Uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
BlaDey
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Uvedomenie si hodnoty ktoru mame ale si ju nevazime

Príspevok od používateľa BlaDey »

El Bastardo napísal:ani vacsina slovenskych deti sa nemaju ako "my"
tak tak
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No celkom sa moj príbeh sobotného dňa sem hodí..
Išiel som k starkej a tak trochu som sadil stromčeky také okrasné..Vtom brat doopravoval motorku a vravím mu že môžem ju ísť odskúšať a tak som šiel..
Vozil som sa asi 10min a v tom som sa otočil na parkovisku že idem už naspäť..Idem idem a na zákrute som dostal šmik na štrku ktorého tam bolo dosť..Bol som v strese a nevedel som čo skôr urobiť a tak som stlačil prednú brzdu a to bol omyl..Keďže to bolo dosť prudké zabrzdenie podvihlo mi zadok a mňa to malo prehodiť cez predok..ale tak sa nestalo..ako som stlačil brzdu tak zadok síce podvihlo ale ruka ostala priseknutá medzi brzdou a krytkou..tú následne odlomilo a mne vykĺbilo pravú ruku trochu viac než dosť a padol som na zem kde som prešiel na pravom boku asi meter.V tom som sa postavil pozrel na ruku a vedel som že je zle.To ma až tak moc netrápilo ale keď som videl bratovu rozbitú doškrabanú motorku nevedel som čo skôr spraviť.Zbadal som v diaľke tetku a tak som k nej pomalým behom (keďže koleno a celá pravá strana ma bolela) dobehol či nemá mobil.Mala a tak som sa snažil dovolať bratovi ale nebol tam signál.Išiel som teda k domu kde bolo zaparkované auto ale tam nikto nebol doma.Vrátil som sa teda k motorke a začal ju dvíhať z garádu kde skončila.Nevládal som keďže som mal ruku v hajzli ale nakoniec sa mi to podarilo ..no nedokázal som naštartovať.V tom ako zázrak šlo okolo auto ktoré som stopol a odviezli ma k bratovi ktorý na aute išiel po motorku..Potom ma brat zaviezol do nemocnice kde som podstúpil dve operácie pravej ruky...Týmto príbehom som chcel len toľko povedať že:
1. Nevážil som si že môžem kľudne sadiť stromčeky zdravou rukou a teraz za to pikám
2. Bez toho chlapa na aute by som tam možno strávil ďalších 20min (bol som totiž 1.5km od starkej a autá tade jazdia strašne málo) a tých by mohlo byť osudných mojej ruke..
3. Vážte si to čo máte a nevozte sa na motorke bez vodičáka :lol:
4. Všetky prachy čo som zarobil na brigáde musím dať bratovi na opravu motorky ..
5. Ak ste sa sem dočítali tak dík
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

clovece cely ten pribeh ma sice mrzi, ale s temou nema nic. co maju stromceky s tou motorkou a tvojou nehodou? ..akurat jedine na zamyslenie je to, ze motorka nieje sranda a kym chvilu sa bavis chvilu ide o zivot:)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

SRneC napísal:clovece cely ten pribeh ma sice mrzi, ale s temou nema nic. co maju stromceky s tou motorkou a tvojou nehodou? ..akurat jedine na zamyslenie je to, ze motorka nieje sranda a kym chvilu sa bavis chvilu ide o zivot:)
ide o to ten princíp..mal som všetko potrebné aby som bol celí deň šťastný a prežil kľudný deň ale ja som si ešte aj tak zmyslel voziť sa a teraz nadávam že som nepokračoval v kľudnom sadení stromčekov a nevážil som si toho.
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Ako všetci píšu, problém je v tej dievčine, nie v tebe. Pokým by ma trápilo druhého auto, tak by som sa asi hanbil aj pred zrkadlom.
Napísať odpoveď