Vas vysnivany bike

O športe...
yoplin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

dualy sora: pravy pre 8 kolo bez vonkajsich dorazov pre Flight deck 2320,- lavy 1700,-
popripade tiagra: 7750,- ale to je uz 9 kolo. tak neviem ci sa ti oplati takato mala prestavba za vela penazi.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no to si musím poriadne premyslieť.. a možno to nechám tak a potom po pár rokoch kúpim niečo lepšie ako mám
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite sa ti neoplati kupovat nieco vyssie, este by som pochopil prechod na Sora ci 105ku prehadzovacku, ale tam by bola potrebna zrejme aj zmena kazety a retaze. Radsej zo dve ci tri sezony pojazdi na tomto a kym sa nezacne kazit a potom pouvazuj o niecom lepsom.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hojko napísal:Urcite sa ti neoplati kupovat nieco vyssie, este by som pochopil prechod na Sora ci 105ku prehadzovacku, ale tam by bola potrebna zrejme aj zmena kazety a retaze. Radsej zo dve ci tri sezony pojazdi na tomto a kym sa nezacne kazit a potom pouvazuj o niecom lepsom.
Kazetu ani retaz nemusis menit ak uvazuje o 105ke. Pytal som sa ludi co takyto prechod uskutocnili a ti mi to potvrdili.
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Ten by i stačil... :wink:

Cena : 249 990,- :cry:
Prílohy
Trek Madone SSL 6.9
Trek Madone SSL 6.9
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

n1^: SSL 6.9 je krasny bike, ale neviem si predstavit co by si na nom take robil, pretoze si myslim, ze o sto tisic lacnejsi bike by bol u teba na jednej urovni, rovnako ako aj u mna. Znizenie vahy o par gramov, viacej karbonu, iny tvar vidlice..., to by bolo v nasich pripadoch dost zbytocne. Ale mat taky bike je aj moj sen :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kellys nie je bicykel!
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

heker napísal:Kellys nie je bicykel!
100% suhlasim s tymto nazrom. :smt048
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Sparrow napísal:100% suhlasim s tymto nazrom. :smt048
Mas na to aj dovod?
Sparrow
Light Star
Light Star

heker: V rodine mame 4 bicykle znacky Kelly´s, su to neskutocne drahe a pritom velmi nekvalitne stroje. Porovnanie cena <---> vykon je pri Kelly´s bikes asi to najhorsie ake poznam. :?
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

Sparrow napísal:heker: V rodine mame 4 bicykle znacky Kelly´s, su to neskutocne drahe a pritom velmi nekvalitne stroje. Porovnanie cena <---> vykon je pri Kelly´s bikes asi to najhorsie ake poznam. :?
nemyslím si ,a ak to je v tvojom prípade tak tak prečo si si kupoval 4 kellysi?
Sparrow
Light Star
Light Star

Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd... :aasmile2:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sparrow napísal:Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd... :aasmile2:
Myslis, ze ked tu istu prehadzovacku (rozumej najlacnejsi shimano shit) a tie iste brzdy da na svoj bike Trek, tak sa nepokazi? :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Sparrow napísal:Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd... :aasmile2:
A co si cakal od bicyklu za pár tisíc na cross country ? mal si si kupit demu alebo iny sunt a viac by si nanom jazdil do servisu jak nanom
Sparrow
Light Star
Light Star

Jasne, ze som necakal, ze mi to vydzri 50 rokov, ale na to kolko km som na nom urobil a vacsina bola len vozenie po meste, cize jedina prekazka ktoru ten bicykel musel zdolavat bol obrubnik, sa mi rozsypal velmi rychlo. Ten bicykel nebol najlacnejsi stal vyse 13-tisic. Keby mam vtedy nejake to info o bikoch, tak si poprosim, sice o par tisich drahsi ale o 100% lepsi Trek. Kelly´s predajna v Prievidzi ma neskutocne vysoke ceny, ked si zhodnotis realnu cenu tych srackovych komponentov, ktore ti tam daju.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sparrow napísal:Jasne, ze som necakal, ze mi to vydzri 50 rokov, ale na to kolko km som na nom urobil a vacsina bola len vozenie po meste, cize jedina prekazka ktoru ten bicykel musel zdolavat bol obrubnik, sa mi rozsypal velmi rychlo. Ten bicykel nebol najlacnejsi stal vyse 13-tisic. Keby mam vtedy nejake to info o bikoch tak si poprosim sice o par tisich drahsi ale 100% lepsi Trek. Kelly´s predajna v Prievidzi ma neskutocne vysoke ceny, ked si zhodnotis realnu cenu tych srackovych komponentov, ktore ti tam daju.
typnem si bol to Kellys chameleon ? No je to pravda , ale pred 5-6 rokmi neboli dostupne este take lacné a kvalitné komponenty jak dnes , tak to osadzovali barčím.. A citam ze sa ti pokazili brzdy a shifter.. no mama robila celkom kvalitne rafikove brzdy na tu dobu ale drbali tam tie hnusne shimaná na rucky...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sparrow > tvoje argumenty ani nie su argumentami

1) pokazili sa ti komponenty, ktore sa dodavaju na 99% bikov jeho cenovej kategorii -> tzn. nema to zo znackou vyrobcu biku nic spolocneho
2) 13.000 stal mozno kedysi, ked boli aj takto slabe biky drahsie ako dnes, nemozes to porovnavat s dnesnym 13tisicovym bikom.
Sparrow
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal: 2) 13.000 stal mozno kedysi, ked boli aj takto slabe biky drahsie ako dnes, nemozes to porovnavat s dnesnym 13tisicovym bikom.
V tomto mas pravdu, vobec som si neuvedomil, ze ceny vtedy boli vysoko nadhodene a rapidne isli dole za posledne roky.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Digital napísal:...mal si si kupit demu alebo iny sunt a viac by si nanom jazdil do servisu jak nanom
toto co si napisal je absolutna blbost. robim v predajni a servise a viem co mi sem chodi a co je na tom pokazene. to co predam sa mi vracia tak akurat na kontrolu po mesiaci. jedine co dema dava shitne su pedale. to musim priznat.

vela ludi nerozlisuje vyrobnu vadu a mechanicke poskodenie. potom tu vznikaju taketo kecy ze ktora znacka je vacsi shit. pokial sa o bicykel starate a pravidelne ho kontrolujete, tak neviem co sa tam moze pokazit. teraz hovorim aj o lacnych bikoch. to ze si kupis bicykel za 15 000, neznamena ze sa ho do konca zivota nemusis ani chytit. su tam suciastky ktore o seba tru a opotrebovavaju sa. ked ti po dvoch-troch rokoch zacne strielat retaz, tak budes hovorit, ze aky to je sit, ale ze mas uz dva roky vytahanu retaz, tak to ta uz netrapi. takisto aj konuse v naboji atd...

jedine co tu rozlisujete je, co je napisane na "stangli" ale poviem vam, ze aj tak to je vsetko vyrobene v cine v jednej fabrike :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

yoplin napísal:toto co si napisal je absolutna blbost. robim v predajni a servise a viem co mi sem chodi a co je na tom pokazene. to co predam sa mi vracia tak akurat na kontrolu po mesiaci. jedine co dema dava shitne su pedale. to musim priznat.

vela ludi nerozlisuje vyrobnu vadu a mechanicke poskodenie. potom tu vznikaju taketo kecy ze ktora znacka je vacsi shit. pokial sa o bicykel starate a pravidelne ho kontrolujete, tak neviem co sa tam moze pokazit. teraz hovorim aj o lacnych bikoch. to ze si kupis bicykel za 15 000, neznamena ze sa ho do konca zivota nemusis ani chytit. su tam suciastky ktore o seba tru a opotrebovavaju sa. ked ti po dvoch-troch rokoch zacne strielat retaz, tak budes hovorit, ze aky to je sit, ale ze mas uz dva roky vytahanu retaz, tak to ta uz netrapi. takisto aj konuse v naboji atd...

jedine co tu rozlisujete je, co je napisane na "stangli" ale poviem vam, ze aj tak to je vsetko vyrobene v cine v jednej fabrike :lol:
Napísal som demu , ale nemyslel som to prave na tu značku... len mi pripadá ako lacná značka a malo to byt v zmysle tych tescobicyklov... takze ak je dema dobry vyrobca tak beriem spat
Napísať odpoveď