|
| Autor |
Správa |
Zorg Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 179 Bydlisko: atm - po dlhom case SK Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2006, 15:25 Predmet: |
|
|
| miki24686 napísal: |
viem, ze teraz budem za debila, ale nemyslim to v zlom..-konak je len jeden(viac vyrobcov, ktori maju pravo pestovat v oblasti Cognac), Karpatska brandy, Napoleon, Capa, Soberanos...to vsetko su brandy cize lacny konak v podstate ani neexistuje-napr. remy martina, martella alebo courvoisiera (0,04 V.S.O.P.) na Slovensku pod 200Sk nekupis. Cize slovne spojenie lacny konak je blud..
miki690: precitaj si este raz nazov temy  |
Ano, mas pravdu, nevsimol som si v rychlosti co to pisem. Myslel som v podstate skoro vsetky typy brandy, nieco ako Hennesy a pod mi samozrejme chuti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Step256 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2006, 15:41 Predmet: |
|
|
fuuuj no urcite neznasam ten ochuteny (aromovany) cisty lieh tvz. okena
fuj fuj a este raz fuj
to ani kebyze ako o sebe neviem tak to nepijem no a ostatne by som ako tak dal xi |
|
| Návrat hore |
|
 |
geoge046 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2005 Príspevky: 575 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2006, 16:44 Predmet: |
|
|
Jednoznacne KARPATSKE HORKE... Fúúúúúj. Z toho som vracal 4 hodiny... A jeden ujko na mňa zavolal polišov (asi preto lebo som mal iba 14 rokov)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1295
Zaslal: 06 Dec 2006, 15:11 Predmet: |
|
|
| borovicka.. mam z toho jednu zlu spomienku.. boli sme na chate a bola posledna flasa nebola brzda iba mlieko.. a ja som sa do toho pustil vypil som asi tak 2dcl borovicky a 3dcl mlieka..vobec som neblval nic.. iba ma troska prehanalo a taky stav.. a odvtedy borovicku nikedy.. a samozrejme este tie robotnicke vodky co su za 110sk tak tie nemusim.. jemna vodka 4eva |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 1375 Bydlisko: Leeds, UK Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 16:00 Predmet: |
|
|
No u mna kriticke stavy robi Bororo...hoci ked bola kriza a bol som rozbehnuty a nebolo co pit, tak som sa zaprel...ale nemusim, staci ak to niekto otvori a ja uz odchadzam z miestnosti radsej - to iste s Ginom, hlavne London Dry Gin - Grc...
A velmi zle spomienky z intraku su na Whisky - tusim to bola Kentucky Jack alebo co - no proste hnus, z toho mi bolo zle celu noc a aj nasledujuci den, a to ja po alkohole nezvyknem mat taketo stavy...
Dalej nemusim lacnu Vodku - taku tu za 60 (teda tolko asi stala ked som este byval v SR) a RUM - to je strasne aromaticke...cloveku sa po tom troska grcne, a uz to citit vsade...fuj fuj...Asi najneutralnejsie je podla mna vodka a pomarancovy dzus, nejaka Absolutka, alebo este v poslednom case Jamajsky biely RUM...to sa da a necitit to... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2295 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 22:19 Predmet: |
|
|
Burčák/čiak (neviem aký idiot to vymyslel, keď sa nevedel dočkať vína).
Ja si radšej pekne počkám na vínko . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 567
Zaslal: 07 Dec 2006, 19:03 Predmet: |
|
|
Čo mám najNEradšej je Gin, to je humus... borovička len v najnutnejších prípadoch... Na druhej strane tuzemák sa dá (spomínam len preto, že všetci ste proti )
A okrem toho sa mi hnusí Metaxa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pikiliki Medium Expert

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 100
Zaslal: 07 Dec 2006, 19:14 Predmet: |
|
|
repák........ amen tma |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diestro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 169
Zaslal: 08 Dec 2006, 14:40 Predmet: |
|
|
Najhorsi alkohol je ten najlacnejsi. Nie ze by som bol nejaky fajnovy, ale pit take patoky ako tesco vo35ka a tesco borovicka za 80 Sk nemusim. Ked sa z toho clovek nedogrca alebo neoslepne tak ma stastie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2006, 15:07 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
Burčák/čiak (neviem aký idiot to vymyslel, keď sa nevedel dočkať vína).
Ja si radšej pekne počkám na vínko . |
Naaahodov burcak je fayny , len treba vystihnut kedy ho treba pit ... zvycajne su to take 2-3 dni ... potom sa uz zacina menit na vino a uz neje dobry , a predtym je este velmi sladky... je dost mozne ze si este nepil dobry burcak... my robime vino kazy rok a ten burcak ... to je nieco ... mnam ... ked sme pri tom vine ... neznasam čučo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2006, 15:11 Predmet: |
|
|
vino nemusim ale ked je niaka oslava tak si strngnem jednou sklenickov ale to nebiva casto napr. Vianoce,narodeniny v kruhu rodiny,potom nemusim Vodku,fernet citrus ale myslim len tie napodobeniny a nie FERNET STOCK CITRUS (BOZKOV)a ani borovicku a este ine..........  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1080 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 09 Dec 2006, 15:24 Predmet: |
|
|
Spišskú Čerešnu
Dobré vína, Mikulov forever! |
|
| Návrat hore |
|
 |
derriL Medium Expert

Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 117 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 09 Dec 2006, 18:50 Predmet: |
|
|
| Cersna, borovicka, nejaka sitna vodka @ ale zato R.Jelinek powa a hlavne slivovica! |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1123
Zaslal: 09 Dec 2006, 19:49 Predmet: |
|
|
Nicolaus Vodka ..ako to je fakt riedeny lieh  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 09 Dec 2006, 21:14 Predmet: |
|
|
rum a lacne vina, hlavne ked sa neudrzim a pijem vela bez nakej brzdi..
Inak sa da asi vsetko |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|