|
| Autor |
Správa |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 921 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 24 Aug 2006, 18:07 Predmet: usb prepojka alebo nieco take neviem ako to nazvat |
|
|
neviem ci to som zaradil spravne ale chel by som sa s pytat ci existuje take nieco zeje to USB a s tohu usbecka idu konektoryxna jack
neviem ci ma chapete ale myslim takze jedno bude usba druhy koniec bude 2 konektory ci ako sa to vola na sluchatkoa mikrofon viete tie dva zeleny a cerveny...
je nieco take? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2544 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Aug 2006, 22:14 Predmet: |
|
|
presne take som mal namylsi ale je to drahe nejake..to asi preto ze tam je aj zvukovka asi..
som myslel ze je aj len kabel viues co by vyzeralk tak aby som nemusel prepinat sluctata stale ze bednou ..bo tak hlupo mam stoli kt. musim cely posuvat aa je to nepohodlne a neprakticke... |
|
| Návrat hore |
|
 |
memphissk Light Expert

Stav:  Založený: 04.07.2006 Príspevky: 61
Zaslal: 25 Aug 2006, 15:22 Predmet: |
|
|
| ja mam na vystup z bedne danu rozdvojku na jack,,, jeden vystup ide do reprakov a jeden na sluchatka. ked ocuvam na repraky tak na sluchatkach mam stahnute volume... |
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 25 Aug 2006, 15:36 Predmet: |
|
|
predpokladam ze preto chces ten usb na jack lebo na prednej strane skrine nemas jack ale iba usb. Tu ti ziadna prepojka nepomoze lebo usb je logicky port (0 a 1) a jack zo zvukovky je analogovy vystup (vacsinou napatia od -0,7V do 0,7V). Kup si jack predlzovacku a zo zadnej strany skrine natiahni do predu. potom mozes v pohode |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 25 Aug 2006, 23:05 Predmet: |
|
|
| balkymotor napísal: |
predpokladam ze preto chces ten usb na jack lebo na prednej strane skrine nemas jack ale iba usb. Tu ti ziadna prepojka nepomoze lebo usb je logicky port (0 a 1) a jack zo zvukovky je analogovy vystup (vacsinou napatia od -0,7V do 0,7V). Kup si jack predlzovacku a zo zadnej strany skrine natiahni do predu. potom mozes v pohode |
kolko to asi stoji akde to kupim? v radioteli npr.? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 494
Zaslal: 25 Aug 2006, 23:16 Predmet: |
|
|
kupis to snad v kazdom obchodnom dome, ci elektre. Na jednej strane budes mat jack samca a na druhej samicu. Co to stoji neviem, ked som to kupoval naposledy po castiach tak konektory stali 15 korun a meter tienenej dvojlinky stal 8 korun. ked si to zratas tak za dvojmetrovy kabel okolo 50 az 80 korun ked priratam aj nejaku prirazku od vyroby.  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 25 Aug 2006, 23:25 Predmet: |
|
|
jaj takze fajnee okk dikk
asi zakupimm |