no neviem kedy sa zalubim vtedy zacnem snou choditnie laska kvytne v kazzdom vekumozno niekto uz v 14 ma "vazny" vztah aniekto az v 30.....to je tak ze sa tu moze viest diskusia dlha atd..a o to predsa ide nie
No to je individualne.... No neviem urcit vek...14-17
uz mozu baby relativne vyzerat dobre!! ale od 14ich? no neviem skor od 15ich to uz vyzera inak ked povies baba ma 15, ako ked povies: baba ma 14... ale je to kazdeho osobna vec!
uz mozu baby relativne vyzerat dobre!! ale od 14ich? no neviem skor od 15ich to uz vyzera inak ked povies baba ma 15, ako ked povies: baba ma 14... ale je to kazdeho osobna vec!
to je uplne jedno...ked mas nejaku co ma o teba zaujem a ty o nu, tak si myslim, ze to je jedno!
to je uplne jedno...ked mas nejaku co ma o teba zaujem a ty o nu, tak si myslim, ze to je jedno!
v podstate ano, a hlavne netreba davat na blbe hlasky kamosov!! jeden kamos tak chodil s dotycnou asi 7x po sebe co sa stale rozchadzali,... kvol ikamosom lebo pocuval blbe pripomienky a protistatne reci!!
v podstate ano, a hlavne netreba davat na blbe hlasky kamosov!! jeden kamos tak chodil s dotycnou asi 7x po sebe co sa stale rozchadzali,... kvol ikamosom lebo pocuval blbe pripomienky a protistatne reci!!
takych chalanov som neznasala, co davali na reci kamosov...ale to bolo este ked som chodila do skoly...
kamosi mozu len a len zavidiet..nic ine!
chalani ale ja som to nenapisala z vlastnej skusenosti...ale viem, ze co kamaratka chcela jedneho chalana aj on ju a nakoniec dal na reci...ale to je uz jedno...si myslim, ze starsi uz nie su taki hlupi
Idealny vek je ked sa na to obidvaja citia.Napr.ja som sa dal v 17 dokopi s mojou prave dnes EX aj ona mala 17.Boli sme prene 2roki aj 3mesiace spolu a ona sa somnou rozisla z nicoho nic super vztah...Bolo to kvoli jednemu chalanovi co ho dlho chcela,ale po 1 tyzdni sa s nim rozisla.Ja ze to viskusajme znova boli sme spolu 3 tyzdne a dnes sa somnou rozisla.A teraz mi pise SMS ze nevie co chce ze v jednu chvilu ma miluje a druhu nie.Asi na nu dosla druha puberta.Ja mam ted 20 a ona 19.S toho vipliva ze vek nehra ziadnu rolu clovek sa jednoducho na dlhodoby vztah musi citit.Take tie 14 a 15 rocne chodenie je pubertacke jeden tyzden milujete jednoho a druhi tyzden druheho.Spravny vek neexistuje.Clovek musi jednoducho citovo dospet a to ke velmi individualne.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre