dneska som soferoval zatial najlepsie auto v mojom zivote.. Volvo C30, 2.5 20V Turbo (oznacenie T5), 5 stupnova automatika so sekvencnym radenim, 230 koni, najvyssia vybava... bol to krasny pocit, super drzalo na ceste, bolo velmi svizne a rychle, perfektne sa v nom sedelo.. ale je to len tak na zabavku pre tych co maju $$$, inak by ma asi odradila ta spotreba a kufor do ktoreho sa zmesti taka jedna mensia cestovna taska..
den333 - nie, zatial by som ho ani nechcel. podla slov majitela ho stoji asi 120 tisic euro rocne a to s nim nejazdi kazdy den. drahy spas, ale ma na neho, okrem toho porsche je jeho srdcova znacka (zbiera ich), jazdi len na nich. (bezne cayenne turbo, vikendy 911 turbo a tato carerra GT).
ked ti poviem pravdu ani ja by som ho teraz nechcel....nieje to prave lacny spas a na tych slovenskych cestach...a za 120 tisic euro by som is kupil take veci na ktorych by som zarobil a potom by som si kupil dve porsche carrera GT
viezol som sa nedavno v bmw 135i coupe 306 koni ...sice len po meste ale stacilo (pod starym mostom sme troska zadriftovali a popretacali zadne kolesa )
ja konkrétne som šoféroval Range Rover v plnej za 4,5 mil (bol kamošov:)
potom BMW 750i XL 5l 10V benzín (chlapci to je dvojnásobná long verzia, sú len dve na SR a mal ho minister!!!)
potom klasika BMW 3 a 7, Volvo S80 XC90, tak to sú all kt som šoféroval hovorím vám nechcelo sa mi z nich vysadnúť!!! škoda že neboli moje ale raz možno
Shark NX - preco neprakticke? Ja som sa na X-Typoch nasoferoval dostatocne a s takym 2.0 D motorom to je super auto za velmi slusnu cenu. Moja jedina vyhrada sa tyka kluciek z vnutornej strany a zamkynania ktore sa zvykli kazit.
Zorg ... zhodou nahod mame prave tu verziu z motorom 2.0D
Ako taha krasne, spojka je bombova, a ten komfort vnutri je nieco krasne ale Kufor taky ze na Jeden cestovny kufrik na sluzobku + par drobnosti ... Potom ked je sofer Vysoky tak vzadu maju o to menej miesta pritom Mondeo mi este to miesto ponuklo.
Ale lubia sa mi tie Slepecke Displaye Ta teplota na tej klime je zobrazena tak velkym Pismom ze ju urcite vidi aj auto stojace za mnou
uff tak pred par dňami som zazil jazdu v Seate Alhambra spolu so 7 dalsimi ludmi.. cize nas bolo spolu v aute 8.. pre tych ktori si nevedia to auto predstavit tak dole je priloha..
najlepsie na tom je ze som sa viezol v kufri ..
musim povedat ze je dost priestranny kedze tam bol so mnou dalsi kamos..
som sa modlil aby sme nestretli policajtov lebo v poslednom case ich v meste stretavam nejak casto