|
| Autor |
Správa |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 19:17 Predmet: Väznica | postreh |
|
|
Ked date niekoho do basy a zamedzite mu pristup prezerania fora tak sa moze jednoducho odhlasit a pozerat dalej tak co keby sa taka basa nedavala alebo by sa zamedzilo anonymom prezerat forum.
slo by to? |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 19:21 Predmet: Re: Väznica | postreh |
|
|
| ^Nevermind napísal: |
Ked date niekoho do basy a zamedzite mu pristup prezerania fora tak sa moze jednoducho odhlasit a pozerat dalej tak co keby sa taka basa nedavala alebo by sa zamedzilo anonymom prezerat forum.
slo by to? |
prezerať môže, ale ide o to, že nemôže písať príspevky |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 07 Mar 2006, 19:31 Predmet: |
|
|
| sak ale teda preco dostavaju ludia vezenie tak ze nemozu pozerat prispevky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2582
Zaslal: 07 Mar 2006, 20:10 Predmet: |
|
|
| sak ale teda preco dostavaju ludia vezenie tak ze nemozu pozerat prispevky? |
ale sak mozu, jedine zeby dostali IP ban tak sa sem nedostanu ale potom si nainstaluju daky ten IP changer, cize to nema zmysel, tak sa len zablokuje prispievanie, co si bol v base? sak si to vyskusaj ked chcces. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 07 Mar 2006, 20:17 Predmet: |
|
|
pozri .. ked ti dava mod basu tak moze vybrat ze ci ti obmedzi pisanie alebo pisanie a citanie .. a ked ti obmedzi citanie tak sa len odhlasis a mozes zase citat .. chapete? cize sa to da pekne oj**kat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4721
Zaslal: 07 Mar 2006, 20:19 Predmet: |
|
|
| nedavame basu v ktorej sa zakazuje citanie prispevkov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2750
Zaslal: 07 Mar 2006, 20:30 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| nedavame basu v ktorej sa zakazuje citanie prispevkov. |
ako kto (tomase) |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 20:32 Predmet: |
|
|
| presne tak. Davam taku basu. To ze sa to da oj*bat je pekne. Mozes si zalozit druhe konto a mozes aj pisat. Nespravime s tym vobec nic, ked chce niekto robit bordel, tak bordel robit bude. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 07 Mar 2006, 21:19 Predmet: |
|
|
| len tak nahodou na tomto fore pokial viem mam konto len jedno tak jak na kazdom inom .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2006, 1:02 Predmet: |
|
|
| len tak nahodou na tomto fore pokial viem mam konto len jedno tak jak na kazdom inom .. |
nikto nepisal konkretne o tebe, ale obecne. Existuju aj taki prudici.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2006, 1:40 Predmet: |
|
|
| Ja si každú basu poctivo odsedím. A myslím že basa je tu nato aby napravila správanie usera a nie na to aby ju obchádzal.. Čiže ked je už dakto v base nemal by sa srať a hľadať spôsoby jak robiť napriek ale pouvažovať prečo tam je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
caesar1987 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 2182 Bydlisko: Nové Zámky Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2006, 17:53 Predmet: |
|
|
| MS FRANKY napísal: |
| Ja si každú basu poctivo odsedím. A myslím že basa je tu nato aby napravila správanie usera a nie na to aby ju obchádzal.. Čiže ked je už dakto v base nemal by sa srať a hľadať spôsoby jak robiť napriek ale pouvažovať prečo tam je. |
jj, kiezby kazdy uvazoval takto.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
| caesar1987 napísal: |
| jj, kiezby kazdy uvazoval takto.... |
Alebo keby kazdy uvazoval, tak aby nemusel tu basu ani dostat. No neviem, ale som tu uz dost dlho a este som basu nedostal...
A podla mna by sa mal aj tak zaviest taky system ako bol pri warez fore, ze kym sa clovek neprihlasi, forum sa mu ani nezobrazi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
caesar1987 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 2182 Bydlisko: Nové Zámky Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2006, 22:57 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
Alebo keby kazdy uvazoval, tak aby nemusel tu basu ani dostat. No neviem, ale som tu uz dost dlho a este som basu nedostal...
A podla mna by sa mal aj tak zaviest taky system ako bol pri warez fore, ze kym sa clovek neprihlasi, forum sa mu ani nezobrazi... |
ani ja som ju zatial nemal...
no podla mna to s tym zobrazovanim nie je az taky dobry napad... pretoze ak by sa im nezobrazil, tak by automaticky kazdy si myslel, ze je to tu warez forum a bol by tu bordel...
kazdy by sa len registroval a nakoniec by tu bola preplnena databaza... |
|
| Návrat hore |
|
 |
S3RiOUS Amateur

Stav:  Založený: 14.04.2006 Príspevky: 14 Bydlisko: POPRAD Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 22:22 Predmet: |
|
|
| Basa v ktorej sa zakazane prezeranie prispevkov je v podstate ban nie???Tu basu som este nevidel nikde ale je to zaujimavy trest...Nieco miernejsie od banu ale mohla by byt dvojaka...jeden sposob by bol zakaz posielania prispevkov-pre spamerov a druhy zakaz do istych sekcii kde sa nachadzaju linky ak take mate-pre leecherov...tak by to bolo 100percentne |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|