preco by ho mali zakazat. Ak sa ti nieco nepaci, ignoruj ho. Ako napisal kolega vyssie, na polovicky sa ma mysliet kazdy den, ale nie kazdy den si moze kazdy dovolit jej kupit kiticu kvetov a pekny darcek, aj ked nie len o tom to je. Podla mna je to v pohode. Ale este neviem co idem vymyslietjackb napísal:to hej... dpc, to je streda... to nebudem moc cely ten den prestrielat... no na kkt...
imnsho by mali taketo americke vyplody zakazat...
Valentin 14. februara
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Valentín je síce komerčný sviatok, ale myslím, že je celkom fajn brať ho ako ďalšiu príležitosť urobiť si s partnerom pekný večer.
Ja som ešte o tohtoročnom Valentínovi nejako konkrétnejšie neuvažovala, ale asi zbehneme s drahým niekam na dobrú večeru a budeme mať "nice time together". Zvykneme si dávať malé pozornosti, ale že by sme tento deň nejako vo veľkom oslavovali, tak to sa nedá povedať.
Keď som bola na Valentína sama, tak som zvykla zájsť niekam s kamoškami, ktoré boli tiež bez lásky
Ja som ešte o tohtoročnom Valentínovi nejako konkrétnejšie neuvažovala, ale asi zbehneme s drahým niekam na dobrú večeru a budeme mať "nice time together". Zvykneme si dávať malé pozornosti, ale že by sme tento deň nejako vo veľkom oslavovali, tak to sa nedá povedať.
Keď som bola na Valentína sama, tak som zvykla zájsť niekam s kamoškami, ktoré boli tiež bez lásky
-
M4rko_PolO
Light Expert
-
midnight_man
Guru
all
Takze valentina ... zase sam,, ale vidim ze aspon niesom jediny,,ale tak je to smutne,,neplanoval som,,ze budem na valentina sam,,ale stalo sa
re
No takze ja holku teraz mam ... oslavovat valenitina asi ani nejako velmi nebudeme, ak bude hrat skolsky rozhlas tak dam jej zahrat nejaku dobru pesnicku s venovanim , tak aby to pocula cela skola ze ju mam rad a ze sa za to nehambim
no a ak tak nejaku cokoladku kupim / nie s lidlu
/
a rozmyslal som nad takov "pohladnicou" s valentinskym motivom kde bude napr stasny valentin laska abo nieco podobne ... a vecer samozrejme pojdeme niekam von , kde bude ticho a len my dvaja
a rozmyslal som nad takov "pohladnicou" s valentinskym motivom kde bude napr stasny valentin laska abo nieco podobne ... a vecer samozrejme pojdeme niekam von , kde bude ticho a len my dvaja
-
maryinka
Light Expert
Re: Valentin 14.02.07
..väčšinou nič dopredu neplánujem,lebo to potom dopadne zle..takže uvidíme,čo ma v ten deň ráno dobrého napadne..a keďže je to školksý deň,takže z toho asi nič výnimočné nebude a večeru,prípadne oslavu necháme na piatok..Cavour napísal:Co pripravujete pre svoje druhe polovicky na Valentina. Je to dost aktualna problematika, a vela ludi ma s tym problem. Tak piste svoje plany