vztah ako vztah...vztah sa vztahuje na dve osoby...to je jedno kolko trvalo...cize vztah medzi nimi musi bytTe-wei napísal:3-týždnový vzťah nepovažujem za vzťah.
V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou
-
---Aaron---
Light Star
nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...dnesna doba je proste ina, nie je nicim zvlastne, ked vidite 11-rocne decko s cigou v hube a flaskou v ruke v pohode chodiace po meste...
dospievanie je u kazdeho individualne, niektori jedinci maju svoje tuzby uz v 12-13tich rokoch, niektorych to zase netaha ani v 18tke...
osobne som sa bab prestal "bat" v 14tke, kedy som uz nemal problem flirtovat i s o 4 roky starsiou dievcinou...
neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...dnesna doba je proste ina, nie je nicim zvlastne, ked vidite 11-rocne decko s cigou v hube a flaskou v ruke v pohode chodiace po meste...
dospievanie je u kazdeho individualne, niektori jedinci maju svoje tuzby uz v 12-13tich rokoch, niektorych to zase netaha ani v 18tke...
osobne som sa bab prestal "bat" v 14tke, kedy som uz nemal problem flirtovat i s o 4 roky starsiou dievcinou...
haluzak nooLibra_PC napísal:nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Libra_PC napísal:nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
Sorry ale vacsina tvojich nazorov je troska
Alebo si strasne mlady a nadrzany a myslis si ze si pojedol mudrost sveta. Podla mna je tiez idealny vek 17. A znamena to ze som stara babka a tie dalsie dristy??
to je sice pekne, co si napisal, ale... V tych 13-tich rokoch, ked si zacal aspirovat za babami, uz si vedel, co je to vazny vztah, co vsetko vztah obnasa, ake problemy ta cakaju?! Videl si, ze starsi sa bozkavaju a drzia za ruky, tak si to iste chcel robit aj ty, ale ziadnu perspektivu si vo vztahu urcite nevidel. V takom nizkom veku, som napriklad ja ani nevedel, na aku strednu skolu pojdem, teda ujasnoval som si v hlave, co chcem v buducnosti robit a o vaznom vztahu som vonkoncom neuvazoval. Ok aj ja som mal babu v 14tke, lenze to bolo len chodenie za rucicky a hranie sa na dospeleho, kdezto teraz to vidim uplne inak. Zrely vek je asi tak okolo 17-18 rokov, ked uz mas v hlave jasne, ake su tvoje priority a co cakas od zivota...Libra_PC napísal:nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
-
Te-wei
Medium Professional
Pinco súhlasím so všetkým čo si napísal, až na toto:
Fakt myslíš, že 17-18 ročný ľudia už majú jasno v tom čo chcu, aké sú ich priority? Aj napriek tomu, že je to dosť individuálne a viem, že sú aj taký ktorý v tomto veku skutočne už vedia za čím isť a čo chcu (je to fakt malá skupinka), stále si myslím, že je to nízky vek.pinco napísal:Zrely vek je asi tak okolo 17-18 rokov, ked uz mas v hlave jasne, ake su tvoje priority a co cakas od zivota...
ok berem spat, mas pravdu je to nizky vek, ale uz mas aspon ako-taku predstavu o tom, co je pre teba dolezite, ako by som to napisal, no jednoducho uz ma clovek za sebou iste skusenosti a pomaly straca taky ten "detsky pohlad na svet". Samozrejme, ze je to individualne a niekto ma aj 25 a stale sa sprava ako dieta.Te-wei napísal:Pinco súhlasím so všetkým čo si napísal, až na toto:Fakt myslíš, že 17-18 ročný ľudia už majú jasno v tom čo chcu, aké sú ich priority? Aj napriek tomu, že je to dosť individuálne a viem, že sú aj taký ktorý v tomto veku skutočne už vedia za čím isť a čo chcu (je to fakt malá skupinka), stále si myslím, že je to nízky vek.
-
r4wMUnt34q
Star
ja som do prveho "normalneho" vztahu nahrnul v 15tke a viem ze to bola kktina. 17 minimalne,alebo vtedy ked si uvedomis,ze chces milovat a byt milovany/a (lebo mam aj 19 rocnych kamosov,ktori chodia len preto aby chodili a niej za tym nic viac), nie ze chces chodit aby si chodil/a,alebo (co je najhorsie) aby si v partii doakzal/a ze aky si chavo....cica-miau napísal:w 17 ??????????????![]()
![]()
jasne, akurat tak na zlomenie srdca a celoziwotne trapenie...........
-
zuzkazuzka
VIP
hm, ja si skor myslim, ze si v 13 tuzil akurat tak mat konecne nieco s nejakou babou, takze reci o tom, ako si sa chcel o niekoho opriet si nechaj...Libra_PC napísal: neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...