V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
---Aaron---
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

Te-wei napísal:3-týždnový vzťah nepovažujem za vzťah.
vztah ako vztah...vztah sa vztahuje na dve osoby...to je jedno kolko trvalo...cize vztah medzi nimi musi byt
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...dnesna doba je proste ina, nie je nicim zvlastne, ked vidite 11-rocne decko s cigou v hube a flaskou v ruke v pohode chodiace po meste...
dospievanie je u kazdeho individualne, niektori jedinci maju svoje tuzby uz v 12-13tich rokoch, niektorych to zase netaha ani v 18tke...
osobne som sa bab prestal "bat" v 14tke, kedy som uz nemal problem flirtovat i s o 4 roky starsiou dievcinou...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Libra_PC napísal:nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...dnesna doba je proste ina, nie je nicim zvlastne, ked vidite 11-rocne decko s cigou v hube a flaskou v ruke v pohode chodiace po meste...
dospievanie je u kazdeho individualne, niektori jedinci maju svoje tuzby uz v 12-13tich rokoch, niektorych to zase netaha ani v 18tke...
osobne som sa bab prestal "bat" v 14tke, kedy som uz nemal problem flirtovat i s o 4 roky starsiou dievcinou...
haluzak noo :lol: :lol: :lol: :lol: a kolko mas teraz rokof? :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Libra_PC napísal:nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
:smt082 ten bol dobry! daj dalsi.
Sorry ale vacsina tvojich nazorov je troska :smt064
Alebo si strasne mlady a nadrzany a myslis si ze si pojedol mudrost sveta. Podla mna je tiez idealny vek 17. A znamena to ze som stara babka a tie dalsie dristy?? :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to je sice pekne, co si napisal, ale... V tych 13-tich rokoch, ked si zacal aspirovat za babami, uz si vedel, co je to vazny vztah, co vsetko vztah obnasa, ake problemy ta cakaju?! Videl si, ze starsi sa bozkavaju a drzia za ruky, tak si to iste chcel robit aj ty, ale ziadnu perspektivu si vo vztahu urcite nevidel. V takom nizkom veku, som napriklad ja ani nevedel, na aku strednu skolu pojdem, teda ujasnoval som si v hlave, co chcem v buducnosti robit a o vaznom vztahu som vonkoncom neuvazoval. Ok aj ja som mal babu v 14tke, lenze to bolo len chodenie za rucicky a hranie sa na dospeleho, kdezto teraz to vidim uplne inak. Zrely vek je asi tak okolo 17-18 rokov, ked uz mas v hlave jasne, ake su tvoje priority a co cakas od zivota...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Pinco súhlasím so všetkým čo si napísal, až na toto:
pinco napísal:Zrely vek je asi tak okolo 17-18 rokov, ked uz mas v hlave jasne, ake su tvoje priority a co cakas od zivota...
Fakt myslíš, že 17-18 ročný ľudia už majú jasno v tom čo chcu, aké sú ich priority? Aj napriek tomu, že je to dosť individuálne a viem, že sú aj taký ktorý v tomto veku skutočne už vedia za čím isť a čo chcu (je to fakt malá skupinka), stále si myslím, že je to nízky vek.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Te-wei napísal:Pinco súhlasím so všetkým čo si napísal, až na toto:Fakt myslíš, že 17-18 ročný ľudia už majú jasno v tom čo chcu, aké sú ich priority? Aj napriek tomu, že je to dosť individuálne a viem, že sú aj taký ktorý v tomto veku skutočne už vedia za čím isť a čo chcu (je to fakt malá skupinka), stále si myslím, že je to nízky vek.
ok berem spat, mas pravdu je to nizky vek, ale uz mas aspon ako-taku predstavu o tom, co je pre teba dolezite, ako by som to napisal, no jednoducho uz ma clovek za sebou iste skusenosti a pomaly straca taky ten "detsky pohlad na svet". Samozrejme, ze je to individualne a niekto ma aj 25 a stale sa sprava ako dieta.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm najlepšie nezačať nikdy :D
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Sovietovic napísal:Hmm najlepšie nezačať nikdy :D
No pre gayov to asi plati (nikdy nezacat randit s babou), ale inac je to strasna blbost..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

heh :D Podľľa mňa chodenie od takých 15tich je kreposť lebo určite im to nevydrží až do smrti :)
cica-miau
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cica-miau »

w 17 ?????????????? :shock: :shock: :shock: jasne, akurat tak na zlomenie srdca a celoziwotne trapenie...........
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

cica-miau napísal:w 17 ?????????????? :shock: :shock: :shock: jasne, akurat tak na zlomenie srdca a celoziwotne trapenie...........
ja som do prveho "normalneho" vztahu nahrnul v 15tke a viem ze to bola kktina. 17 minimalne,alebo vtedy ked si uvedomis,ze chces milovat a byt milovany/a (lebo mam aj 19 rocnych kamosov,ktori chodia len preto aby chodili a niej za tym nic viac), nie ze chces chodit aby si chodil/a,alebo (co je najhorsie) aby si v partii doakzal/a ze aky si chavo....
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Libra_PC napísal: neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...
hm, ja si skor myslim, ze si v 13 tuzil akurat tak mat konecne nieco s nejakou babou, takze reci o tom, ako si sa chcel o niekoho opriet si nechaj... :aasmile2:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja mam 14 a "zeny" striedam od 12,5 :) no nevydrzalo to viac ako 2 tyzdne :( ale teraz to vidim na dlhsi vztah :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:ja mam 14 a "zeny" striedam od 12,5 :) no nevydrzalo to viac ako 2 tyzdne :( ale teraz to vidim na dlhsi vztah :)
sakra ty si ma rozosmial :D, hotový Casanova.:smt044
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Te-wei napísal:sakra ty si ma rozosmial :D, hotový Casanova.:smt044
jedneho podobneho srandistu poznam... to je zivi priklad na to co som horevyssie pisal :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

podla mna je to individualne niekto si mozno najde partnera v 13 a niekto si ho nenajde ani v 30 je to individualne
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

urcite individualne.. ja som zacal chodit s mojou bohynou pred dvomi mesiacami... mam 17 ona 18... pol roka rozdiel :oops:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:podla mna je to individualne niekto si mozno najde partnera v 13
Nájsť si partnera v 13? to znie strašne hlúpo.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

matko888 napísal:podla mna je to individualne niekto si mozno najde partnera v 13 a niekto si ho nenajde ani v 30 je to individualne
V 13?!!! Partnera??? hehe :lol:
Napísať odpoveď