Usb heslovanie
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Usb heslovanie
Viete mi poradit ako zaheslujem subor, ktory sa nachadza na Usb kluci ?
Re: Usb heslovanie
Ak chceš zaheslovať iba jeden súbor, môžeš ho skomprimovať cez Winrar alebo Winzip...
Ak chceš zaheslovať viac súborov, môžeš si cez Truecrypt vytvoriť zaheslovaný kontajner, ktorý sa Ti po zadaní hesla otvorí ako virtuálny disk a do neho môžeš kopírovať ľubovoľný počet súborov (v závislosti od veľkosti kontajnera). Kontajner si potom skopíruješ na USB disk. Truecrypt Ti tiež vie skopírovať spúšťacie súbory na USB kľúč, takže by si ho mal vedieť otvoriť v ľubovoľnom PC bez ohľadu na to, či tam je nainštalovaný Truecrypt alebo nie.
Ak chceš zaheslovať viac súborov, môžeš si cez Truecrypt vytvoriť zaheslovaný kontajner, ktorý sa Ti po zadaní hesla otvorí ako virtuálny disk a do neho môžeš kopírovať ľubovoľný počet súborov (v závislosti od veľkosti kontajnera). Kontajner si potom skopíruješ na USB disk. Truecrypt Ti tiež vie skopírovať spúšťacie súbory na USB kľúč, takže by si ho mal vedieť otvoriť v ľubovoľnom PC bez ohľadu na to, či tam je nainštalovaný Truecrypt alebo nie.
-
Bushido
Medium Professional
Stiahol som to a vôbec s tým neviem ty kokso, ako mám vytvoriť ten kontajner ?
Volumes - Create new volume - Create an encrypted file container
A cez Tools - Traveler Disk Setup si vytvoríš spúšťací program na usbčku..
A cez Tools - Traveler Disk Setup si vytvoríš spúšťací program na usbčku..
-
Bushido
Medium Professional
Volumes - Create new volume - Create an encrypted file container - standart truecrypt volume a potom, že select file, ale nechápem aký súbor mám zvoliť ?
-
Bushido
Medium Professional
Diky, už to viem karma 
ja mam opacny problem,zahesloval som si usbcko tak ze uz ten 4miestny kod neviem odheslovat,zmenil som to z 0000 na uz neviem co a teraz neviem co s tym, uz som sa skusal aj kyvadielka pytat ale asi musim dat nejaku hypnozu aby som to zistil,nejake ine rady,budem vdacny...
jozef86.. a cez čo si to hesloval?