|
|
|
| Ako vnimate osobu Vaclava Havla? |
| pozitivne |
|
50% |
[ 39 ] |
| negativne |
|
50% |
[ 39 ] |
|
| Celkom hlasov : 78 |
|
| Autor |
Správa |
Beznicku Light Star

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 10 Júl 2007, 5:49 Predmet: |
|
|
| Dair: Ako prevratil kabat? Ze bol disident a stal sa z neho komunista? Alebo ako si myslel? Tie smiesne uveznenia boli dohromady 5 rokov. Pamatam v 70 rokoch ked prisla nejaka ruska navsteva, tak disidentov brali vtedy policajti preventivne a boli zadrzani na ten cas kym tu boli sudruhovia zo ZSSR. Alebo nejake oslavy VOSR, tak ich tiez brali aby to nahodou nezneuzili. Keby tebe zabavili komunisti majetky, tak myslim, ze by si ich tiez chcel nazad a myslim, ze hromade ludi vratili teraz majetky. Nechapem ako mozes porovnavat Havla s Meciarom. Pre mna je a ostane Havel hrdina za to co urobil pred 89 rokom, lebo som tu dobu zazil na vlastnej kozi a viem o com pisem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2059 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2007, 6:28 Predmet: |
|
|
| Beznicku napísal: |
| Dair: Ako prevratil kabat? Ze bol disident a stal sa z neho komunista? Alebo ako si myslel? Tie smiesne uveznenia boli dohromady 5 rokov. Pamatam v 70 rokoch ked prisla nejaka ruska navsteva, tak disidentov brali vtedy policajti preventivne a boli zadrzani na ten cas kym tu boli sudruhovia zo ZSSR. Alebo nejake oslavy VOSR, tak ich tiez brali aby to nahodou nezneuzili. Keby tebe zabavili komunisti majetky, tak myslim, ze by si ich tiez chcel nazad a myslim, ze hromade ludi vratili teraz majetky. Nechapem ako mozes porovnavat Havla s Meciarom. Pre mna je a ostane Havel hrdina za to co urobil pred 89 rokom, lebo som tu dobu zazil na vlastnej kozi a viem o com pisem. |
aj ja konieckoncov ale je vrcholne divne ze ich cela rodina hrala na druhu stranu a tak aj majetky nadobudla, v momente ked sa stal #NO 1, upravil si veci aby to vsetko sa vratilo naspet aj ked to nebolo "fair and square" ale to uz nikoho neserie ved je hrdina BTW nespravil Meciar to iste?
Slovakmi bol vnimany ako urcita autorita no moj nazor je ten ze je to viac nez prehnane.
LOL, nahodou som tu nasiel clanok presne na to co som aj tvrdil takze...
(....)
btw este taky edit ked som raz pracoval v Prahe v Obecnim Dome na Namesti Republiky tak som si vsimol z okna vela ludi a policajnych aut atd, tak som vysiel do chodby ze sa mrknem co sa deje a okolo mna presiel V.Havel a Dalai Lama  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2007, 9:01 Predmet: |
|
|
Ja si naneho nazor nerobim lebo dokopy o nom vela neviem ale raz sme si zo srandy v triede dali nad tabulu do ramika 50x30 cm namiesto slovenskeho znaku jeho portret ...a prisla triedna ze "dajte to dolu ...nemozte tu mat fyzicku osobu"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2409
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|