Váš nazor na toto je???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

barcica napísal:no podla mna by ste sa mali pozdravit..teda ak vie ako vyzeras a tak...ja som sa raz pred mesiacom zoznamila z jednym chalanom a pisem si s nim na icq..ale odvtedy som ho stretla len raz a vtedy ma ani nevidel a myslim si ze ani nevie ako vyzeram...a pomaly uz ani ja nie ako on.....len viem ze je pekny.. :) :?
Barca :lol: :lol: :lol: ale Tibor by ta podla mna pozdravil...az taky blby neni,a mimochdom ludia newerte jej on neni pekny :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No mne sa to par krat stalo, ze som si s niekym pisal cez net a na ulici som ako hlupak nepozdravil a je to dost blbe a ubohe :( ... snazim sa to tak nerobit
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

jasneee, že pozdravit Preco nie????
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Podla mna by si ju mal pozdraviť.A ešte ktomu že sa poznáte tak tým duplom!!Možno len čaká kedy ju pozdravíš prvý(chalani vždy majú zdraviť prvý) :)
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Neviem čo riešiš, normálne sa jej pozdrav ? Keď sa jej nepozdravíš a potom prídeš večer na net a napíšeš jej AHOOOJ tak neviem čo si asi o tebe pomyslí, že dneská ste išli okolo seba a pozeral si na ňu ako teľa na nové vráta a nepovedal si ani ň a prídeš na net a si zhovorčivý. Určite bude lepšie keď sa jej normálne pozdravíš, neviem v čom vidíš problém ... počuj inak poznám ťa z videnia :wink:
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Váš nazor na toto je???

Príspevok od používateľa Spiro »

Matiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :

Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit???? :?:
ak si znou pises a ste proste mate dobry vztach ako vazne kamosi a ve o tebe tak sa jej pozdrav :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no ja neviem v akom ste stadiu ci je to uz fakt ze si pisete dlhsie a riesite tam uz sukromne veci tak samozrejeme patri sa !!! ale ked si pisete 1 den alebo tak a este k tomu nemate foto tak to neries :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Pozdraviť?
Samozrejme - slušnosť naša každodenná 8) !
Môže skúsiť prihodiť úsmev od ucha k uchu, niekedy to zaberá :D .
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Matiass napísal:Ano ja tu babu poznam a aj ona vie kto som . A mate prevdu budem sa s nou zdravit ved je to slušnost ! A už ju tak trochen aj poznám. :wink:
ked pre nic ine, tak aspon zo slusnosti
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

Matiass napísal:Píšem si s jednou ženou na icq a občas sa stane že ju stretnem otazka znie :

Ked poznate človeka len cez net tak nasledne ked ho stretnete na ulici mate sa mu pozdravit???? :?:
mne sa to uz stalo..som si pisala s jednym boyom a stretli sme sa v obchode najprv len pohlady tipu"ty si kto?si mi znami.." hah a potom ze caw a tak..ak si pisete dlho je to samozrejme..a a k nie skus len ahoj a uvidis.... :oops:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

popozdravuj vsetko co sa jednoznacne pozravit (ahoj)
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JohnyB »

Veru tak normalne sa jej pozdrav ak viete o sebe..a mozno z toho aj daco bude ak sa ti paci.Aj ja som zacal takto pisat s jednou milou babou (napisala mi prva)...dohodli sme si stretko a teraz sme do seba stastne zamilovany,lubime sa a chodime spolu..robi ma velmi stastnym. :smt049 A velmi dobre si rozumieme,doplname sa :aasmile6: laska :smt049
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Tak zatial som sa stretol s dvoma, co ich poznam cez net. Uplna pohodicka. Pokecali sme a bolo. Nemas sa coho bat.

/edit: A ZVLAST, AK JE TO DIEVCA!!! :D
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

Jasne,že sa treba pozdraviť hadam neprejdeš popri nej a nič..... :o
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

Aka aj ona poznava teba tak preco sa nepozdravit? skor by bolo divne keby si to neurobil.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no jasne uplne v pohode teda ked v pohode chatujete :-) akurat otazka ej oslovit menom abo nickom haluz je ked nespoznaju teba a potom povis ale len + skusenost celkom sa da pokecat a zasmiat a plati nehambit sa bo ten 2 sa hambi rovnako cize v pohode aspon par viet prehodit a potom ok musim bezat :lol:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

no jasne...preco by si ju nemohol pozdravit ved poznate sa iba cez chat tak teraz sa mate sanu vidiet nazivo :P
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jasna vec kamo...no podla toho ci sa mas chut pozdravit ty alebo sa pytas tak ze ci so slusnosti ale v oboch pripadoch vravim ano :) ak sa stretavate castejsie a pisete si dlhsie a ta baba sa ti mozno paci troska nemas problem ju pozvat vonka :) ;)
sigot
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sigot »

audiotrack napísal:určite áno. patrí sa pozdraviť. ak ste kamaráti (čo ste keďže si píšete) tak sa jej aj prihovor..
jj, jednoznacne to ze sa poznate po nete, neznamena ze to je iny svet to je to iste ako keby ste si telefonovali, proste na druhej strane klavesnice je clovek nie nick. je to ubohe bavit sa ok po nete a nebyt stastny pokecat si osobne. eto tolko po moemu mneniu :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

k6 napísal:Keby len pozdravit :hehe: mne sa stalo ze som sa s jadnou takou stretol v jednom klube a skoncilo to :censored: :smt044
že sa na Teba dokonca pozrela :smt009

http://www.audio4fun.com/download/funso ... -lacht.mp3
Napísať odpoveď