V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Podla mňa ideálný vek na chodenie neexistuje., možno niečo ako idealný vek na začatie sex. života budiš, ale chodenia z babou? To je pomerne dosť relatívne.
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

dekarbon napísal:čo myslíte kedy?
Ked stretnes taku, s ktorou si budes super rozumiet a bude sa ti pacit.. Iked ludia zaciatkom puberty este nevedia co chcu, ale casom to najdu.. Nemam rad ludi, ktory chodia s babou, lebo je pekna (len to je dôvod, preco s nou chodia.. Takisto to robia aj baby), alebo "aby s niekym chodili".. To je ubohe vyzivanie.. Niektori si myslia, ze sa musia najprv otukat v 3-4 stahoch kym vedia co chcu, no niektorym to trva aj 10+ vztahov..

Takisto je relatívny aj vek na sex, kvoli individualnosti vyvinu kazdeho jedinca ;)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Te-wei napísal:Podla mňa ideálný vek na chodenie neexistuje., možno niečo ako idealný vek na začatie sex. života budiš, ale chodenia z babou? To je pomerne dosť relatívne.
Moja rač je to o tom čo k danej osobe cítiš a či to ona cíti k tebe :!:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

baba 14- a chalan 40+
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Re: V akom veku je najidealnejšie začať chodiť s babou

Príspevok od používateľa aaliyah »

r4wMUnt34q napísal:Ked stretnes taku, s ktorou si budes super rozumiet a bude sa ti pacit.. Iked ludia zaciatkom puberty este nevedia co chcu, ale casom to najdu.. Nemam rad ludi, ktory chodia s babou, lebo je pekna (len to je dôvod, preco s nou chodia.. Takisto to robia aj baby), alebo "aby s niekym chodili".. To je ubohe vyzivanie.. Niektori si myslia, ze sa musia najprv otukat v 3-4 stahoch kym vedia co chcu, no niektorym to trva aj 10+ vztahov..

Takisto je relatívny aj vek na sex, kvoli individualnosti vyvinu kazdeho jedinca ;)
uplne suhlasim..je to individualne podla potrieb a poziadaviek daneho jedinca...a v neposlednom rade aj od vyspelosti....
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

to kedy budeš mať velmi pekny vzťah s babou je velmi ťažka otazka, baby su velmi diferencialne :) ale najlepší mix je -pekna-mudra-vie čo chce- :) Aj ked sa hovorí že každa baba je pekná, len my sme málo opitý :x čoho sa vôbec ale vôbec nedržím....proste život je život, nemôžeš mať "na haku" ako si to hovoria niektorí puberťaci :) väčšinou chalani 8) život nie je o tom kolko krát sa nadýchneš , život je o tom kolko momentov zažiješ ktore ti vyrazia dych.... a pekny vzťah je jedna z nich. je to cool a doporučujem to, nájsť to čo hladate
r4wMUnt34q
Star
Star

pikiliki napísal:baby su velmi diferencialne :roll:
Aj chalani ;)
pikiliki napísal:proste život je život, nemôžeš mať "na haku"
Môžeš, ale nemal by si mať. Musíš len zomrieť ;)
pikiliki napísal:pekny vzťah je cool a doporučujem to, nájsť to čo hladate
Presne preto čakám na tú pravú a odolávam chvíľkovým známostiam, ikeď neni to vždy ľahké, ale čo je... :? Viem, že sa to určite oplatí ! :smt063 :smt048
artabanes napísal:no ja mám 21, a ešte som žiadnu priateľku nemal, takže pre mňa ten ideálny vek ešte nenastal :oops:
Ja mam 19 a v 15 som mal 3-tyzdnovy "vztah" (max. sme sa drzali za ruky).. Bola to laska, ale skoncilo to nedorozumenim a potom si nasla veriaceho, lebo si neviem co myslela.. Ja som ateista.. Mala v tom chaos.. Aj som kvoli nej plakat asi tristvrte hodinu.. Ona sa vraj tiez velmi trapila, no co bolo bolo.. Takže na tom nie som o nič lepšie ;)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no ja mám 21, a ešte som žiadnu priateľku nemal, takže pre mňa ten ideálny vek ešte nenastal :oops:
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

r4wMUnt34q napísal:Ja mam 19 a v 15 som mal 3-tyzdnovy "vztah" (max. sme sa drzali za ruky).. Bola to laska, ale skoncilo to nedorozumenim a potom si nasla veriaceho, lebo si neviem co myslela.. Ja som ateista.. Mala v tom chaos.. Aj som kvoli nej plakat asi tristvrte hodinu.. Ona sa vraj tiez velmi trapila, no co bolo bolo.. Takže na tom nie som o nič lepšie ;)
heh......ak je metal naboženstvo tak som metalista xD.......ale nemam stym problemi.....len to mam ťažšie že ma nebavi chodiť na tie trapne diskoteky xD
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

idealny vek je, ked sa prestanes pytat co? kedy? a ako? a zacnes to vsetko robit, ina otazka je potom, ci si to vsetko robil dobre, potom sa zacnes pytat preco?az ked sa ozenis na vsetko prides, to je jedno v ktorom veku:) cim skor, tym skor na to prides, (ze si bol hlupy) :lol:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

idealny vek neni ked to pride tak to pride
r4wMUnt34q
Star
Star

zuzuzu napísal:idealny vek neni ked to pride tak to pride
Ked to pride, tak to pride, to je 1 vec.. Suhlasim.. Ale 2. je byt pripraveny/a, takze ked to pride a je osoba pripravena, tak potom by som o niecom uvazoval ;)
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

IDEALNY VEK NIEJE...musi byt idealny par :)
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

---Aaron--- napísal:IDEALNY VEK NIEJE...musi byt idealny par :)
to je dobre toto ;) you rulezz
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

3-týždnový vzťah nepovažujem za vzťah.
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

Te-wei napísal:3-týždnový vzťah nepovažujem za vzťah.
vztah ako vztah...vztah sa vztahuje na dve osoby...to je jedno kolko trvalo...cize vztah medzi nimi musi byt
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...dnesna doba je proste ina, nie je nicim zvlastne, ked vidite 11-rocne decko s cigou v hube a flaskou v ruke v pohode chodiace po meste...
dospievanie je u kazdeho individualne, niektori jedinci maju svoje tuzby uz v 12-13tich rokoch, niektorych to zase netaha ani v 18tke...
osobne som sa bab prestal "bat" v 14tke, kedy som uz nemal problem flirtovat i s o 4 roky starsiou dievcinou...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Libra_PC napísal:nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
neviem, no ja som za babami zacal aspirovat uz v 13-tich rokoch, a myslim si, ze nielen ja, ale aj vsetci rovesnici uz tuzili mat niekoho, o koho sa opriet...dnesna doba je proste ina, nie je nicim zvlastne, ked vidite 11-rocne decko s cigou v hube a flaskou v ruke v pohode chodiace po meste...
dospievanie je u kazdeho individualne, niektori jedinci maju svoje tuzby uz v 12-13tich rokoch, niektorych to zase netaha ani v 18tke...
osobne som sa bab prestal "bat" v 14tke, kedy som uz nemal problem flirtovat i s o 4 roky starsiou dievcinou...
haluzak noo :lol: :lol: :lol: :lol: a kolko mas teraz rokof? :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Libra_PC napísal:nesuhlasim s nazormi ludi, ktori tvrdia, ze najvhodnejsi vek na vztah je 17 rokov..tieto nazory povazujem za staromodne, a taketo bludy mozu v tejto dobe vypustit z huby bud len stare babky, ktore vedia o modernej dobe velky k***t,alebo odbornici na vztahy, ktori este nevideli p**u...
:smt082 ten bol dobry! daj dalsi.
Sorry ale vacsina tvojich nazorov je troska :smt064
Alebo si strasne mlady a nadrzany a myslis si ze si pojedol mudrost sveta. Podla mna je tiez idealny vek 17. A znamena to ze som stara babka a tie dalsie dristy?? :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to je sice pekne, co si napisal, ale... V tych 13-tich rokoch, ked si zacal aspirovat za babami, uz si vedel, co je to vazny vztah, co vsetko vztah obnasa, ake problemy ta cakaju?! Videl si, ze starsi sa bozkavaju a drzia za ruky, tak si to iste chcel robit aj ty, ale ziadnu perspektivu si vo vztahu urcite nevidel. V takom nizkom veku, som napriklad ja ani nevedel, na aku strednu skolu pojdem, teda ujasnoval som si v hlave, co chcem v buducnosti robit a o vaznom vztahu som vonkoncom neuvazoval. Ok aj ja som mal babu v 14tke, lenze to bolo len chodenie za rucicky a hranie sa na dospeleho, kdezto teraz to vidim uplne inak. Zrely vek je asi tak okolo 17-18 rokov, ked uz mas v hlave jasne, ake su tvoje priority a co cakas od zivota...
Napísať odpoveď