Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 06 Okt 2006, 18:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podla mňa ideálný vek na chodenie neexistuje., možno niečo ako idealný vek na začatie sex. života budiš, ale chodenia z babou? To je pomerne dosť relatívne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 06 Okt 2006, 18:46    Predmet: Re: V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou Odpovedať s citátom  

dekarbon napísal:
čo myslíte kedy?
Ked stretnes taku, s ktorou si budes super rozumiet a bude sa ti pacit.. Iked ludia zaciatkom puberty este nevedia co chcu, ale casom to najdu.. Nemam rad ludi, ktory chodia s babou, lebo je pekna (len to je dôvod, preco s nou chodia.. Takisto to robia aj baby), alebo "aby s niekym chodili".. To je ubohe vyzivanie.. Niektori si myslia, ze sa musia najprv otukat v 3-4 stahoch kym vedia co chcu, no niektorym to trva aj 10+ vztahov..

Takisto je relatívny aj vek na sex, kvoli individualnosti vyvinu kazdeho jedinca Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 08 Okt 2006, 14:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Te-wei napísal:
Podla mňa ideálný vek na chodenie neexistuje., možno niečo ako idealný vek na začatie sex. života budiš, ale chodenia z babou? To je pomerne dosť relatívne.
Moja rač je to o tom čo k danej osobe cítiš a či to ona cíti k tebe Exclamation
Návrat hore
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 08 Okt 2006, 14:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

baba 14- a chalan 40+
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 24.09.2006

PríspevokZaslal: 08 Okt 2006, 14:51    Predmet: Re: V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Ked stretnes taku, s ktorou si budes super rozumiet a bude sa ti pacit.. Iked ludia zaciatkom puberty este nevedia co chcu, ale casom to najdu.. Nemam rad ludi, ktory chodia s babou, lebo je pekna (len to je dôvod, preco s nou chodia.. Takisto to robia aj baby), alebo "aby s niekym chodili".. To je ubohe vyzivanie.. Niektori si myslia, ze sa musia najprv otukat v 3-4 stahoch kym vedia co chcu, no niektorym to trva aj 10+ vztahov..

Takisto je relatívny aj vek na sex, kvoli individualnosti vyvinu kazdeho jedinca Wink
uplne suhlasim..je to individualne podla potrieb a poziadaviek daneho jedinca...a v neposlednom rade aj od vyspelosti....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 06.07.2006

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 18:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

to kedy budeš mať velmi pekny vzťah s babou je velmi ťažka otazka, baby su velmi diferencialne Smile ale najlepší mix je -pekna-mudra-vie čo chce- Smile Aj ked sa hovorí že každa baba je pekná, len my sme málo opitý Mad čoho sa vôbec ale vôbec nedržím....proste život je život, nemôžeš mať "na haku" ako si to hovoria niektorí puberťaci Smile väčšinou chalani Cool život nie je o tom kolko krát sa nadýchneš , život je o tom kolko momentov zažiješ ktore ti vyrazia dych.... a pekny vzťah je jedna z nich. je to cool a doporučujem to, nájsť to čo hladate
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 20:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

pikiliki napísal:
baby su velmi diferencialne Rolling Eyes
Aj chalani Wink

pikiliki napísal:
proste život je život, nemôžeš mať "na haku"
Môžeš, ale nemal by si mať. Musíš len zomrieť Wink

pikiliki napísal:
pekny vzťah je cool a doporučujem to, nájsť to čo hladate
Presne preto čakám na tú pravú a odolávam chvíľkovým známostiam, ikeď neni to vždy ľahké, ale čo je... Confused Viem, že sa to určite oplatí !

artabanes napísal:
no ja mám 21, a ešte som žiadnu priateľku nemal, takže pre mňa ten ideálny vek ešte nenastal Embarassed
Ja mam 19 a v 15 som mal 3-tyzdnovy "vztah" (max. sme sa drzali za ruky).. Bola to laska, ale skoncilo to nedorozumenim a potom si nasla veriaceho, lebo si neviem co myslela.. Ja som ateista.. Mala v tom chaos.. Aj som kvoli nej plakat asi tristvrte hodinu.. Ona sa vraj tiez velmi trapila, no co bolo bolo.. Takže na tom nie som o nič lepšie Wink
Návrat hore
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 20:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja mám 21, a ešte som žiadnu priateľku nemal, takže pre mňa ten ideálny vek ešte nenastal Embarassed
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 12:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

r4wMUnt34q napísal:
Ja mam 19 a v 15 som mal 3-tyzdnovy "vztah" (max. sme sa drzali za ruky).. Bola to laska, ale skoncilo to nedorozumenim a potom si nasla veriaceho, lebo si neviem co myslela.. Ja som ateista.. Mala v tom chaos.. Aj som kvoli nej plakat asi tristvrte hodinu.. Ona sa vraj tiez velmi trapila, no co bolo bolo.. Takže na tom nie som o nič lepšie Wink
heh......ak je metal naboženstvo tak som metalista xD.......ale nemam stym problemi.....len to mam ťažšie že ma nebavi chodiť na tie trapne diskoteky xD
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
lacko
Light Star
Light Star

Založený: 31.07.2005

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 16:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

idealny vek je, ked sa prestanes pytat co? kedy? a ako? a zacnes to vsetko robit, ina otazka je potom, ci si to vsetko robil dobre, potom sa zacnes pytat preco?az ked sa ozenis na vsetko prides, to je jedno v ktorom veku:) cim skor, tym skor na to prides, (ze si bol hlupy) Laughing
Návrat hore
zuzuzu
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.02.2006

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 17:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

idealny vek neni ked to pride tak to pride
Návrat hore
r4wMUnt34q
Star
Star

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 18:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

zuzuzu napísal:
idealny vek neni ked to pride tak to pride
Ked to pride, tak to pride, to je 1 vec.. Suhlasim.. Ale 2. je byt pripraveny/a, takze ked to pride a je osoba pripravena, tak potom by som o niecom uvazoval Wink
Návrat hore
---Aaron---
Light Star
Light Star

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 19:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

IDEALNY VEK NIEJE...musi byt idealny par Smile
Návrat hore
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 21:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

---Aaron--- napísal:
IDEALNY VEK NIEJE...musi byt idealny par Smile
to je dobre toto Wink you rulezz
Návrat hore
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 13 Okt 2006, 10:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

3-týždnový vzťah nepovažujem za vzťah.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 7 z 10

Prejdi na: