Cenayus napísal:no neviem kedy sa zalubim vtedy zacnem snou choditnie laska kvytne v kazzdom vekumozno niekto uz v 14 ma "vazny" vztah aniekto az v 30.....to je tak ze sa tu moze viest diskusia dlha atd..a o to predsa ide nie
bocian napísal:No to je individualne.... No neviem urcit vek...14-17
uz mozu baby relativne vyzerat dobre!! ale od 14ich? no neviem skor od 15ich to uz vyzera inak ked povies baba ma 15, ako ked povies: baba ma 14... ale je to kazdeho osobna vec!:D
mambo55 napísal:uz mozu baby relativne vyzerat dobre!! ale od 14ich? no neviem skor od 15ich to uz vyzera inak ked povies baba ma 15, ako ked povies: baba ma 14... ale je to kazdeho osobna vec!:D
to je uplne jedno...ked mas nejaku co ma o teba zaujem a ty o nu, tak si myslim, ze to je jedno!
JAJAIVA napísal:to je uplne jedno...ked mas nejaku co ma o teba zaujem a ty o nu, tak si myslim, ze to je jedno!
v podstate ano, a hlavne netreba davat na blbe hlasky kamosov!! jeden kamos tak chodil s dotycnou asi 7x po sebe co sa stale rozchadzali,... kvol ikamosom lebo pocuval blbe pripomienky a protistatne reci!!:D
mambo55 napísal:v podstate ano, a hlavne netreba davat na blbe hlasky kamosov!! jeden kamos tak chodil s dotycnou asi 7x po sebe co sa stale rozchadzali,... kvol ikamosom lebo pocuval blbe pripomienky a protistatne reci!!:D
takych chalanov som neznasala, co davali na reci kamosov...ale to bolo este ked som chodila do skoly...
kamosi mozu len a len zavidiet..nic ine!
JAJAIVA napísal:takych chalanov som neznasala, co davali na reci kamosov...ale to bolo este ked som chodila do skoly...
kamosi mozu len a len zavidiet..nic ine!
to iste mu napisala do listu, ze, "... nechapem ako si mohol dat na reci kamosom, asi ziarlili, ..."
chalani ale ja som to nenapisala z vlastnej skusenosti...ale viem, ze co kamaratka chcela jedneho chalana aj on ju a nakoniec dal na reci...ale to je uz jedno...si myslim, ze starsi uz nie su taki hlupi
Idealny vek je ked sa na to obidvaja citia.Napr.ja som sa dal v 17 dokopi s mojou prave dnes EX aj ona mala 17.Boli sme prene 2roki aj 3mesiace spolu a ona sa somnou rozisla z nicoho nic super vztah...Bolo to kvoli jednemu chalanovi co ho dlho chcela,ale po 1 tyzdni sa s nim rozisla.Ja ze to viskusajme znova boli sme spolu 3 tyzdne a dnes sa somnou rozisla.A teraz mi pise SMS ze nevie co chce ze v jednu chvilu ma miluje a druhu nie.Asi na nu dosla druha puberta.Ja mam ted 20 a ona 19.S toho vipliva ze vek nehra ziadnu rolu clovek sa jednoducho na dlhodoby vztah musi citit.Take tie 14 a 15 rocne chodenie je pubertacke jeden tyzden milujete jednoho a druhi tyzden druheho.Spravny vek neexistuje.Clovek musi jednoducho citovo dospet a to ke velmi individualne.