Váš názor na "predaj" slovenských elektrární

Diskusie na politické témy...
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

brm napísal:No sú tam spomenuté (ne)výhody súkromného vlastníctva pred štátnym.. :) a v podstate to platí pre všetky podniky.. ;)

btw.. niekde som čítal aj taký názor.. že náklady na výrobu elektrickej energie slovenskou elektrárňou sú vyššie ako náklady za kúpu elektrickej energie zo zahraničia. ;) ..toť len na margo toho odstavenia bloku v JB. :)
Suhlasim s tebou a ktomu este ked niekto napise ze teraz budeme platit nejakemu talianovi btw. doteraz sa neplatilo?? Len sa peniaze daval do zle fungujucej statnej vylevky...

Ale by ma zaujimalo co sa stane s cenami elektrickej energie po zmvulne skoncenej dobe udrziavania cien??
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

:wink: ale vraj na gabcikovo existuje zmluva ktora ju vrati do statu,lebo ze je zmluva ktora ju zakazuje predat
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

gabcikovo sa nikdy nepredalo enelu
mailer
Star
Star

killa_bee -> z gabcikova sa predal vacsinovy podiel...na 100% tam ma enel podiel,cize je z casti predane :?
killa_bee
Star
Star

Pozri sa, mozem ti garantovat, ze ja viem o Gabcikove a Ziline viac nez ty. A na 110% sa nepredalo nic :wink:
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

necenime si vobec toho ze Slovensko mame... vsetko predavame,ponukame,kupujeme a neviem co este len aby sme dosiahli zisku alebo sa zviditelnili to je moj nazor... o 10 rokov bude slovensko len uzemie ktore bude jeden velky sklad :? :lol:
mailer
Star
Star

killa_bee napísal:Pozri sa, mozem ti garantovat, ze ja viem o Gabcikove a Ziline viac nez ty. A na 110% sa nepredalo nic :wink:
a o ziline tu kto hovori co?gabcikovo je predane enelu to viem ja

// http://www.sme.sk/c/3084474/koalicia-ch ... enelu.html
mam 14r ale co poviem,tym som si isty :?
killa_bee
Star
Star

Tak citaj poriadne :wink: ja tam nic o predaji nevidim, hovori sa tam akurat o existujucom prenajme, ale vysvetlovat to nebudem, lebo by som musel ist velmi hlboko do minulosti s faktami. A nakolko sa jedna o interne info's, nemozem to tu nejako rozoberat. Never novinam, ale zamestnancovi :wink: A so Zilinou to ma velmi vela spolocneho, nakolko obidve elektrarne patria pod jeden podnik.
Napísať odpoveď