viem, ze su pre vas dolezite...aby ste mali co davat do papulky , ale "velke oci"nie su vsetko!!!
ja som nepovedal ze su pre nas vsetko,ale ze su dolezite, samozrejme nasiel by som aj dolezitejsie veci
btw zabudla si ze nielen do papulky ale aj do rucicky
Tak sa zapojim aj aj no ten vek 16-17 je taky priemer, ale u kazdeho je to individualne, tu u nas mame jedneho co zacal chodit prvy raz z babou v 45. Ja som prvykrat zacal chodit v 14 to som mal 2 vztahy tak cca 3 mesiace.Potom v 15 som za zalubil do o 2 roky starisieho dievcata a horkoo tasko som ju zbalil a sme spolu este aj teraz t.j. 2 roky ale minuli tyzden som sa v autobuse takmer urehotal k smrti.Isiel som zo skoly a predomnou sedeli taky +- piataci a jeden druhemu hovory:no co vcera som vas videl v parku aj s tou tvojou co ste tam robili ? Druhy: konecne mi ju ukazala tak som tam dal prsty a tak. Ja som fakt nemohol
Pohlavie: Stav: Založený: 06.03.2006 Príspevky: 111 Bydlisko: Bratislava Karma:
Zaslal: 10 Apr 2006, 19:30 Predmet:
kami171 napísal:
Isiel som zo skoly a predomnou sedeli taky +- piataci a jeden druhemu hovory:no co vcera som vas videl v parku aj s tou tvojou co ste tam robili ? Druhy: konecne mi ju ukazala tak som tam dal prsty a tak. Ja som fakt nemohol
fakt dobree .... ciim dalej tyym skuor dospieva dnesnaa mlaadez
ja si myslim ze zacinat si vztah moc skoro nie je moc dobre. moze sa zdat ze to bude coool ale potom pride nieco alebo nikto a je po vztahu. a uz vtedy mat zlu skusenost z rozchodom to nie je moje. aj ked si potom najdu inych partnerov tiez to nemusi vyst. A je tu dalsie sklamanie! Potom sa ti mlady ludia ktori uz dosiahnu vek na vaznejsi vztah, tak su sklamany, nikomu neveria, a ani sa nechcu citovo viazat.
napr. ja som si nasiel babu az teraz mam 19,5 ona skoro 19 a je to coool.
proste mlade lasky su len tak pre IMAGE a nie prave citove. pravdaze cest vynimkam
ja som nepovedal ze su pre nas vsetko,ale ze su dolezite, samozrejme nasiel by som aj dolezitejsie veci
btw zabudla si ze nielen do papulky ale aj do rucicky
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre