Stav: Založený: 14.01.2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Big city Karma:
Zaslal: 26 Mar 2006, 15:47 Predmet:
dexxxy napísal:
nj....ale ked si ta trochu viac vsima a rozprava sa s tebou..a dobre sa pri tebe citi tym myslim ze ju dokazes rozosmiat tak je to idealne....moja si uvedomila ze ma lubi a potrebuje vtedy ked ma stratila...resp. ked som mal babu ktora po mne isla a mne sa tiez pacila...potom jej to doslo vela stastia v buducnosti
vidis , mozno by to bol dobry napad s tym inym dievcatom, hoci to znie trochu sebecky
Stav: Založený: 05.01.2006 Príspevky: 136 Bydlisko: Svet Fantasy Karma:
Zaslal: 26 Mar 2006, 17:18 Predmet:
MystiQ napísal:
tak to ti verim, dievca, ktore ta chce baz toho, aby si sa aj ty snazil, proste, ze si ta sama vsimne. To musi byt super
JJ. Je to super. Mna zbalila ta moja, ja som to sice tusil, ale aj tak som zostal pasivny az to prislo a ona sa so mnou zacala bozkavat.... to som uz tak nemohol nechat tak a bolo .......
Stav: Založený: 14.01.2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Big city Karma:
Zaslal: 26 Mar 2006, 18:13 Predmet:
azimut3 napísal:
JJ. Je to super. Mna zbalila ta moja, ja som to sice tusil, ale aj tak som zostal pasivny az to prislo a ona sa so mnou zacala bozkavat.... to som uz tak nemohol nechat tak a bolo .......
heh to je skoro ako u mna,ta moja mi zase pomohla s tym poslednym a dolezitym krokom,ja som sa volako nemohol odhodlat aby som ju pobozkal a tak ma do toho tak povediac jemne potlacila za co som jej nesmierne vdacny a cochvila to uz bude 5mesiacov
heh to je skoro ako u mna,ta moja mi zase pomohla s tym poslednym a dolezitym krokom,ja som sa volako nemohol odhodlat aby som ju pobozkal a tak ma do toho tak povediac jemne potlacila za co som jej nesmierne vdacny a cochvila to uz bude 5mesiacov
Podobne aj u mna. Ja ked som zistil, ze ma o mna zaujem tak sme sa spolu opili a zacali sme sa bozkavat na zachode Teda ona zacala bozkavat mna... Teraz sme spolu 2 a pol mesiaca a mame sa radi
// a k teme: tych 17 je asi najlepsi vek. vtedy uz clovek vie co chce a moze sa odhodlat aj na rozumnejsi vztah
uz ako spermia som balil ostatne slecny pred startom... ziadna nato nereagovala, a tak som si povedal ze vonku mozno bude lepsie... a tak som vyhral a uz v maternici som chodil so sestryckami!!
Pohlavie: Stav: Založený: 13.11.2005 Príspevky: 758 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma:
Zaslal: 03 Apr 2006, 18:23 Predmet:
mambo55 napísal:
uz ako spermia som balil ostatne slecny pred startom... ziadna nato nereagovala, a tak som si povedal ze vonku mozno bude lepsie... a tak som vyhral a uz v maternici som chodil so sestryckami!!
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre