Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

tiež si myslím že keď milujem tak celý rok, a nie len jeden-dva dni v roku. samozrejme nejaká pozornosť bude. do piatej som v práci no vidím to na nejaký darček a lepšiu večeru ako ísť na pizzu ;)
LuSiNkA
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LuSiNkA »

:( :cry: jackb neboj nejsi jediny kto toho valentina bude travit sam....ja ho stravim tak ako kazdy rok sama....pretoze moj potencialny valentin je na lyziarskom a kym sa rozhybe uz aj po svadbe budem :lol: a to mam este iba 14
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ako kazdy rok, no to mi znie ako keby si ich tak travila uz aspon 5 rokov... sa spametaj dievca, mas 14... este mas cas ;)
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

Fabo napísal:ako kazdy rok, no to mi znie ako keby si ich tak travila uz aspon 5 rokov... sa spametaj dievca, mas 14... este mas cas ;)
a ako môj foter hovorí: " je to len sviatok zo západu výhodný len pre obchody...! :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Fabo napísal:ako kazdy rok, no to mi znie ako keby si ich tak travila uz aspon 5 rokov... sa spametaj dievca, mas 14... este mas cas ;)
ako hovoris. prve 2 roky cloveka hnevaju. potom nastane zvrat, teda aspon u mna, a zacnes mat na salame.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

jackb napísal:ako hovoris. prve 2 roky cloveka hnevaju. potom nastane zvrat, teda aspon u mna, a zacnes mat na salame.
ono to je tym ze i tak nemas na vyber a musis mat na salame .. ale aj mne je to salam parok jedno :D den jak kazdy iny ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

este by ma zaujimalo.. co poviete svojej milej ? :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

http://www.bleskovky.sk/cl/100115/20825 ... arcek-sebe

:-D

inak valentin moze byt aj fajn pre tych kt stagnuju v partnerskom zivote. nejak si ho okorenit / zlepit a kedy najdete lepsiu prilezitost ako nie prave na v tento den?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

nuž, pre mňa to bude deň ako každý iný, ale človek nikdy nevie, možno ma niekto prekvapí :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

whisper napísal:nuž, pre mňa to bude deň ako každý iný, ale človek nikdy nevie, možno ma niekto prekvapí :wink:
jj mozno hihi kazdeho z nas mozno niekdo prekvapi.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

mimkorn napísal:Do frasa nenavratne sa to blizi.. Ja beriem ten den ako skvelu prilezitost na to, aby som dal babe jasne najavo, ze o nu mam zaujem. Budujem vztah od vianoc, ale len jemnucko pomalicky a takto tu dam nejaky ten zlaty klinec stavby tym ze vytvorim skvely program na den a zavrsim vyznanim a ked to bude fajn den ta nic nepoviem rovno dam boztek a uvidime aky to bude mat vysledok... Ale sa bojim, ze nepripravim nic zaujimave, resp. ze to nevyjde... Frustruje ma to...
heh no vies mna zivot naucil veci neplanovat, pretoze plany skoro vzdy zlyhaju, inprovizovat to je moje, ale tebe drzim palce aby ti plany vysli ;-) good luck
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ruza uz vo vaze.dufam ze neskape do zajtra.
vyzera to tak ze to bude moj prvy valentajn s holkou (ked do zajtra vyzdravie :roll: )
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

jaaaj.. hosani.. a ja som sa dal den pred valentinom officialne dokopy s holkou.... aspon si budem pamatat datum, bo ja som inak na cisla sprosty.... :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

just a question: co je romanticky spontannejsie jedna cervena pekna vonava ruza bez nicoho, alebo nejaka kytka dajmetomu z troch ruzi a nejako zdobena ? ...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

nordkapp_pb napísal:just a question: co je romanticky spontannejsie jedna cervena pekna vonava ruza bez nicoho, alebo nejaka kytka dajmetomu z troch ruzi a nejako zdobena ? ...
urcite jedna... :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nordkapp_pb napísal:just a question: co je romanticky spontannejsie jedna cervena pekna vonava ruza bez nicoho, alebo nejaka kytka dajmetomu z troch ruzi a nejako zdobena ? ...
otazka vkusu..
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Mam presne ten isty problem, nakolko som minuly rok dal mojej jednu ruzicku tak by som xel byt mozno trochu originalnejsi. Ale aj podla mna je romantickejsie dat jednu. Minule som videl krasnu ruzu, chalan bola iba jedna ale tak zabalena, vycackana, ako nie moc tak akurat ale hned som sa do nej "zalubil" ale stala trochu moc pre mna ako studaka (1300Sk) ale co clovek nespravi pre svoju lasku, tak chalani hodte nejaky napad ... please
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja celkom úprimne poviem, že mám sv.Valentína rada :)
Nevnímam to vôbec tak, že by som niečo musela z donútenia.... Jednoducho je to len jedna z ďalších príležitostí, ako stráviť so svojou láskou príjemný večer, trochu vypnúť, zájsť si na chutnú večeru, užiť si trošku pohody, zaspávať bok po boku a ráno sa zobúdzať vedľa seba....
Vlastne takýchto večerov je v priebehu roka viac, ale Valentín nám dáva aspoň malú istotu, že v tento večer budeme spolu a bude nám krásne :)

áno, som zamilovaná :)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Zajtra doprajem svojmu autu Shell V Power .... ked uz je toho Valentina tak mu to doprajem :wink:
Napísať odpoveď