|
|
|
| Autor |
Správa |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 14 Apr 2006, 23:06 Predmet: |
|
|
| S3RiOUS napísal: |
| Basa v ktorej sa zakazane prezeranie prispevkov je v podstate ban nie???Tu basu som este nevidel nikde ale je to zaujimavy trest...Nieco miernejsie od banu ale mohla by byt dvojaka...jeden sposob by bol zakaz posielania prispevkov-pre spamerov a druhy zakaz do istych sekcii kde sa nachadzaju linky ak take mate-pre leecherov...tak by to bolo 100percentne |
Chalan, ty o com tocis? Precitaj pravidla a potom nieco napis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
S3RiOUS Amateur

Stav:  Založený: 14.04.2006 Príspevky: 14 Bydlisko: POPRAD Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2006, 8:34 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| Chalan, ty o com tocis? Precitaj pravidla a potom nieco napis. |
Jo uz viem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2006, 9:15 Predmet: |
|
|
| S3RiOUS napísal: |
| Basa v ktorej sa zakazane prezeranie prispevkov je v podstate ban nie???Tu basu som este nevidel nikde ale je to zaujimavy trest...Nieco miernejsie od banu ale mohla by byt dvojaka...jeden sposob by bol zakaz posielania prispevkov-pre spamerov a druhy zakaz do istych sekcii kde sa nachadzaju linky ak take mate-pre leecherov...tak by to bolo 100percentne |
v base sa vacsinou zakaze prispievat na urcitu dobu, prip. aj ked mas zakazane citat temy, mozes sa tu hrat, prip. posielat SS |
|
| Návrat hore |
|
 |
S3RiOUS Amateur

Stav:  Založený: 14.04.2006 Príspevky: 14 Bydlisko: POPRAD Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2006, 10:22 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| v base sa vacsinou zakaze prispievat na urcitu dobu, prip. aj ked mas zakazane citat temy, mozes sa tu hrat, prip. posielat SS |
Aha jasne...dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3861 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 1:35 Predmet: |
|
|
no s tým ip banom sa mi to nezdá 2* férové.
mám orange internet a nakoľko mi je pridelovaná dynamická IP tak som to nedávno od tohto fóra dostal. a za nič na svete som si nevedel spomenúť, že za čo by to mohlo byť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 2:58 Predmet: |
|
|
| krija: IP adresy z ktorych na forum prispieva viacej uzivatelov sa neblokuju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|