|
|
|
| Autor |
Správa |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 20:11 Predmet: Váš najobľúbenejší obraz |
|
|
| no dajte daco.zvedavy som.moj je jednoznacne Bozk od Gustava Klimta.a este autoportrety od Egona Schieleho.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1318 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 22:30 Predmet: |
|
|
| Mne sa paci Rembrandtova Nocna Hliadka. A tiez sa mi pacia Slnecnice Van Gogha.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5212 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 404 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 1375 Bydlisko: Leeds, UK Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 19:32 Predmet: |
|
|
| seth82, myslis napr.Picassa?tak v tom je dost ukryte.Videl som to nazivo a je to vazne zazitok.Staci sa len naucit to vidiet.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2455 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 20:31 Predmet: |
|
|
munch-vykrik
znamy obraz.myslim ze kazdy vie ako vyzera cize obrazok nepridavam
btw ten dali trocha vyssie je tiez super
|
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 604
Zaslal: 22 Nov 2006, 13:04 Predmet: |
|
|
| Mam toho viac.Asi top je u mna Leonardo Da Vinci Dama s hranostajom.(osobne som ten obraz videl),potom Salvatore Dali Atavisticke ruiny po dazdi a Tecuce hodiny, potom Vincent Van Gogh 14 slnecnic, a este Van Eick Muz v modrom turbane , dalej Kwiatkovsky Sireny, Rembrant, a este Prisaha Horaciovcov ale tosi neviem spomenut od koho to je.A este slov autor ako Benka, fulla galanda etc.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 20:34 Predmet: |
|
|
Impresionizmus !
Akýkoľvek od Clauda Moneta, alebo Vincenta van Gogha.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Smiling... Light Expert

Stav:  Založený: 17.11.2006 Príspevky: 72
Zaslal: 22 Nov 2006, 21:22 Predmet: |
|
|
Milujem impresionizmus! Je to nadherne umenie, dokonale vyjadruje pocit autora, a pri kazdom obraze mam zas ja osobitny pocit, je to uzasne skombinovanie:)
Pre mna jednoznacne MONET - Impression: Sunrise
No nie je to nadhera?...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 684 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 21:33 Predmet: |
|
|
ja som moc na obrazi neni, ale ked si uz mam daky vybrat urcite to nebude daka machlanina, ktoru daki psychosi nazvali umeleckym dielom takze napr. taka mona lisa
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1647 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 22:15 Predmet: |
|
|
Velmi sa mi pacia obrazy od Canaletta. Vacsinu z nich som mal moznost vidiet nazivo. Precizne diela. Ale ked si ich pozerate v miniaturnej velkosti vacsina detailov vam unikne. Mozno niekomu sa bude zdat jeho tvorba monotona.
1
2
3
|
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 1375 Bydlisko: Leeds, UK Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 15:37 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| myslis napr.Picassa?tak v tom je dost ukryte.Videl som to nazivo a je to vazne zazitok.Staci sa len naucit to vidiet. |
mno...musim povedat ze ja berem umenie troska z inej stranky...podla mna je tu na to, aby sa clovek mohol odreagovat od realneho sveta a problemov a malo by to byt nieco ako pohladenie na dusi...Dolezity je hned prvy pohlad / pri pesnicke vypocutie / pri filme celkovy dojem, a ja si nemyslim, ze by som mal stat pred nejakym obrazom pol hodiny, aby som rozmyslal, co tam vlasnte dofaku je na nom, a namahal si mysel chapanim obrazu...Ver tomu, ze keby nebolo vseobecne zname, ze dany obraz co si videl nakreslil Picasso, ale keby ho namaloval nejaky neznamy dajme tomu Xavier Zutafun Yafafa, tak by si si len pred nim odplul, a krutil by si hlavou, co je to za mazanica...Podla mna take extravagantne umenie ako picasso, kubizmus, dadaizmus a tak dalej - to su len vystrelky nejakych bohatych zazobanych ludi, ktori sa uz museli nejako odlisit od zvysku, tak si povedali, ze tak toto je super obraz, spravme mu meno a je z neho slavny majster...Zoberme si warhola...Tomato Soup Can - povedz mi uprimne ze to by si nenakreslil...keby to nebol warhol, tak po tom obraze ani pes nestekne...Ale ked si vezmes napriklad tie obrazy co som ja poslal linky, alebo ten co spominala Pinacolada, tak tam hned na prvy pohlad nieco z neho sala...a ked sa pozries na picassove vytvory, pripomina to nejake zle Drivers na Nvidiu a beziacim HalfLife 2, ked su predmety vykreslene ako polygony...neviem, fakt nemusim tie moderne kraviny, ale ako furt pisem, 100 ludi 100 chuti...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|