|
|
|
| Autor |
Správa |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2806
Zaslal: 05 Máj 2008, 10:51 Predmet: USB wifi adapter |
|
|
| Zdravim, potrebujem pomoc ohladne vyberu usb wifi adapteru. Problem je, ze notas acer sa nechce pripojit k AP vzdialenemu cca 150m z vnutra budovy ale ani z vonku. Vsetky notebooky v okoli sa pripoja ale dva acery nie. Preto ma napadlo to riesit kupou usb wifi adaptera, no najlepsie by asi bolo aj s odnimatelnou antenkou. Alebo skratka nieco schopne. Podotykam, ze je to zakaznicka u nas a notebook je v Norsku, takze k nemu nemam ziadny pristup. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Don_Pipino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 378 Bydlisko: Trencin Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
Ja mam nieco taketo a zatial spokojnost, aj ked neviem ci by na taku vzdialenost dociahol (ale ked klasicke anteny v NTB ano, tak by mal), ty asi zhanas skor toto: http://elektronet.ekatalog.biz/zbozi/a-link-wlan-usb-net-adapter-54mb-antenna-wl54usb-a/detail.aspx?p=z:97615
A nad PCMCIA si nerozmyslal??........
Este ma napadlo, tusim sa tu nieco podobne riesilo, alebo to bolo na inom fore??......... tiez mal tipek Acera nevedel sa pripojit na svoju wifi siet. Kamosov a susedov NTB aj jeho PDA sa pripojili len Acer nie. Nakoniec sme zistili, ze to bolo kanalom pod ktorym APcko pracovalo. Bud bol kanal moc nizky alebo vysoky, jednoducho mimo rozsah Acerackych wifi prijimacov. Tak nech sa vyskusaj aj s tym pohrat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2806
Zaslal: 06 Máj 2008, 12:25 Predmet: |
|
|
Dakujem za tip a samozrejme za odpoved. Je velmi zle, ze nemam vobec pristup k tomu notebooku, bo ona okrem nazvu nevie nic. Netusim, ci tam idu pcmcia alebo express karty. Najskor jej poviem, nech sa pozru na nastavenia, skusim jej to vysvetlit a uvidime. Diki  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2302 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
| ja zhanam to iste, ale aby bola moznost vytvorit AP.. co najlacnejsi.. a zaujimal by ma dosah.. ci to pokryje 2izbovy byt s tehlovymi stenami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|