Je blbost hovorim vobec o nejakom veku, kedy je to najspravnejsie. Vsetko je to individualne a zalezi na ludoch samotnych. Ja som mal uz v 17 relativne vazny vztah, kt. trval viac, ako 2 roky.
dexxxy napísal:staci vydrzat.....mne to vyslo...bol som trpezlivy a zistila ze ma lubi predtym osm len pocuval budmee dobry priatelia atd....ved to poznate
to je tiez moj pripad, ale koniec este neviem.Ona tiez este nevie, co chce, ale to, ze aby sme zostali dobrymi priatelmi mi nehovori .... takze as itrochu horsie
MystiQ napísal:to je tiez moj pripad, ale koniec este neviem.Ona tiez este nevie, co chce, ale to, ze aby sme zostali dobrymi priatelmi mi nehovori .... takze as itrochu horsie
nj....ale ked si ta trochu viac vsima a rozprava sa s tebou..a dobre sa pri tebe citi tym myslim ze ju dokazes rozosmiat tak je to idealne....moja si uvedomila ze ma lubi a potrebuje vtedy ked ma stratila...resp. ked som mal babu ktora po mne isla a mne sa tiez pacila...potom jej to doslo vela stastia v buducnosti
dexxxy napísal:nj....ale ked si ta trochu viac vsima a rozprava sa s tebou..a dobre sa pri tebe citi tym myslim ze ju dokazes rozosmiat tak je to idealne....moja si uvedomila ze ma lubi a potrebuje vtedy ked ma stratila...resp. ked som mal babu ktora po mne isla a mne sa tiez pacila...potom jej to doslo vela stastia v buducnosti
vidis , mozno by to bol dobry napad s tym inym dievcatom, hoci to znie trochu sebecky
MystiQ napísal:tak to ti verim, dievca, ktore ta chce baz toho, aby si sa aj ty snazil, proste, ze si ta sama vsimne. To musi byt super
JJ. Je to super. Mna zbalila ta moja, ja som to sice tusil, ale aj tak som zostal pasivny az to prislo a ona sa so mnou zacala bozkavat.... to som uz tak nemohol nechat tak a bolo .......