Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vaclav Havel, ceskoslovensky hrdina
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Ako vnimate osobu Vaclava Havla?
pozitivne
50%
 50%  [ 39 ]
negativne
50%
 50%  [ 39 ]
Celkom hlasov : 78

Autor Správa
Beznicku
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 05.11.2005

PríspevokZaslal: 10 Júl 2007, 5:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dair: Ako prevratil kabat? Ze bol disident a stal sa z neho komunista? Alebo ako si myslel? Tie smiesne uveznenia boli dohromady 5 rokov. Pamatam v 70 rokoch ked prisla nejaka ruska navsteva, tak disidentov brali vtedy policajti preventivne a boli zadrzani na ten cas kym tu boli sudruhovia zo ZSSR. Alebo nejake oslavy VOSR, tak ich tiez brali aby to nahodou nezneuzili. Keby tebe zabavili komunisti majetky, tak myslim, ze by si ich tiez chcel nazad a myslim, ze hromade ludi vratili teraz majetky. Nechapem ako mozes porovnavat Havla s Meciarom. Pre mna je a ostane Havel hrdina za to co urobil pred 89 rokom, lebo som tu dobu zazil na vlastnej kozi a viem o com pisem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2007, 6:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Beznicku napísal:
Dair: Ako prevratil kabat? Ze bol disident a stal sa z neho komunista? Alebo ako si myslel? Tie smiesne uveznenia boli dohromady 5 rokov. Pamatam v 70 rokoch ked prisla nejaka ruska navsteva, tak disidentov brali vtedy policajti preventivne a boli zadrzani na ten cas kym tu boli sudruhovia zo ZSSR. Alebo nejake oslavy VOSR, tak ich tiez brali aby to nahodou nezneuzili. Keby tebe zabavili komunisti majetky, tak myslim, ze by si ich tiez chcel nazad a myslim, ze hromade ludi vratili teraz majetky. Nechapem ako mozes porovnavat Havla s Meciarom. Pre mna je a ostane Havel hrdina za to co urobil pred 89 rokom, lebo som tu dobu zazil na vlastnej kozi a viem o com pisem.
aj ja konieckoncov ale je vrcholne divne ze ich cela rodina hrala na druhu stranu a tak aj majetky nadobudla, v momente ked sa stal #NO 1, upravil si veci aby to vsetko sa vratilo naspet aj ked to nebolo "fair and square" ale to uz nikoho neserie ved je hrdina Wink BTW nespravil Meciar to iste?
Slovakmi bol vnimany ako urcita autorita no moj nazor je ten ze je to viac nez prehnane.
LOL, nahodou som tu nasiel clanok presne na to co som aj tvrdil takze...
(....)

btw este taky edit Smile ked som raz pracoval v Prahe v Obecnim Dome na Namesti Republiky tak som si vsimol z okna vela ludi a policajnych aut atd, tak som vysiel do chodby ze sa mrknem co sa deje a okolo mna presiel V.Havel a Dalai Lama Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
SRneC
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Júl 2007, 9:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja si naneho nazor nerobim lebo dokopy o nom vela neviem ale raz sme si zo srandy v triede dali nad tabulu do ramika 50x30 cm namiesto slovenskeho znaku jeho portret ...a prisla triedna ze "dajte to dolu ...nemozte tu mat fyzicku osobu" Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 10 Júl 2007, 10:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.prop.sk/butora_simecka.html
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: