bude znova nebude taky isty ako predtym. Osobne by pomohlo keby si nam povedal preco ste sa rozisli  |
osobne to bola moja chyba ja som bol ten co vsetko pokazil..a ked ti mam pravdu povedat tak aj keby sme sa dali dokopy tak tam vzdy bude nieco tak skriet aby som neurobil tu istu chybu.btw ona dala kopacky mne..a ked mam pravdu povedat ani sa necudujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:14 Predmet: Re: all |
|
|
| midnight_man napísal: |
Poloz si jednoduchu otazku: Lubim ju?
ANO- Urcite to skus
NIE- Nesiel by som do toho... |
nie je vsetko zas tak jednoduche vezmi si ze po piatich rokoch a stvorrocnom vztahu to nie je len o laske ale sa tam miesa ovela viac pocitov a davka neistoty |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:15 Predmet: |
|
|
| No tak to potom zaleží na tebe, aby si si vstúpil do svedomia a uvedomil si, či ti to dievča stojí za to, aby si jej znovu nejako hlúpo ublížil. Pokiaľ už teraz vieš, že po čase urobíš nejakú hlúposť, tak je celý problém škoda reči.... Ale pokiaľ cítiš, že ju máš znovu rád a že ona má rada teba, tak môžte zabudnúť na to, čo bolo a začať s čistým štítom. 5 rokov je dosť dlhá doba a obaja ste sa mohli zmeniť... Ide len o to, aby si ju o tom presvedčil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
thief596 Light Expert

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:16 Predmet: |
|
|
| budem sa snazit..aby som nezabudol ja mam 21 rokov a ona ma 20 |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:18 Predmet: |
|
|
takže ak ma moja matematika neklame, tak ste spolu chodili keď ste mali 12 a 11 rokov?????? Chlapče, trochu sa zamysli a uvedom si, že to po 1. nemohol byť plnohodnotný vzťah, aký by si mohol mať teraz a po 2. ste boli deti! |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1661 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:18 Predmet: |
|
|
| thief596 napísal: |
| budem sa snazit..aby som nezabudol ja mam 21 rokov a ona ma 20 |
Myslim ze v takom veku uz vies co ztah znamena a ze si dospel takze skus to za vyskusanie sa neplati. Iba si toho váž ze si dostal druhu sancu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
thief596 Light Expert

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:24 Predmet: |
|
|
takže ak ma moja matematika neklame, tak ste spolu chodili keď ste mali 12 a 11 rokov?????? Chlapče, trochu sa zamysli a uvedom si, že to po 1. nemohol byť plnohodnotný vzťah, aký by si mohol mať teraz a po 2. ste boli deti! |
tak tie roky som sa sekol sorac vem sme spolu chodili ked som ja ma pred 13 tak nejak..a boli sme spolu 3 roky alebo tak nejak.. skratka sme spolu boli dost dlho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:35 Predmet: |
|
|
| keď cheš poradiť, tak sa vždy celkom hodí mať presné info. No, ale rok hore dolu, každopádne si myslím, že keby ste sa dali teraz dokopy, tak je to o niečom úplne inom, ako to bolo vtedy. Takže naozaj záleží len na tom, či to chcete obaja skúsiť. Potom vám v tom nič nebráni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:38 Predmet: |
|
|
| thief596 napísal: |
tak tie roky som sa sekol sorac vem sme spolu chodili ked som ja ma pred 13 tak nejak..a boli sme spolu 3 roky alebo tak nejak.. skratka sme spolu boli dost dlho  |
21 ročný človek by už mal vedieť napočítať do 10. Takže môžeš normálne napísať ako dlho ste spolu boli ?
Mimochodom, vyzerá to tak, že sa poznáte dlho. Nevidím žiadny dôvod ktorý by vám bránil neskúsiť to, pokiaľ nie je niečo vážne čo si nám nenapísal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
thief596 Light Expert

|
Zaslal: 11 Mar 2007, 11:38 Predmet: |
|
|
| keď cheš poradiť, tak sa vždy celkom hodí mať presné info. No, ale rok hore dolu, každopádne si myslím, že keby ste sa dali teraz dokopy, tak je to o niečom úplne inom, ako to bolo vtedy. Takže naozaj záleží len na tom, či to chcete obaja skúsiť. Potom vám v tom nič nebráni. |
som zvedavy co z toho bude. ale slubujem ze sa posnazim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|