|
| Autor |
Správa |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 12:57 Predmet: VARIT VAJICKA MOBILMI |
|
|
| Kód: |
| http://www.rense.com/general72/cellcook.htm |
chlapici tu uvarili vajicko pomocou dvoch mobilov, je to kusok drahe ale urcite stoji za zamyslenie co to robi s vasou hlavou ked telefonujeme..... jasne deflektor odraza vlny od hlavy ale aj tak.....
a tak ma napada ci budem aj nadalej nosit mobil vo vrecku v nohaviciach
ved si to precitajte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 13:27 Predmet: |
|
|
.... raz to skusali v BRAINIACoch ... dali tam fakt asi milion mobilov ( odhadujem cca 40 ichtam mohlo byt v tej kope ) a medzi ne vsetky supli jedno vajce .... potom zacali volat na vsetky tie telefony .... a z vajcom sa nic nestalo ani po minute ... takze neviem ci tu funguje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
.... raz to skusali v BRAINIACoch ... dali tam fakt asi milion mobilov ( odhadujem cca 40 ichtam mohlo byt v tej kope ) a medzi ne vsetky supli jedno vajce .... potom zacali volat na vsetky tie telefony .... a z vajcom sa nic nestalo ani po minute ... takze neviem ci tu funguje  |
chlapici nasmerovali ziarenie priamo cez vajce a volali vkuse HODINU....
to je tusim 60X dlhsie ak ma pamet neklame...
ALE NA DRUHEJ STRANE SOM TO NESKUSAL TAK SA TU ZA TO NECHCEM BIT  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1727 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 14:22 Predmet: |
|
|
... jasne jednym to moze vyjst druhym nie .... asi to bude vajcom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 992 Bydlisko: Bratislava; Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 14:24 Predmet: |
|
|
to hej... btw. to viem aj ja odfotit vajco medzi mobilamy, uvarit ho vo vode a potom dat screen jak je hotove  |
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2128 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 15:17 Predmet: |
|
|
| Slayter napísal: |
to hej... btw. to viem aj ja odfotit vajco medzi mobilamy, uvarit ho vo vode a potom dat screen jak je hotove  |
asi tak je to pekna blbost a nechapem jak tomu moze niekto verit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 15:49 Predmet: |
|
|
Ono sa to skutocne da, ale na to by nestacil za furik mobilov, ale aspon za kamion telefonov s fakt vysokou hodnotou SAR (vysielaci vykon, mimochdom, cim vacsi SAR - W/kg tym viac skodi zdraviu), a muselo by to tam byt par hodin samozrejme... A uz len ktory kkt by si robil varene vajco cez GSM, ze  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 16:49 Predmet: |
|
|
v pohode vecicka !! ale kym neuvidim neochutnam tak neuverim hehe ale nie no podla mna sa to da aj ked je otazne ze 2 mobilnymi telfonmi ?? ale ak bude premna mobil este nevyvolal ziadnu hrozbu len co som cital je to ze nemam telefonovat vonku ked je burka ze to pritahuje blesky tak sa tomu niekedy vyhybam aj ked sko zabudnem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 18:23 Predmet: |
|
|
Trocha to suvisi s touto temou, tak to sem supnem. Kamarat minuly skolsky rok robil SOČ o žiareni mobilov a celkovo tejto problematike, mal aj pristroj pomocou ktoreho sa žiarenie meria a najhoršie obstáli telefóny Sagem Vysoko prekracovali "bezpecnu" hranicu do 20 [jednotku si nepamatam, nieco s medou to malo] |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

|
Zaslal: 27 Aug 2006, 12:07 Predmet: |
|
|
Udava sa to v jednotkach SAR W/kg a vacsinou je to tak, ze cim vacsi SAR, tym vacsie vyzarovanie teda a aj lepsi signal a v skutocnosti to aj tak nejak vychadza,
Motorola MPx200 ma SAR 0.12W/kg a v skutocnosti ma mizerny signal...
Naopak vysoku SAR maju starsie Siemensy, communicatory, niektore novsie Sagemy...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 830
Zaslal: 28 Aug 2006, 0:26 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
THAK SI POZRI TO PRVE...TO VAJCO BOLO UVARENE AZ PO HODINE...PO MINUTE SA S TYM VAJCOM NESTANE NIC.....ANI PO 15 ALE PO HODINE SA UVARI.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2893 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2006, 9:08 Predmet: |
|
|
AAA super, hneď si idem urobiť popcorn do mikrovlnky na mobile, aj 3 vajička + este si aj cajik zohrejem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|