Nie aby som vedel kto mi dal resp. odobralpiton napísal:Aby si mohol vratit ne?Podla mna je karma hlupost...
Vas nazor na system karmy na tomto fore?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
tomu sa hovori smrad zaujatosti. mne zas teraz niekto znizil za link vo video vtipoch. bud by sa mali zavist pravidla karmy, alebo ju zrusitsirmisoturbo napísal:podla mna to ozivilo forum.len by som bol velmi rad (ale to by som len bol) keby ukazovalo kto tu karmu odobral a preco.jeden typek mi ju odobral za to,ze som videl film get rich or die tryin´a napisal mi poje**** g-unitiak
Ako píše hojko, pravdepodobne si K- nedostal za daný príspevok (a podľa mňa ani za tú tému).
Rozmýšľal som nad tým, že navrhnem aby to zmenili tak, že sa karma môže dávať iba v téme, do ktorej ten čo karmu dáva aj prispel. Ale to by iba znížilo (podľa mňa) počet K- (takže to asi nie je vhodné riešenie).
// chrono: A viac by to zaťažilo databázu
Rozmýšľal som nad tým, že navrhnem aby to zmenili tak, že sa karma môže dávať iba v téme, do ktorej ten čo karmu dáva aj prispel. Ale to by iba znížilo (podľa mňa) počet K- (takže to asi nie je vhodné riešenie).
// chrono: A viac by to zaťažilo databázu
-
pinacolada
Guru wannabe
ale jemu sa stalo ze jeden user si spravil viac uctov a kazdy den mu znizil o peknych par bodov...P3Bo napísal:Nestráca to tak ale svoj zmysel ? Ked si zaujaty voci danému uzivatelovi tak mu iba znizujes karmu pretoze ho nemas rad ale iny dovod nemas ... nestalo sa to nahodou schw33kovi ??
edit//to p3bo:ale ved kym nema viac uctov tak moze karmu davat ako chce podla svojho uvazenia.nechapem co ti na tom vadi
-
okonenipica
Zablokovaný
-
susenejablko
Light Star
yy, presne...dawo napísal:ved ano, lenze to nikto nezisti ..
a k veci...karma si myslim je fakt dobra vec, ale museli by prakticky byt vsetci uzivatelia cestni (napr. keby som bol ja voci niekomu zaujaty tak ten bod-dva-tri...uberem...100%...) asi tak...ale nemyslim, ze je tu nejak vela uzivatelov takych, ktori su nejak veeeeelmi zaujati...
Ale aspoň by ten človek vedel, za akú tému tú K- dostal (teda vedel by presnejšie, komu má posielať K-hojko napísal:Ja som tiez dal karmu uplne mimo ako som mal v plane, prakticky by ju ale ten uzivatel dostal tak ci tak.
-
audiotrack
VIP
a čo tým vyriešiš? tak dostaneš k- za prvý príspevok čo nájde v pomoci. Takto aspoň vieš za čo si to dostal.GothaR napísal:najlepsie by mozno bolo aby sa karma dala udelovat iba v sekciach ako hladam, poradna pri kupe, pomoc, atd Ak by toto slo vyriesit, tak by sa diskusie mohli znovu rozbehnut v starom dobrom tempe (Bratislava vs ostatne dediny)
Ibaze-vyska K "hovori" o tebe ostatnym uzivatelom aky si...Drviva väcsina uzivatelov sa tym riadi-spravaju sa ku dannemu uzivatelovi podla K a to nie je objektivne...Mozes pomoct 5 uzivatelom resp. sa s nimi zhodnut a dostat K+,no ak sa nezhodnes s jednym,tak ta bude prenasledovat a davat ti vsade K-.Ak K funguje ako motivacia-"ano,som rad,ze sme sa zhodli,alebo ze som ti pomohol a Ty si ma za to ohodnotil"-co urcite funguje,tak ma aj opacny efekt"-nebudem sa radsej s nikym hadat,aby mi potom jeden uzivatel nezlikvidoval to co mi dalo 5 uzivatelov" a diskusne forum by malo byt hlavne o"hadani sa".Karma urcite brzdi diskusie.Samozrejme modi a admini budu K obhajovat-mozno preto,lebo jej maju kopec(urcite zasluzene),mozno preto lebo je to dobra tema naviac.Teraz vsak hovorim o odoberani a oni maju v tomto velku vyhodu-ich nebude nikto prenasledovat s cielom znizit K,lebo dobre vie,ze si to mozu pozriet...hojko napísal:okonenipica: Preco??? Je niekde napisane, ze ta karma je vzdy za dany prispevok??? Podla mna je to preto, ze ta dany uzivatel nema rad, mozno mu vadia tvoje nazory, mudrosti a podobne.
co viac?dudo02 napísal:Ibaze-vyska K "hovori" o tebe ostatnym uzivatelom aky si...Drviva väcsina uzivatelov sa tym riadi-spravaju sa ku dannemu uzivatelovi podla K a to nie je objektivne...Mozes pomoct 5 uzivatelom resp. sa s nimi zhodnut a dostat K+,no ak sa nezhodnes s jednym,tak ta bude prenasledovat a davat ti vsade K-.Ak K funguje ako motivacia-"ano,som rad,ze sme sa zhodli,alebo ze som ti pomohol a Ty si ma za to ohodnotil"-co urcite funguje,tak ma aj opacny efekt"-nebudem sa radsej s nikym hadat,aby mi potom jeden uzivatel nezlikvidoval to co mi dalo 5 uzivatelov" a diskusne forum by malo byt hlavne o"hadani sa".Karma urcite brzdi diskusie.Samozrejme modi a admini budu K obhajovat-mozno preto,lebo jej maju kopec(urcite zasluzene),mozno preto lebo je to dobra tema naviac.Teraz vsak hovorim o odoberani a oni maju v tomto velku vyhodu-ich nebude nikto prenasledovat s cielom znizit K,lebo dobre vie,ze si to mozu pozriet...
No ale nemusi sa mu chciet hladat...zato v diskusii si precita nazor a hned v afekte moze znizovat karmu. Mne osobne by sa kvoli opacnemu nazoru urcite nechcelo prehladavat ostatne sekcieaudiotrack napísal:a čo tým vyriešiš? tak dostaneš k- za prvý príspevok čo nájde v pomoci. Takto aspoň vieš za čo si to dostal.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
okonenipica
Zablokovaný